0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından
Ah ne zormuş iki çocukla olmak. 2 yaşında kızım var 19 günlük oğlum. Uyku saatleri tutmuyor. Evde zom.bi gibi geziyorum. Gece hep ayaktayım. Sabah 8-9 arası oğlum uyudu o ara yemek yedim evi toparladım. Kızımı falan doyurdum. Ne zamandır canım et kavurma istiyordu. Onu çıkardım öğleden sonra attım ocağa. Düdüklüden korkuyorum zaten iki kişilik anca vardı normal tencereye attım. Saat 3 e geliyordu kızım uyudu onu yatırdım sonra oğlanı emzirdim. Yatırdım ama uyumadı öyle bakıyordu. Ben de başında bekliyorum. Kafa gidiyor göz gidiyor bende. İstemsizce uyku geliyor artık. Uyumicam dedim zaten yemek pişmek üzere onu hallederim dedim. Olduğum yerde uyumuş kalmışım. Bi öksürükle uyandım. Oturma odasındaydık. Kapıyı açtım ki salon mutfak yok olmuş. Bir de hava soğuk diye cam pencere kapalı. Ortalıkta göz gözü görmez olmuş Bi ocağın ışığına gittim düşünün. Ben tencereyi bile görmüyorum. Camı açtım aspiratörü açtım. Her yeri açtım kızımı uyandırdım korktum zehirlenir diye. Bütün apartman ayağa kalkmış. Saat 4 buçuk olmuş. Zilime bastılar kadınlar hep dışarı çıkmış. Karşı komşum saat 4 de bana mesaj atmış koku sizden gelmiyor dimi bir şey mi yanıyor diye. Ben evin her yerini açtım duman çıksın diye. Çocukları da aldım karşı komşuya geçtim. Granit tencereydi. Kaplaması sökülmüş ta yukarı çıkmış. Kırmızı tencere olmuş kapkara. Erimeye başlamış. Kapağı camdı düşünin o bile yanmaya başlamış artık. Verilmiş sadakamız varmış ocağa akmadan yangın çıkmadan yetiştirdi Allah. İyi ki uyanmışım ama keşke kendimde olsaydım da uyumasaydım. Ne olacak böyle bilmiyorum. Dün de başka olay yaşadık bu uyuyakalma durumu yüzünden. Tek bakıyorum çocuklara. Artık dayanamıyorum ama napıcam onu da bilmiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Ay gerçekten verilmiş sadakaniz varmış alllahim korumuş sizi çok şükür. Sana dayanma gücü versin Allah'ım gerçekten ben bir tanesine kendim bakiyorum ben bile yorulup bıkıyorum hiç bir işe yetişemiyorum diye. Sizin çok normal. Çok çok dikkat edin
(718 puan) tarafından
Bundan sonra zaten diken üstünde olurum aşırı korktum Allaha çok şükür yangın çıkmamış ama bütün bina dumandann etkilenmiş
-Reklam-
0 oy
(20,038 puan) tarafından
Ayy cok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. Bir süre kısa sürede pişecek yemekler yap en iyisi. Mesela yumurta hasla ya da Cok kısa sürecek şeyler işte. Allah korusun 
0 oy
tarafından
Ah kuzum Allah korumuş , çok şükür birşey olmamış , Allah sana sabır versin inşallah, çocuklar uyanıkken yemek yapsan olmaz mı canım bu şekilde başına bir iş gelebilir 
(718 puan) tarafından
Uyanıklardı yaptım pişmek üzereydi. Son suyunu çekmesini bekliyordum sonra soğan falan ekleyip kapatacaktım. Kızım uyudu yatırdım. Oğlan acıktı doyurdum. O ara olan oldu maalesef
tarafından
Önce tedbir sonra taktir canım ,  2 evladın var eminim çok zordur biliyorum ama dikkatli olmalısın canım ❤️
0 oy
tarafından
Cenâb-ı Allâh korusun muhafaza eylesin uyurken ateşi söndürmek lazım 
0 oy
(4,610 puan) tarafından
Önce ocaktaki sarmayı unuttum yandı tam ocaktan alıp lavaboya attım tencereyi derken lavaboda süzgeç varmış oda yandı bebeğim yeni doğmuştu uykusuzum bende. Baya zor oluyor o gün bu gündür eşim yokken kolay kolay yemek yapmıyorum evde yaparsam da pratik şeyler
0 oy
(4,538 puan) tarafından
İkidir aynı durum yaşanıyorsa 3. de çok dikkatli olman lazım. Bunun için de eşinin seni bir süre dinlendirmesi lazım kimse yoksa. Bir gece de o uykusuz kalsın, sen de sütünü sağ o gün ve bunu düzenli olarak çok yorulduğunda yap. Canınızdan kıymetli değil eşinin dinlenmesi. Geçmiş olsun.
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Allah korumuş canim verilmiş sadakanız varmış. Yine birine sadaka ver. Bilirim o uyku durumunu benimde oğlum gece uyumazdi gündüz ise çok az uyurdu bir gün bende çay koydum ocağa ama büyük demlikte su var sanıyorum megersem bomboş, 10 dakika sonra koştum mutfağa Allahtan birşey olmadı. 
(718 puan) tarafından
Evet benimki de gece uyumuyor hâlâ ayaktayız mesela.
0 oy
tarafından
Ahh kuzum, içim gitti sana. Allah yardımcın olsun, yükünü hafifletsin uykusuzluk çok zor. 
(718 puan) tarafından
Aminnn evet cidden zor ya
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(8,269 puan) tarafından

Gündüz uyuma şansın yokmu yaa . Bnde besik sallarken azdaha bazadan dusuyordum oglum birkaç aylikti. Suan 7 aylik uykuyu aramıyorum çok şükür alıştım 

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun . Tek başına çocuk bebek bakmak çok zor üstelik sende 2 taneymiş Rabbim korumuş … 
0 oy
(860 puan) tarafından
Ay canım ya gecmiş olsun inşAllah olmaz bida Allahım korusun :) 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 522 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 347 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 347 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

410,763 soru

12,360,157 cevap

41,421 kullanıcı