0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (70 puan) tarafından

Bu kahveyi kullanan varmi kilo vermek icin dün elime ulaştı bir fincan içtim çok enerji verdi bana moral yüksek tutuyo tek sıkıntı uykusuzluk yaptı geceden beri uykuya dalıp uyandım kac defa

image

3 Cevaplar

0 oy
(3,627 puan) tarafından
Canım ben bir ara Ford 5 kullanmıştım ölüyordum o yüzden bir daha kullanmadım kahve falan çok zararlı bunlar başlarda iyi geliyor sonra kötü etkiler etmeye başlıyor bence kullanma 
(70 puan) tarafından
He anladım.cnm çok geçmiş olsun ben hergun kullanmam. Ya baktım yan etkisi.oluyo 2 günde bir 3 günde bir bünyem.alisisin 63 kiloyum zaten 4 bes kilo versem iyi.spor ve diyetle de desetekycm inşallah kısa sürede veririm
-Reklam-
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Kahve yi bilmiyorum   ztn  tek kahve ile kiloda verilmez yediklerini  değiştirmen lazim  aralıklı besinler tüketip aralikli oruc yapsan dha iyi etki olur onun yanında kullanırsan kahve öyle dha iyi olur ama hiç bilmiyorum  bu kahveyi 
(70 puan) tarafından
Oyle çok kilom yok 63 kiloyum 4..beş kilo versem iyi olur da bakalım niyet ettim kilo insallaj başarırım  yediklerime de dikkat edecem.tabi sporla vs inşallah gider
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bende Brown tea aldım üç gündür kullanıyorum baya iştah kesiyo tatlı yemek bile aklıma gelmiyor şimdilik iyi bakalım inşallah kilo verebilirim
(70 puan) tarafından
Bende viejo kahve aldım.oda iştah kesiyo 2.gundur kullaniyom tatlı şeylere dayanamzken iki günde etkisini gösterdi benimde canım cekmiyo.insallah faydasını görürüz:))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
10 cevap 120 göst.

409,903 soru

12,323,828 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler