+7 oy
1,027 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bir kaç saat önce banyoyu yıkadım ulaşı banyo yaptırdım eşim de banyo yaptı falan filan o ara ben ulaşı uyutacaktım uyumadı ben de sinirlendim banyo yapamıyorum her şey üstüme bindi dinlenemiyorum kendime vakit ayıramıyorum diye bir kaç gündür yine 2 yaş sendromu vuruyor ne temizlik yapıyorum ne bulaşık zar zor afedersiniz bo k götürüyor … az önce ben ulaş ı uyuturken eşim içeriyi oyuncakları  toplamış bulaşık makinası toplamış tekrar yerleştirmiş kirlileri yıkamaya almış kalan bulaşıkları toplamış tezgah ocak pırıl pırıl birde ben acıktım diye bana tost yapmış öyle duygulandım ki bazen diyorum böyle kocayı hakkedecek ne yaptım diye gerçekten ❤️ hep burada kocasından vs yakınan postlar oluyor bu sefer de övünelim ❤️ yanlış anlaşılmasın kesinlikle gubuzlanmak mı denir artık :D o yüzden paylaşmıyorum yani böyle kocalarınız varsa değerini bilin kız ❤️

36 Cevaplar

0 oy
(5,301 puan) tarafından
Eşime kurban olurum evde herşeye elini atar kızıma sabaha kadar o bakar bende uyku düzensizliği var diye  bir iş yapsam muhakkak yardım eder    maşallah eslerimize Rabbim ayaklarına taş degdirmezsin
tarafından
Amin canım amin ❤️
Bende de o uyku düzensizliği var :/
(5,301 puan) tarafından
Çok zor 7 ay uykusuz kaldigim zamanı bilirim kızıma hamile kalınca düzeldi çok şükür
tarafından
Benimki de hamileyken bozuldu iyi mi :D
(5,301 puan) tarafından
Çok zor kızım doğunca bide yat kak yapiyirsun
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Şuan değilde şuan çok yoğun çalışıyor esim üstüne rahatsızlıklari var sürekli ağrıları var yorgun ama hasta olmadığı dönemde yani üç yıl öncesi kadar hamileyken yeni doğum yaptığımda her işi yapardı eşim hala unutmam bulasigim duruyordu bir akşam bebisin yaninda uyuya kalmışım yatağına yat dedi bulaşik var dedim yine dalmişim uykuya bi baktım kolumdan tutup yatağa götürdü yatırdı bulasik için geri kalktım eşim yıkamış toplamış sanki dünya malını verdi bana o kadar mutlu oldum çok yapardı eskiden yoğun çalışmadığı zamanda şuan evde olmasam her işini yapıyor camasirindan yemegine supurgesine bulaşigina kadar yapıyor canım kocam ❤️
tarafından
Maşallah canım benim yaaa işte birlikte mutluluklarımızı da paylaşmak çok güzel ❤️
(213 puan) tarafından
Ayn Canim teşekkür ederim
0 oy
(3,534 puan) tarafından

Öyle postları gördükçe dua ediyorum. Güzel bir şey söylemeye de çekiniyordum açıkçasıı maşallah size de :) çok şükür benimki de hep çalışır. Hafta sonu ya çamaşırcı ya bulaşıkçı oluyor :D

