+1 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (665 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Baharında sararıp soldun da gittin. Ciğerimi kanadımı kırdın da gittin. Yüzümden gülümsemeyi aldın da gittin. Toprağın nasibi oldun da gittin, kuzum anayı ne ettin.

Kara kara gözlerime baktın da gittin, dumansız ataşlarda yaktın da gittin, yüreğime kurşunu çaktın da gittin, kuzum anayı ne ettin.

Belimi boynumu büktün de gittin yüreğimi yerinden söktün de gittin, kuzum anayı ne ettin.

Dünyayı başıma çaldın da gittin yüzümden gülümsemeyi aldın da gittin, dermansız dertlere saldın da gittin, kuzum anayı ne ettin.

Dönülmez yolları aştın da gittin sığmadın tabutlara taştın da gittin, beni paramparça saçtin da gittin, kuzum anayı ne ettin.

Ak kefene kara göze bürüdün gittin, beni ciğerimden sürüdün gittin, cennet kapısına yürüdün gittin. Kuzum anayı ne ettin........

Bu sözler oyle bir işledi ki yüreğime seni çok özledim cennet kokulum. Iyiki doğdun iyiki seni doğurdum iyiki senin anennim cennet kuşum. Kara kuzum canım oğlum Şamuhammedim.    2 sene oldu gittigine seni hiç unutmicam rabbimin 2 günlük emaneti 

Eski nick gönül yaram

14 Cevaplar

+3 oy
(7,968 puan) tarafından

İçim parçalandı yaaa . :'(

(665 puan) tarafından
2 senedir her gün parçalaniyor benim :(
(7,968 puan) tarafından
Evlat acısı zordur yaşamadım ama tahmin edebiliyorum
-Reklam-
+2 oy
(5,453 puan) tarafından
Ahhh canım benım bebeğin seni bekliyo cennette birlikte olacaksınız inşaAllah:(( Rabbim sabır versin sana
(665 puan) tarafından
Biliyorum anliyorum onun bilincindeyim ama kalbim çok aciyor :(    şimdi kendime hayran kalıyorum o zamanlar çok güçlüymisim şuan olsa dayanamazdim sanırım:(
(5,453 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bir anne olarak Rabb'im dayanma gücü versin bitanem çünkü bunun tesellisi yoktur :((
+2 oy
(5,022 puan) tarafından
Rabbim yaktığı yere serinlik versin canım benim annesi ölene yetim babası ölene öksüz demişler de yavrusunu kaybeden anaya isim bulamamışlar 
(665 puan) tarafından
Evet öyle kalbim hala acıyor:(   ben sadece onu 2 gün gorebildim kos koca evlatlarini kaybedenleri anlayamiyorum bile
(5,022 puan) tarafından
Komşum oğlunu kahbetti iki dakikalık motor kazasinda canım 28 yaşındaydı o kadındaki teslimiyeti hayatım boyunca kimsede görmedim ben inanki tabiki ateş düştüğü yeri yakar
(665 puan) tarafından
Evet öyleymiş.  Malasef dedikleri gibi aglarsa Anam aglar sözünü çok iyi anladim.  O gunler kv çok uzulmustu.  Bu gün 2. Yili oldugunu hatirlamiyor bile.   Torun da sevilir ama evlat başkadir
+2 oy
tarafından

Oyyy ciğerim parçalandı Rabbım sabır versin :(

(665 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim :(    o zamanlar burdaydim sizler çok teselli oldunuz Allah razi olsun
tarafından
Senden de canım keşke boynuna sarılıp ağlasaydim şuan içim parçalandı okurken bende 2 yavrumu kaybettim ☹☹
(665 puan) tarafından
:(   sanada sabir versin rabbim en çok yaşayan anlar.  Ellerimle yüzünü orterek mezara gondermek çok aciydi:(
tarafından
Evlat acısı çok zor çok acı Rabbım kimseye yaşatmasın seninkinin bir mezarı var en azından benim o da yok ☹☹ Rabbım bol sabır versin canim gönlüne ferahlık versin
+2 oy
tarafından
Çok kötü oldum cidden :(çok büyük derttir ..ama rabbimin imtihanı canim..allahim sabirlar versin 
(665 puan) tarafından
Amin  rabbim verdi rabbim aldı onun bilincindeyim ama ellerinle yüzünü kapatip mezara gondermek de çok aciymis
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin güzel kardeşim ..
(665 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(1,026 puan) tarafından

:(Allah içinize ferahlık versin acınız çok büyük 

(665 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin
0 oy
tarafından
Günah yazılmadan kapandı ameli. Zor desem zor kelimesi kolay kalır, ciğer acini anlayamam. Günahsız meleğin sana cennette şefaat edecek inşallah. Rabbim dayanma gücü versin
(665 puan) tarafından
:(   evett gunahsiz ter temiz cennette beni bekliyor. Çok şükür rabbime
0 oy
(12,314 puan) tarafından

Nefes alamadım bacım evlat kaybeden analar ne yapıyor acaba kendimi onların yerine bile koyamıyorum öyle büyük bir acı Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın istemsiz gözümden yaşlar akıyor ben anne olunca böyle şeylere çok ağlar oldum :'(

(665 puan) tarafından
Dayanmaktan baska Caren yok.    Benimde yeni bebegim oldu.  Evladin olunca daha bir şey oluyorsun.   :(
0 oy
(665 puan) tarafından

:'(  çok acı çekiyorum

(7,968 puan) tarafından
Zman en iyi ilaçtır. Bnm amcamın kızının ogluda öldü 6 gunlukken 2 yıl önce.  Ağlıyorum hala .
(665 puan) tarafından
Evet gerçekten zaman herseyin ilacı
0 oy
(6,761 puan) tarafından

Allah sabır versin. 

Ablam mayıs ta 1 buçuk yaşındaki kızını kaybetti.

Bayramda aldığı tokaları çıkarmış bugün takamadan öldü diye fotoğraf atmış. Giden gidiyor insanın elinden bişey gelmiyor 

Evlat acısı zordur

Okurken ağladım
(665 puan) tarafından
Ah be 1.5 senede ne günler gecirmistir. Nelerine sahit olmuştur en zoruda alisilmislik.  Allah rahmet eylesin kalbine ferahlik versin.  :(
0 oy
(665 puan) tarafından
Her şey gelip geçici elinizdekilerin kıymetini bilin
0 oy
(434 puan) tarafından
Allah sabır versin unutulurmu benki 15 sene oldu unutamadim
(665 puan) tarafından
Ahhh 15 sene     başınız sağ olsun rabbim cennetinde kavustursun
0 oy
(434 puan) tarafından
Benkide 6 yıllık emanetdi
(434 puan) tarafından
Kusura bakmayın koydedim diye geç girdim sağolun Allah razı olsun
(434 puan) tarafından
Doğumdan hastaydı
(6,761 puan) tarafından
Estağfurullah Allah sabır versin size. Ablam da 6 yaşında oğlunu kazada kaybetti. Diğer ablam da beyin tümöründen 1 buçuk yaşinda kızını kaybetti
(434 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah sabır versin
(6,761 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 168 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yineyenidenbennn (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
18 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,958 cevap

39,155 kullanıcı