0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar gunaydin herrr keseee..bende bir anlik acayim dedim..neler yapiyorsunuz uyandinizmi?ben daha yataktan kalkmadim üşeniyorum☺️

Bu günün planları neler ?❤️

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gunyadinnnn başım zonkluyor bugünün planı eğer başım.birakirsa banyo tuvalet yikancak 

Perdeler takilcak 

Yatak odasini duzenlicem oturma odasına el vurucam o kadar
(133,998 puan) tarafından
ic bi minoset gecer gider☺️☺️☺️☺️
tarafından
düzenlendi
Minosetmi selam veri kacar gram ise yaramaz )
Majezik apranax altı kesmiyor
anaaaaa
tarafından
Ben arabaya binmeden bir tane inmeden bir tane içiyorum diye hülya abla kızıyor
sa lakmisin icme diyoz sana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Günaydın canım .

Kalktım bebeyi doyurdum bakımlarını yaptım kocayı ise gönderdim çamaşır makinesi çalıştırdim. Ortalığı topladım. Erken diye süpürge tutmadım henüz. Şimdi bebeği tekrar emzirdim. Bir yandan da ocağa kabak havuç koydum haslaniyor. Ortalıkta valiz bir yandan valiz hazırlıyorum. Çamaşır makinesinde yıkananlari kurutmaya Atcam öğleye yetismesi lazım valize girecekler var. Öğlen eşim gelecek daha yemek hazırlarım bebisko uyudu kucağımda öyle yazıyorum bırakınca da bulaşık makinesine doğru gidicem. Sabah 6bucukta  beri ayaktayım :) bide astımım tuttu şuan daraldim. Ne zor bu hastalık. 

tarafından
Oy maşallah ne kadar iş yapmışsın..ben son hunler fazla uşengecim..bebem uyuyor aslinda gidip yemek yapa bilirim ..ama useniyorum kalkmaya sjsjs..allah sifa versin canim
0 oy
(561 puan) tarafından
Uyandık kahvaltı yapıldı sofrayı toplayıp yatakları topluyacagim bulaşıklar evi süpürüp pazara cikcam sonkez  olur herhalde benim için artık pazar filan doğuma az kaldı eşim bunda bile zar zor götürüyor bu gün 
tarafından
Oy maşallah tatli heycan gelmistir sana☺️
(561 puan) tarafından
Evet canım bebek ters 35 hafta dolcak pazar gün doktor biraz takip edelim dönmezse ameliyat diyor bakalim
tarafından
Benim 34 haftamda döndü bebegim ..son hafta bile döne biliyor..hayirlisi nasılsa öyle olsun canim
(561 puan) tarafından
Amin canım bende ufaktan hazırlanıyorum artık bu gün bez ıslak mendil filanda alcam sonra çanta hazirlicam bakalim
0 oy
(5,017 puan) tarafından

Uyanmak mi kaldı kız bana öğle oldu nerdeyse ağzını ayıran emojikkk :'(

tarafından
Birde şöyle düşün burda saat turkiyeden 1 sat onde sjsjsj
(5,017 puan) tarafından
Amaneeee ozaman sana daha çok öğle olmuş
tarafından
Ahahah evet yaa..beynim 2 saatsir kalk diyo bedenim kalkmiyo
(5,017 puan) tarafından
Kalkkk kalkk hadi bi sade kahve yap iç ohh mis
tarafından
Artik mecbur kalkcam kizim uyandi cunki sjsjsj
0 oy
(134 puan) tarafından
Dolunay günü bildiğin başım zong zong ağrıyor
tarafından
Allah sifa versin canim.
0 oy
(4,537 puan) tarafından

Bebeler uyuyo bende eşim gittikten sonra uyuyamdim takiliyom öyle şuan bir plan tinne :)

Kahve içildi  yalı çapkınıni izliyomimage

tarafından
Bende artık kahveci oldum..dun turk kahvesi aldim..gidip icecem ayiltir beni
(4,537 puan) tarafından
Bende burdan alıştım içmeye:)
tarafından
Dimi yaa..o kadar kahve postları gördüm ki heves eettim..bunsan 2 sene önce 1 paket almistim icemeyip atmistim paketi..artik burdaki kahveleri gormektenmi ne bu sefer sevdim sjsjaj
(4,537 puan) tarafından
:))))bende valla
0 oy
(2,154 puan) tarafından

image

Sabah 6.30 uyandım benim ufaklık sagolun  bugün  planı aynı kıza kahvaltı  hazırla  sonra  beslenme  okula götür  gün boyu ufaklık ile uğraş  yemek  yap makineye çamaşır aticam  katladigim çamaşırları dolaba yerlestircem  dağınık olan yerleri toplucam  sonra  kızı okuldan al hep aynı şeyler rutinler 
tarafından
Dimi ya gunler ayni seyleri yapmakla geciyor..afiyet olsun canim
(2,154 puan) tarafından
Evet  hergun aynı şeyler:/
0 oy
(4,411 puan) tarafından

Günaydın bacım günün aydın olsun bol bereketli olsun inşallah :angel: 

Kalktım kocayı işe yolladım ortalığı toparladım adamı işe yollamadan tartışma dozumu aldım oğlum uyuyor akşama yemeklerim hazır üşenmezsem yufkalarım var onları sarıp buzluğa aticam doğumda hazır bulunsun elimin altında 

Adam belki imana gelirde tamm derse çarşıya gitmek istiyorum inadı tuttu yollamiyor :(  bende çok bunaldım sıkıldım alacaklarim da var :P bakalım 

Neden tezgah üzerinde yediğimi de yazayım azıcık üşüdüm Aygazi yaktim hem yiyorum hem ısınıyorum

image

tarafından
Afiyet olsun canim..dimi ya bazen kocalarin tersliyi tutuyor:))
Ya bende yemek yapcam ama üşeniyorum
(4,411 puan) tarafından
Benimkinin sorunu güç kaybım oluyor düşüyorum sokakta çocukla birşey olur korkusu az sabret beraber gideriz diyor
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Hastanedeyim. Ölüyorum uykusuzluktan.. Aşırı saç dökülme var çare bulmaya geldim insallah. 
tarafından
Bende de çok aşırı var b12 sınırında altında ondan diye düşünüyorum. Bana da haber verir misin neden olduğunu?
(2,943 puan) tarafından
Veririm canım.
(2,943 puan) tarafından
Canım benim değerler güzel cikti. Saç köklerin cok zayıflamış dedi onun icin sampuan, losyon ve ilaç verdi.
tarafından
Hmm anladım canım sevindim senin adına
(2,943 puan) tarafından
Sağol canım.
0 oy
(3,524 puan) tarafından

Günaydınn. 8de uyandım ilk defa bebeden önce etrafı topladım kıyafetlerimizi değiştik keyif vakti. Sadece çamaşır atarım başka işim yok:)

tarafından
Oh ne güzel bayilirim keyif saatine..bende yemek hazirlamak istiyorum ama bebegim izin vermiyor sjsjsj☺️☺️
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Yağmur var gece çok gök gürültüsü vardı şimşekler oğlum yanımda hep korkarak uykusunda sıçrıyordu heryer karanlık vala ekmek almaya ble gidemedim soğuk yatağımda uzanıyorum:)))
tarafından
Burda da yagmur yagmiş gece cok seveim yagmuru..
0 oy
(732 puan) tarafından
Günaydın biz gece hiç uyumadk küçük oğlum sağolsun 4 5 gündür geceleri uyku yok dünde 1 yaş aşısı yaptırdım ateş falan yaptı ondan uyumadı saat tam 6.30 da uyuyacktm büyük oğlum uyandı eşim işe gidecekti kahvaltı hazırladım 8.30 da kahvaltı yaptık evleri topladım süpürdüm kendi odam ve mutfak kaldı küçüğü sallıyorum inşallah uyursa kalan işleri yapacağım sonra da yemek falan bana yine uyku yok yani dört gözle akşamı bekliyorum uyuyabilirsem moralim sıfır enerji sıfır:(((
tarafından
Ah gece uykusu ne güzel bir sey..gəce dogru uyumasam günüm gün olmuyor
0 oy
(698 puan) tarafından

Günaydın canım  

Bizde uyandık 1 saat önce. Gece 12 ye yakın uyudu sıpa. Dün mutfağım duvarlarini ve alt dolapları sildim şimdi uyusa üst dolapları silecem sonra odadaki yüklük var oda bana göz kırpıyor :'(

Uyanmazsa dolaplarin icinide temizlicem. Ev temizliği de ikinci uykusunda yapacam inşallah. Kız bugün çok iş var yardıma gelmiyorrsun :D

tarafından
Kolay gelsin canim .. inşallah uyanmaz bebek .kızz sen ne zaman cagirdin da ben gelmedim☺️☺️
(698 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
Eee hadi gel bekliyorum:)))))
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Plan Milan yok 

Bam 

Bam

Bam
tarafından
Hahaha ☺️☺️

İlgili sorular