Günaydın canım .
Kalktım bebeyi doyurdum bakımlarını yaptım kocayı ise gönderdim çamaşır makinesi çalıştırdim. Ortalığı topladım. Erken diye süpürge tutmadım henüz. Şimdi bebeği tekrar emzirdim. Bir yandan da ocağa kabak havuç koydum haslaniyor. Ortalıkta valiz bir yandan valiz hazırlıyorum. Çamaşır makinesinde yıkananlari kurutmaya Atcam öğleye yetismesi lazım valize girecekler var. Öğlen eşim gelecek daha yemek hazırlarım bebisko uyudu kucağımda öyle yazıyorum bırakınca da bulaşık makinesine doğru gidicem. Sabah 6bucukta beri ayaktayım bide astımım tuttu şuan daraldim. Ne zor bu hastalık.
Uyanmak mi kaldı kız bana öğle oldu nerdeyse ağzını ayıran emojikkk
Bebeler uyuyo bende eşim gittikten sonra uyuyamdim takiliyom öyle şuan bir plan tinne )
Kahve içildi yalı çapkınıni izliyom
Günaydın bacım günün aydın olsun bol bereketli olsun inşallah
Kalktım kocayı işe yolladım ortalığı toparladım adamı işe yollamadan tartışma dozumu aldım oğlum uyuyor akşama yemeklerim hazır üşenmezsem yufkalarım var onları sarıp buzluğa aticam doğumda hazır bulunsun elimin altında
Adam belki imana gelirde tamm derse çarşıya gitmek istiyorum inadı tuttu yollamiyor bende çok bunaldım sıkıldım alacaklarim da var bakalım
Neden tezgah üzerinde yediğimi de yazayım azıcık üşüdüm Aygazi yaktim hem yiyorum hem ısınıyorum
Günaydınn. 8de uyandım ilk defa bebeden önce etrafı topladım kıyafetlerimizi değiştik keyif vakti. Sadece çamaşır atarım başka işim yok
Günaydın canım
Bizde uyandık 1 saat önce. Gece 12 ye yakın uyudu sıpa. Dün mutfağım duvarlarini ve alt dolapları sildim şimdi uyusa üst dolapları silecem sonra odadaki yüklük var oda bana göz kırpıyor
Uyanmazsa dolaplarin icinide temizlicem. Ev temizliği de ikinci uykusunda yapacam inşallah. Kız bugün çok iş var yardıma gelmiyorrsun
1,492,824 soru
24,392,077 cevap
349,375 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın