+7 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bir kaç saat önce banyoyu yıkadım ulaşı banyo yaptırdım eşim de banyo yaptı falan filan o ara ben ulaşı uyutacaktım uyumadı ben de sinirlendim banyo yapamıyorum her şey üstüme bindi dinlenemiyorum kendime vakit ayıramıyorum diye bir kaç gündür yine 2 yaş sendromu vuruyor ne temizlik yapıyorum ne bulaşık zar zor afedersiniz bo k götürüyor … az önce ben ulaş ı uyuturken eşim içeriyi oyuncakları  toplamış bulaşık makinası toplamış tekrar yerleştirmiş kirlileri yıkamaya almış kalan bulaşıkları toplamış tezgah ocak pırıl pırıl birde ben acıktım diye bana tost yapmış öyle duygulandım ki bazen diyorum böyle kocayı hakkedecek ne yaptım diye gerçekten ❤️ hep burada kocasından vs yakınan postlar oluyor bu sefer de övünelim ❤️ yanlış anlaşılmasın kesinlikle gubuzlanmak mı denir artık :D o yüzden paylaşmıyorum yani böyle kocalarınız varsa değerini bilin kız ❤️

36 Cevaplar

+2 oy
(4,910 puan) tarafından

Hahahhaha gubuzlanmak ne diyecekler şimdi kizzzzz bize özgü sadece övünmek diyelim :D

(7,790 puan) tarafından
Nerde hemen geleyim jsjsjsj
(4,910 puan) tarafından
Suanlik belli biyer yok gerçi artık pek de pilav döken de yok daaa buluruz biyerler yavv atikere falan gideriz
tarafından
Ooo atikerse ben otobüse atlıyorum ndjdjsn
(4,910 puan) tarafından
Aaa biz elit semtin nezih insanlariyiz tabisi atikerde yiyecz
(7,790 puan) tarafından
Saati bildirin sjsjsj
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah razı olsun inşallah o kocadan ❤️ karısına değer veren , sevmeyi bilen insan karısına yardımcı olur Allah merhametli insanlar ile karşılaştırsın bizleri inşallah 
tarafından
amin canım hep söylerim ben senden Razıyımher iki  dunyada da Allah senden razı olsun diyorum hep ❤️
tarafından
Ne kadar alçak gönüllü bir insansın ❤️ amin inşallah Allah razı olsun sizlerden
tarafından
Yaa teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(2,544 puan) tarafından
Evet arada şükredip, eşlerimizin yuzunede söylemek lazım 
tarafından
Kocaman sarıldım ona iyi ki varsın diye seni çok seviyorum diye ağladım yani gerçekten çok dolmuştum çünkü günlerdir ..
Banyo yapamıyorum oğlum anne de anne bana yapışma döneminde babasını da çok seviyor  ama anne işte bende hiçbir şeye yetişemiyorum kendime vakit ayıramıyorum her anne gibi bunalıyorum benim halimden anlayan bir eşim var şükürler  olsun
(2,544 puan) tarafından
Zaman zaman bende yaşıyorum bu durumu, keşke biz bu kadar yorulmadan etrafımızdakiler ince düşünse.  Iyiyki varlar çok şükür ❤
tarafından
Öyle canım ❤️
+1 oy
(4,097 puan) tarafından
Benimkide sağ olsun yarına yemek derdim olsun diye 5 kişilik yemeği tek başına gömdü nxhshahs afiyet olsun 
(144 puan) tarafından
Maşallah maşallah  bir ömür mutlu olun ❤️ Aslında iki taraf içinde güzel bir evlilik birbirinizi yeterince tanıyıp evlilik yoluna çıkmak çok güzel bence
(144 puan) tarafından
İdilt Başımdan savayım derken kendine yoldaş etmişsin ❤️ ne güzel Rabbim bir ömür mutlu etsn
(144 puan) tarafından
Allah her ikinizinde yuvasından mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin ❤️
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz ❤️
(4,097 puan) tarafından
Amin ♥️
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
MaşAllah. Rabbim nazarlardan korusun, 3 oğluşum var, Rabbim onları enişteden daha da iyi etsin inşAllah :)) eşimi es geçiyorum,yok bende öyle hayır sever 
tarafından
An canım hepimizin oğulları eşlerine değer versin değerini görsün mutlu olsun ❤️
(2,196 puan) tarafından
Aminn ❤️
+1 oy
(701 puan) tarafından
5 senedir bu uygulamaya giriyorum çok Şükür kocasıyla mutlu olan birini gördüm rabbim daha iyi etsin :)) 
tarafından
Fkolgun katılıyorum sana cidden .mutluyum diyorsun linç ediliyorsun
(5,462 puan) tarafından
Burada mutluluk paylaşılmaz kenafir gözlü çok insan var aman aman
tarafından
Kız biri de demiş ki hdhdjjd sen söylenmeden önce yapsaymış bir önemi yok kfjdjjdjd oğlum nereleriyle okuyorlar postu ya dnndns
(5,462 puan) tarafından
Artık buranın ciğerini öğrendim :)) hasetlik diz boyu
tarafından
Valla ya :D
+1 oy
(857 puan) tarafından
Oooo maşallah daim olsun çok sevindik ümidimiz yeşerdi :)
tarafından
Sağol canım ❤️
+1 oy
(4,304 puan) tarafından

