+2 oy
262 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,343 puan) tarafından
Evlendiğimden beri piiama don takıyorum :)  artık bende sıkıldım bu durumdan eşim hiç dile getirmedi sağolsun ama bende çok saldığımı düşünüyorum. Hele bide şu 30 yaş depresyonuna girdim. Herşeyi sorguladım. Simdi biraz daha dikkat ediyorum yeni şeyler aldim kendime. Eşim geleceği zaman değişiyorum üstümü parfümdür makyajdır. Dün dedi ki sana nolmus baska biri gibi :) dalga geçeceksen bir daha yapmam dedim hayır çok beğendim dedi :) ev dışında dışarıda da dikkat etmeye çalışıyorum bu ay biraz fazla açıldım ama olsun banada bi ferahlama geldi alışveriş yapınca. Sanki yenilendim gibi hissediyorum buna ihtiyacım varmis. Siz neler yapıyoruz evde nasıl takiliyorsunuz :) sohbet postu olsundu

16 Cevaplar

0 oy
(2,479 puan) tarafından
30 yaşındayım üzerimde kocamın pijamasıyla sürüne sürüne geziyorum diyeceklerim bu kadar:D
(2,343 puan) tarafından
Benimde pek bir farkim yoktu aslında ama birden aydınlanma geldi:)
(2,479 puan) tarafından
Bana gelmiyor o aydınlanma hchshahs
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Pijama tşört gün boyu eşim geldiğinde hemen bir duş alır saçımı yaptım rahat bir şeyler giyerim ruj sürerim her gün yaparım yani bu bakımı mı sjsj
(2,343 puan) tarafından
Temiz kokmak bile iyi bence ya adami soğan kokwn tişörtle karsilamamak lazım.
(1,531 puan) tarafından
Yok kuzu 7 yıl olacak evliyim ilk günden beri asla eşimin yanında saç baş dağınık durmam sadece gece saçım dağılır oda mecbur yani sabah kalkarım saçım başım birbirinde :D
(2,343 puan) tarafından
Ben tesettürlü olduğum için pek dikkat etmezdim saçım hep topuz olurdum. Şimdi acaba biraz boyatsam mi diyorum
(1,531 puan) tarafından
Bende tesettürlüyüm :D boyat kız ben yüz kez boyadım sjsj
(2,343 puan) tarafından
Hee dur haftasonu bi gideyim kuaföre yeni şeyler denemek lazim :)
0 oy
(1,346 puan) tarafından

34 yaştan ses veriyorum, yaş aldıkça dozu artıyor bende süsün püsün :D

(2,343 puan) tarafından
Ayy hadi bakalım bende mi öyle olacam :)
0 oy
tarafından
Yaş 26 bazen eşimin gelmesine yakın süslenirim bir yere mi gidicez diyor :)) bazende tayt tişört. Uzun tayt da giymem diz üstü 
(2,343 puan) tarafından
Sen daha gençmissin :)
tarafından
30'a ne kalmış kız yaklaşmışım:))
0 oy
(2,182 puan) tarafından
30yqsindayim canm evlendgmden beri hep tayt sort falan giyerim oyle don falan hic giymedim yalan yok.ama kisim cok sogul oluyor valla tayt sort kaldiramiyorm esortmanlar giyiyorm kislik kocamda diye kislik mod acilmis diye ama napalim soguk hastami olayim.esim gelmeden genellikle ustumu basimi duzeltirim parfum falan sikarim gece yataga girmedende parfumlerim.kendimj valla
0 oy
(8,822 puan) tarafından

Kocam varken gelmesine yakın hemen bir vücuduma şu tutar güzelce giyinir dekolte mini veya tayt vs 

Hafif bir makyaj bazen ağır bir makyaj bir fon günler bir parfüm:)

Şuanda üstümde esofman bazen kendimden tiskiniyom bu hal ne diye saçımı taramayali uzun zaman oldu

(2,343 puan) tarafından
Evet doğru diyorsun aynaya bile bakmadigimi farkettim bende. Sabah yüzünü yıka çık akşama kadar öyle. Ruhen bende kötü hissetmeye başladım.
(8,822 puan) tarafından
Sen yine yüzünü yikiyormussun bende oda yok sjsj
0 oy
(540 puan) tarafından

ben de 30 yaşındayım evde crop tayt falan giyiyorum dışarda daha usturuplu. geçenlerde dedi ki, "çocuklara çok iyi örnek oluyorsun" ;) ben de "aman onlar da giysinler elleme heveslerini alsınlar" dedim :) ama gün oluyor paspal geziyorum gün oluyorum bakım yapmaya çalışıyorum. anlık değişiyor

