0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (198 puan) tarafından
Kizlar ben özel bölge bazı sıkıntilarm var iste sarkma ve genişlemeden dolayı bunun için devlette amaliyat olmak istiyorum maddi problemden dolayı ve bu islemi doğum doktoruna mi gitmem gerek yoska direk estetik cerraha mi 

3 Cevaplar

0 oy
(5,820 puan) tarafından

Kadın doğum diye biliyorum sarkma dan ablamda operasyon geçirdi 

(198 puan) tarafından
Zorlu bı surec oluyormu sonrasinda acaba ben şimdi bebek düşünüyorum doğum doktoruna buju doğumda soracağım eğer doğumdan hemen sonra yapılıyorsa yaptircak yoksa bekleyip öyle yaptircam acaba bebek küçükken falan bakmada zorlanirmiyim çok soru var kafamda
(5,820 puan) tarafından
Kuzum bazı sebeplerden ötürü ablamla konuşmuyorum o yüzden ne desem yalan olur ama olurda barışırsak senin için sorarım
(198 puan) tarafından
Ya insallah iyi olursunuz canm teşekkür ederim ilgin icin
(5,820 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(5,459 puan) tarafından
Kadın doguma cnm ben oldum ameliyat 
(198 puan) tarafından
Ücret aliyolarmi ve sonrasında günlük yasamiji etkiliecek zorluklar oluyomu bide nekadar sürede iyilesiyorsun
(5,459 puan) tarafından
Tabiki cnm doğum yapmış gibi oluyorsun ben iki ay popomun üstüne oturamdim 3 gün hastanede kaldım dikişli oluyor zaten mesaneden yapılıyor
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Uzaktan bir akraba özelde oldu kadın doğum doktoru yapıyor 30 bine yapmış,oda genişlemeden dolayı yaptırdı ama uyusturduğu halde çok acıyor demiş 
(5,459 puan) tarafından
Ben devlette oldum cnm sarkma vardı hem o kaldırıldı hem daraltma yapıldı
(3,743 puan) tarafından
Para verdinizmi
(5,459 puan) tarafından
Yok kuzum hiç vermedim şimdi yine olacağım ameliyattan sonra tekrar doğum yaptigim için yeniden sarkma oldu
(198 puan) tarafından
AA devlette ücret almiyolarmi ne güzel ohalde bnde hayirlisinile hamile kalıp doğum sonrası bunu planlayayayim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 69 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
7 cevap 426 göst.

Kategoriler