Allah razı olsun enişte beyden :angel: 

Valla açık yazicam benimki osura osura uyuyor suan az önce oğlum mizmizlandi kalktı az yardım istedim canım karım ben sana güveniyorum sen yaparsın hamarat kârim benim dedi çocuğu aldı gitti vurdu kafayı uyudular :devil: :woot: 

tarafından
Aşkım ne güzel işte en azından çocuğu almış gitmiş al karı çocuğa da bak işini de yap dememiş çok şükür ben senin eşini de tanıyorum hakkına girme adamın enişteyi savunuruz :D haha
(5,462 puan) tarafından
Büşra biz enişteden razıyız maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
(4,304 puan) tarafından
İşin şakası cnm gerçekten öyle eşim benim en büyük şansım iyiki ama iyiki eşim yani
tarafından
Öyle valla ❤️
+1 oy
(5,305 puan) tarafından
Allah eşinden razı olsun muhabbetinizi bozmasın inşallah. Ama bence bunlar zaten yapması gereken şeyler :D 
tarafından
Yaa hiç bir zaman görev olarak görmedi eşim inan ki . Kendi sorumlulukların bilincinde bir insan Hep yaptığı şeyler oğluma babalığı bana eşliği gerçekten bugün öyle duygu patlaması mı denir artık öyle bir gündeyim buraya da aynı duyguları paylaşan eşiyle aynı olan yakın olan arkadaşlarla paylaşmak istedim sadece :) ❤️
(5,305 puan) tarafından
Benim eşim de her şeyi yapar sağolsun. 2 gündür dişim ağrıyor kızı okula götürüyor yemek yapıyor ev topluyor kızı alıyor yediriyor içiriyor falan. Ama ben şahsen bunlar için minnet duymuyorum çünkü zaten ihtiyaç halinde hepsini yapmak zorunda :D tabi burada o kadar kötü şeyler okuyoruz ki eşler hakkında, o yüzden böyle normal şeyler bile lütuf gibi geliyor birçoğumuza.  Sen çok bunaldığın için bugün dediğin gibi  duygu patlaması yaşamışsın :) Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah hep mutlu olun ♥️
tarafından
Öyle burada okuduklarım bazen tüylerimi ürpertiyor hayatımda duymadığım şeyleri burada duyuyorum okuyorum diyeyim daha doğrusu … Allah korusun …
Ben benim gibi olan kişilerin yazdıklarını okudukça da mutlu oluyorum mutlu kadınlar değeri bilinen kadınlar mutlu yetişen çocukların olması ümidimi arttırıyor inan ki sizin de yuvanız hep mutlu daim olsun inşallah  çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,462 puan) tarafından

İdilim Allah nazarlardan korusun maşallah. Eşim de öyledir. Yorulma üzülme aman dikkat et çok şükür. Hatta annem kıskanır babama laf sokar bak damadına diye :D

tarafından
Ne şanslıyız kıııız ❤️
(1,075 puan) tarafından
Hûhû ben geldim nasilsuun ❤️
(5,462 puan) tarafından
Hahaha babam bugün bir yazı okudu eşime attım.  Bu arada annemlerdeyim ben. :)
HAYATINIZDA BİR KONYALI YOKSA HAYATINIZ YOKTUR O ZAMAN.
Şükret kocam dedim :p
(5,462 puan) tarafından
Oy oy nurayım hoşgeldin sefalar getirdin canım ❤️
(1,075 puan) tarafından
Hoş bulduğum hanım nasilsuunuz efenum
(5,462 puan) tarafından
Çok şükür bir ergen bir de 2 yaş sendromlu bebiş ile uğraşıyorum :) sen nasılsın canım iyi ki gelmişsin
tarafından
Benim kimlikte Denizli yazıyor ama olsun şimdi doğanhisar yazıyor halbuki ama bende bir Konyalı sayilırım :D
(5,462 puan) tarafından
Sen Konya toprağında büyüdün konyalısın :))
tarafından
Bence de :D
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben de öyle çok seviyorum eşimi daha önceden işime karışıyor diye çok kızardım lâkin belim çok ağrıyor bazen senin dediğin gibi ben demeden yapıyor iki gündür Allâh Râzî olsun diyorum 
tarafından
Ben de karşılıklı duygularımızı paylaşalım siye post açtım nurayım ❤️ ayy okudukça mutlu oluyorum ❤️amin amin ❤️
0 oy
(2,020 puan) tarafından