tarafından
Yaa hep dertleniyoruz biraz da bizim tarafımızdan olan hayata bakalım değil mi ❤️❤️❤️
(3,534 puan) tarafından
Bence de güzel şeyler paylaştıkça çoğalır ben kadınların mutluluğunu değer verildiğini görünce seviniyorum ❤️
tarafından
Yemin ederim ben de ya ❤️
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Sagolsun benımm eşimde öyledir canım. Ikıncı yavrumuz dogdugundan beri eve gelir işe güce yardım eder
tarafından
İşte bu harika ya eşler 2. Çocuktan sonra salıyor evlilikleri çok mutlu oldum ❤️❤️❤️
0 oy
(59 puan) tarafından
Ölüyorum hastayım desem su getirmez hasta olmasaydın der... 2 çocukla kıvranırım evin içinde tuvalete bile gitmeye vaktim olmaz bazen ama hiç gözü görmez..Daha da üstüne kendisi isteklerde bulunur. Herşeyi ayağına bekler.. Gerçekten çok şanslısınız kıymetini bilin.. Bende tam tersi ben böyle eşe düşecek ne günah işledim allahım diyorum. 
tarafından
Allah sana sabır versin canım benim inşallah senin kıymetini bilir
(59 puan) tarafından
Ben ölmeden kıymetim bilinmez canım ona emin oldum ben.. O yüzden takmıyorum kimseyi.
0 oy
(605 puan) tarafından
Benim eşimde dışarıya çıkınca mesela ben uyurum onu beklemeden gelir uyandırır gece 1 hadi kalk der çorba aldım birlikte içelim sevdiğimi biliyor yada kendi içse bana da paket alıp getirir mutlu oluyorum bende ,ev işine hiç müdahale etmez der boşver gel yanımda otur çayımızı çerezimizi alıp TV izleriz
tarafından
Ayy harikaaaa valla ❤️Allah muhabbetinizi arttırsın ❤️
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Tezgah temizlendi bulasiklar yerleştirildi kahvalti hazırlandı çocuğun üstünü değiştirdi kocam olacak herif :)) çok şükür diyelim bacım 
tarafından
Harika işte bu ya ❤️ aman çok şükür ❤️
0 oy
(963 puan) tarafından
Benim eşimde böyledir gerçekten halimize sukretmemiz lazım bazı postları gorunce şaşırıyorum kendimi yerlerine bile koyamiyorum çok zor çekilmez adamlar benim bebeğimde 14 aylık bir taneside 3 yaşında yemeklerini yedirdigimde eşim alır uyutur ikisini de bende işlerimi hallederim yada ben çocuklarla ilgilenirsem o sıra kendi kalkar sofrayı toparlar ortalığı düzeltir 
tarafından
Eşliğinin ve babalığının bilincinde olan bir insanla evlenmek ne de güzel bir şey ❤️ maşallah size de canım benim ❤️
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Hep gomecez mi birazda ovelim dimi :D

tarafından
Demi ama :D
0 oy
(3,089 puan) tarafından
Okadar soylendikten snra yapmasına mi şükür ediyorsun keşke sen soylenemfen bir işin ucundan tutsa ozamn şükür demek daha doğru gbi geldi ,, 
tarafından
Sen olayı yanlış anlamışsın bacım :D benim kocam hep sorumluluklarının bilincinde bir insandır çok şükür hep böyledir Allah iki cihanda da razı olsun ondan babalığı eşliği inanılmaz ❤️ sadece dün ben duygu patlaması yaşadım burada paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarında yorumlarını okuyup beraber mutlu olmak istedim :D hepsi buydu :)
(5,525 puan) tarafından
Neyse ki senin gibi eve gel dediği halde içmeye giden sonra eve gelip karısını yumruklayan kocası yok. Ya ben burayı cidden anlamıyorum. Bizim elimizin tersi ile ittiğimiz mutluluğu havada kapacak insanlar burada bize ahkam kesiyor.
(3,534 puan) tarafından
Ay ona bakarsak asıl görevleri çalışmak ee görevi zaten yapacak diye Allah razı olsun demeyelim mi sevinmeyelim mi. Biz de görevlerimizi yapıyoruz bazen söylenerek yapınca eşimiz yüzümüze mi vursun. Siz hiç olumlu bakmayın biz yerden çorap alsa sevinicez olumsuz bakıp kendimizi yıpratmıycaz:D
tarafından
Görevden çok sorumluluğunu bilen eş önemli bunlar görev değil sorumluluk bebeğim bunun bilinciyle evlenen her iki taraf için de geçerli eşler için ne mutlu bizler gibi her şeyden bir mana çıkartmamak gerek öğle değil mi :))))
0 oy
(4,619 puan) tarafından
maşallah sübhanallah ne kadar güzel Rabbimin izniyle hep böyle birinize sahip çıkarsınız Allah sizi birbirinize bağışlasın gülüm ❤️
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz ❤️❤️❤️
(4,619 puan) tarafından
Rica ederim canısı ❤️
0 oy
tarafından
Kocum benim be aslan enistem azcik benimkine de ders versin aksam saat 11 bucukta uydu benim oglan 15 dk bekledim gelmedi sinirlendim koltukta uyuklamis git yerine yat dedim namaza durdum cayi isitti getirdi masanin ustune koydu cayi bende namazdan sonra kuran okucamtim caydanligin yaninda ben kurani alcam diye yaklastim gecti oturdu su bardak seninki seker attim ona diyo doldurmadi essek neyse ictik sigaraya çıkacaktı bi saga gidiyo bi sola gidiyo napyin dedim sana yardim ediyorum diyo etmeyim mi diyo alti ustu caydanligi mutfaga goturdu aksam kombi bozuldu icinden yagli dimsiyah suyu akitti mutfaga kaynim geldi yapti gitti o gidince cocugu uyuttum duvar yer les gibi elime bi bez aliyim da orayi siliyim dememis beyefendi koltukta uyukluyo ayyy sinirlendim 
tarafından
Kız şimdi adam farklı bir bezle silse o sinirle derdin ki bu bezle orası mı silinir :D biz kadınlar :D korkusuna sigara yakamamış :D aşkımmm benimmm sinirlenme ❤️❤️❤️ay mervoş yakın olsak birbirimizin evine yardım ederdik ya ne güzel olurdu
tarafından
Yoo ne zaman bi is yapmisda begenmemisim begenmesem bile soylenmem bi daha yapmaz diye getirip goturdugu bi caydanlik onu yardim ettim sayiyo cocugu uyut desem uyutamamz yedir desem yediremez gecen cocuk 2 bucuk yasinda hesap et bezi dolmus cocuk wcden bana geliyo anne bezim kocaman oldu diye esim almis degistirmis akli sira bantlari arkaya yapistirmis hic bisey demedim demem oyle yeterki yapsin atarim bezleri ama yok anam yok
tarafından
Ah keske kiz valla cok isterdim ust dairem bosaldi simdi sen orda olsaydin varya offf gece benimkini ise gonderince sabaha kadar dedikodu yapardik seninki bisey demez nasilsa
tarafından
Ayy ne güzel olurdu  valla okurken heyecanlandım yalnızlıktan :D
tarafından
Kiz bende yalnizim valla bana da cok guzel olurdu
0 oy
tarafından