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Benim düşüncem en güzel koyafetleri alip evde giyinmeliyiz eşimiz için..sadece düşüncem ama sjsjsj..saka sakka ...ben evde sortlu askili pijamalardan giyorum ..hem kötü gozukmuyor hemde rahat
(2,343 puan) tarafından
Yazın giyiyorum ben onları ama sonuçta pijama işte
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Pijama bile giysem öyle dizi çıkmış pijama falan giymem ev giyimine dikkat ederim yazın şort veya elbise giyerim kışın pembe  tüylü terliklerimi giyer sabahlık giyerim hatta eşim Firdevs yöroglu diye dalga geçer ama ben bekarken de öyleydim :) 
(2,343 puan) tarafından
Tüylü terlik detayı iyiymis bak bende alayım:)
0 oy
(3,444 puan) tarafından

Su an üstümde bu var məsela ..kışinda yazında böyleyim evde..iyide baska ne giyilirki evde ..kollu bir seyler sikiyor beni yada panttolon falan 

image

(2,343 puan) tarafından
Ayy yok ben bunu giysem balkona falan çıkamam. Normalde tesettürlü olduğum için yine üzerine bişey giymem lazim
(3,444 puan) tarafından
He kiz ben hic bir yeere cikmiyom ondan böyle hep
0 oy
(689 puan) tarafından
Valla o günkü moduma göre.Bazen pijama bide üstüne çorabı çekerim  bazen şort crop bazen sadece oversize bi tişört altına iç çamaşırı bazen elbise içimden gelirse gözüme sürme ruj vs.Parfümü zaten uyumadan önce bile sıkarım bekarken bile öyle o şekilde uyumayı daha çok seviyorum.Eşim süslü sever bn o istedi diye değil içimden geldi mi yaparım aksine o bnm için süslenir
(2,343 puan) tarafından
Ee illaki hergün modumuz yerinde olmuyor bide çocuk varsa bazen kamyon çarpmış gibi kalkıyoruz sabah.
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Taytimi giydim kocamın sweti giydim tamamdır sjsj 
(2,343 puan) tarafından
Kombin gibi kombin:)
0 oy
(75 puan) tarafından

Bende evde makyaj yapmaya başladım saçma bulan oldu akrabalar işte 

Eşime sorsan doğal seviyor ama makyajımı da seviyor giyim ojeler vs ben bunları önce aynadaki kişiye yapıyorum enerji alıyorum gerisi boş cidden
(2,343 puan) tarafından
Akrabalar kapatılsın:) valla başta insan kendisi için yapıyor zaten yoksa evde çürüyüp gidecez ev işi yemek çocuk derkrn
(75 puan) tarafından
Çok haklısın evdeyim bunalıyorum fazla imkanım yok disarı çıkıp hava almaya onun için yaşam alanımı da süslemeye karar verdim duvarlarım retro poster çiçek böcek kitaplık tavsiye ederim
0 oy
(2,133 puan) tarafından

22 yaşıma giricem bu ekimde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım giyimime ama içimden geldiği zaman genelde hep makyajlı olurum alışık olduğum için ama dışarda pantalon esortman bu tarzlarda giyyorum bizim apartmanda bir kadın var mini etekle geziyo her yerde yaşında 30 larda falan :blink:

0 oy
(266 puan) tarafından
27 yaşındayım eşim geldimi mutlaka takım giyinirim şortlu kısa kol elimden geldiğince yapıyorum bakım bende temizliği bitirim çıkıp kendime güzel şeyler Alaçam bazen iyi geliyor insana hep aynı hep aynı 
0 oy
(5,522 puan) tarafından
Bnm çocuklar küçük çok yoruluyorum o yüzden hiç bişey yapasim gelmiyor vala bnde saldım çayıra hesabı 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,001 göst.
17 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Tuba☀️ (5,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 228 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 2kuzuannesi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,655 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 474 göst.
7 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,341 soru

12,081,400 cevap

36,354 kullanıcı