Oh oh maşallah Allah daim etsin :)

tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah ne güzel sana destek olması rabbim daha iyi etsin sizi isallah afiyet olsun canım 
tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Su uygulamada sonunda kocasıyla iyi anlayabilen birini gördüm 
tarafından
Hahah arada böyle şeyler yapalım :D ❤️
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Adamı nazarlatma :D 

tarafından
Hahhaha o uyuyor şimdi okuyorum ben onu :D
0 oy
(4,493 puan) tarafından

Allah nazardan saklasın. :) İnsanlar küçücük bir eş övme postu açınca linçlendikleri için korkuyorlar açmaya. Asıl sorun bu, sen de açıklama yapmışsın guburlanmıyorum diye.. Herkes çekiniyor linçten. 

tarafından
Saçma sapan konuşup moralimi bozmasınlar diye açıkçası açıklama gereğinde bulundum duygusal olarak inişli çıkışlı günler yaşıyorum bu aralar :,) . Ama çoğu saçma sapan insanlara hemen müdahale ettikleri  sayfada artık ben görmüyorum öyle çok kendini bilmez insan bu arada teşekkür ederiz amin ❤️
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Şanşlıgilleriz şükürler olsun ❤️☺️
tarafından
Öyle vallahi ☺️❤️
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Yardımcı ne olmuş ne güzel Allah razı olsun benim eşimde bana çok yardım eder temizliği beraber yaparız evlendiğimizden beri ütüsünü kendi yapar bende çalıştığım için yetişemiyordum 
tarafından
Aaa benim babam da hep ütüsünü kendi yapar kız :D hala :D haha ailemi özleyince galiba çağrııştı :))) maşallah ❤️benim eşim yapamaz ütü yalan yok :D
(3,137 puan) tarafından
Annesi bekarken öğle yetiştirmiş eşine yardımcıda olursun şimdi bende oğlumu öyle yetiştireceğim çok şükür üç kız kardeşiz hepimizin eşi böyledir yardımcı olurlar bizlere Rabbim herkese iyi eşler nasip etsin inşallah
tarafından
Ayy ne kadar iyi o annenin de elinden öpmek gerek valla … benim babam da bekar evinde öğrenmiş amcalarımla ayrı eve çıkmışlar en küçük diye kendi kendine her şeyi öğrenmek zorunda kalmış  :))) bende oğlumu öyle yetiştiririm inşallah
Amin canım ❤️
0 oy
(129,472 puan) tarafından
kiz sen bana bisi yazcaktin daha yazmadun bi hatirlatim
tarafından
Aaa öyle mi olmuş sjsjsj
Sende benle ugraşicaktin bir hatirlatim :))
Şaka şaka ☺️
postarinda sende takibimdesin
tarafından
Ahahahah
tarafından
Valla unuttum kız neymiş ki
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ozele bak en sin ki yazisma
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Maşallah.. Rabbım daim etsn.. Peygamber efendimiz de Sav. Eşine yardm edermisti. Şanslı olanlardansn  :)) 

Benm esimde hasta halimle bile Bi oyuncak kaldirmaz. Yerde durur atlar gider üzerinden bırak mutfak toplamayı yani :)) cevabı da var ben böyleym böyle alışmışım. Bu yüzden de çok kavga ettm ama baktm anlamiyor biraktm.. 
tarafından
Vall bahane . Benim eşim de tek erkek eli sıcak sudan soğuk suya girmemiş benle evli değilken evi otel gibi kullanıyormuş yatıp kalkmaya bir şeyden anlamıyordu benle evlendi yardım ede ede alıştı başlarda hep beraber yapardık her şeyi şimdi kendisi yapıyor

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 552 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 422 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 438 göst.
+6 oy
37 cevap 1,298 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne defo (154 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,633 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...