0 oy
82 göst.
Aile kategorisinde (21 puan) tarafından
23 aylık oğlum Baba gel ver bu kelimeleri  söylüyor ama bir gün olsun babasını Baba diye çağırmadı ya da ver demiyor sadece te te diye ıstıyor herseyı ama bir şey dediğimde anlıyor mesela telefonumu getir dediğimde gidip getiriyor yani tülbenti mi getir dediğimde gidip getiriyor acaba işine mi gelmiyor Konuşmak

4 Cevaplar

0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ekrana maruz kalıyorsa konuşma gecikebilir 
(21 puan) tarafından
O kadar aşırı bir ekrana maruz kalmıyor yani günde topu topu belki bir saat bile televizyona bakmıyor telefon zaten hiç vermiyor
-Reklam-
0 oy
(4,450 puan) tarafından
Canım o yarım yamalak konuştuğunda siz anladiginiz için artık çaba göstermiyor malesef işaret ettiğinde de anlıyor ve yapıyorsanız ondan kızımda oyleyid malesef ben anlamzdan geldim baktım açılıyor mecbur anlamdigimi söylüyordum ama
(21 puan) tarafından
Canım Mesela elini uzattığında Te te diyor bazen hemen veriyorum Bazen de diyorum su mu istiyorsun bunu mu istiyorsun diye söylüyorum ama işine gelmiyor Sanki konuşmak
0 oy
(48 puan) tarafından
Bnm kızım geç konuştu..doktorumuz 10 tane kelime söylüyorsa bekle konuşur demişti. Ama 10 tane kelimesi yoksa otizmden supheleniriz demişti. Göz teması kuramama iletisim ,problemi varsa  bnce bı doktora görünün 
(21 puan) tarafından
Yok canım göz teması var gayet iyi de iletişimi kuruyor herhangi bir otizm belirtileri Yok baba dede ver gel gibi cümleler kuruyor
0 oy
(684 puan) tarafından
Anliyor komutlara uyuyor ise endise etme canim bazi cocuklar tembel oluyor isine gelmiyor dur nesne kitaplari var onlardan al ona goster soyle onunda soylemesini iste yardimci olabilir. Ekrana da cok bakmasin cocuklari tembellestiriyor daha cok 
(21 puan) tarafından
Canım sanki biraz tembel gibi Çünkü yemeği yerken bile Uzanarak yemek istiyor Aslında kitapları da var yani meyve kitapları ****** kitapları Mesela bir iki ****** sesi de çıkartıyor horoz keçi seslerini de çıkartıyor

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 731 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hamis123 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde gulbeyaz_cengiz1 (7 puan) tarafından soruldu