Ohhh maşallah canım daim olsun inşallah <3

tarafından
Amin Hülyoşum teşekkür ederiz ❤️❤️❤️
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Afiyet olsun .Çok güzel anlattıklarıniz masaallahhhh
tarafından
Teşekkür ederim kuşum ❤️❤️❤️
0 oy
(209 puan) tarafından

Ay maşallah böyle mutlu postları ve mutlu eşleri görünce çok hoşuma gidiyor :) Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim hep gülsün yüzünüz ❤️

tarafından
Bende okurken çok mutlu oluyorum benim gibi olan kadınların mutluluğunu okumak gerçekten ❤️ amin canım çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Rabbim daim etsin benim eşimde Yardım eder normal de hep bekar tek yaşadığı için ev İşine baya aşînae ilk evlendim yardim ediyordu bana bı tuhaf geliyordu yapma diyordum kızıyordu daynamiyom ben boş durunca hamile kaldım sıkntılı geçti hep yardım eti şimdi 4 aylık bebiş var yapmadgim zaman yardım ediyor hep evdesin bebiş ev yorgun düşüyorsun sen kızla ilgilen kalanı ben gelip yaparım ben üzülüyorum hem iş hem ev ama cidden bebebk ilgi istyor tekim yanlız bırakmıyorum yarı yamalak ne yaptıysam dip köşe yapayım diyom eşim kizyor bırak işi kızla ilgilen Allah razı olsun eşimde çok destekçim❤️☺️
tarafından
Vallahi helal olsun aynı benim eşim ne güzel ne şanslıyız çok mutlu oldum canım benim kendim ne hissediyorsam okurken öyle hissettim ❤️
(1,124 puan) tarafından
Çok sağol cnm ❤️ama gercekden çocuk olunca eşe daha çok ihtiyaç oluyorumuş karşılıklı ben bebebk bakmak kolay sanıyordum yok vallh zor eşim sağ olsun destek veriyo tek başına hepsine yetimşemiyor insan ilk haftalrim resmen ayakata uyur gezer olmuştum kemiklerim sizliyordu ağrılarım artk eşim dedi evi boşver  sen yapa bilyorsan kendine yemek yap ben evde oldukça diğer işlere yardimci olurum yoksa tek zor şimdi normale döndüm ne kdar yapa bildiysem yoksa işe dalsam bebek kalıyor ve yemekksiz aç kalıyorum bulduğum firsdim yemek yapyom önce yoksa aç kalırım:)bu sefer başım dönüyor emdirdikkçe

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 553 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 442 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 440 göst.
+6 oy
37 cevap 1,303 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne defo (154 puan) tarafından soruldu

409,984 soru

12,326,750 cevap

39,109 kullanıcı

Kategoriler

...