Baharında sararıp soldun da gittin. Ciğerimi kanadımı kırdın da gittin. Yüzümden gülümsemeyi aldın da gittin. Toprağın nasibi oldun da gittin, kuzum anayı ne ettin.
Kara kara gözlerime baktın da gittin, dumansız ataşlarda yaktın da gittin, yüreğime kurşunu çaktın da gittin, kuzum anayı ne ettin.
Belimi boynumu büktün de gittin yüreğimi yerinden söktün de gittin, kuzum anayı ne ettin.
Dünyayı başıma çaldın da gittin yüzümden gülümsemeyi aldın da gittin, dermansız dertlere saldın da gittin, kuzum anayı ne ettin.
Dönülmez yolları aştın da gittin sığmadın tabutlara taştın da gittin, beni paramparça saçtin da gittin, kuzum anayı ne ettin.
Ak kefene kara göze bürüdün gittin, beni ciğerimden sürüdün gittin, cennet kapısına yürüdün gittin. Kuzum anayı ne ettin........
Bu sözler oyle bir işledi ki yüreğime seni çok özledim cennet kokulum. Iyiki doğdun iyiki seni doğurdum iyiki senin anennim cennet kuşum. Kara kuzum canım oğlum Şamuhammedim. 2 sene oldu gittigine seni hiç unutmicam rabbimin 2 günlük emaneti
Eski nick gönül yaram