0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Vefat etmiş veya yaşayan aile büyüklerinin isimlerini koymak ne kadar doğru?

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya ben hep şöyle duydum okudum ölmüş geçirmiş insanın ismini koymadan önce onun önüne bir tane daha isim koyulması gerektiği o yüzden kendi oğluma amcası 2004 Bingöl şehidi zafer adını koyduk ama babam da Ulaş ismini söylemişti eşimle konuştuk anlaştık ulaş zafer koymaya karar verdik zafer in önüne isim geldi 
-Reklam-
+1 oy
(1,356 puan) tarafından
Asla iyi bişey değil çocuğunuza direkt karmaları yüklüyosunuz.İsmini koyduğunuz kişinin hayatını yaşar karekteri de ona benzer.Dünyaya yeni gelmiş tertemiz bi enerji o, kirli enerjileri yüklemeyin ona
(1,372 puan) tarafından
Of yaa keşke bunu önceden bilseydim.. napcam şimdi:( oğlum kayınbabama benzerse yandık :(
(1,356 puan) tarafından
Yeniden başlama, atalardan gelen karmayı temizleme gibi videolar var bnce isim konusunda da işe yarar.Eğer bu tarz şeylere inanıyosanız ki bn inanıyorum bi bakın isterseniz o tarz videolara
(1,372 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bi kere terapi almıştım birinden öfke problemi için :)
(1,356 puan) tarafından
Rica ederim işe yaradı mı peki terapi
(1,372 puan) tarafından
Yani bana çalışma yapan hanımefendi yeni başlamış acemiydi o yüzden pek aman aman faydasını görmesem de iyi geldi :) rüyalar gördüm mesela ve çoğu ilerleyen zamanlarda yakın zamanda gerçekleşti.
0 oy
(4,391 puan) tarafından

Benim için hiç doğru değil esim babasının adını vermek istedi izin vermedim :D

0 oy
(999 puan) tarafından
Eşim babasının ismini koydu tanımasa kendi istediği bi isim joydu çok seviyoruz oğlumun ismini başka bir isim yakışmazmış 
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ben sevmiyorum aile büyüklerin isimlerini koymaya kalksak iki erkek iki kız bebek dünyaya getirmek lazım herkesin gönlü olsun diye iki evladım ikisin isminide ben  koydum 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bence değil yeni biri kv kp inde kendi anne babamında ismini koymadım çok aşırı güzel isimler değil ama olsaydı da koymazdım ilerde oğlum bizim adımızı koymak istese de başka bir isim seç derim çünkü o yepyeni bir insan birinin devamı gibi olmak zorunda değil 
0 oy
(11 puan) tarafından
Yorum yapan herkese teşekkür ederim ♥️  çok güzel aydınlattiniz 
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Sadece İlk oğluma rahmetli kaybının ismini koyduk oda 40 günlükken vefat etmiş yoksa anne baba dedi ismi istemedim 
0 oy
(3,512 puan) tarafından

Ben sevemiyorum o durumu , koymadım da:)

0 oy
(4,186 puan) tarafından
Doğru birşey değil, x kişinin ismini koydugunuz zaman o kişinin karmalarini enerjilerini yükluyorsunuz.  İsimlerinde bir enerjisi vardir 
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Asla mantıklı bulmuyorum benim çocuğum başka bir birey neden ona birinin ismini koyayim kendi ailem ya da eşimin ailesi farketmez hadi kulağa çok hoş gelen bir isim olur olabilir ama büyüğümüz diye isim koyulmaz 
0 oy
(4,497 puan) tarafından
İsmi yaşatsın diye konuyorsa doğru değil o isim çocuğa yük olur. Mesela benim adım babaannemin adı beni hiç yeğenim diye sevmediler. Amcaların halalarım hep annem dedi. Yengelerim kaynanam diye sevdi kendimi hep yaşlı hissettim
(7,921 puan) tarafından
Tüh hiç sevmem babaanne isimlerini.  Arkadaşımın adı döndü babaannesinin adı yani . Alay ediyorlar . Senin adın ne
(4,497 puan) tarafından
Ayşe canım
(7,921 puan) tarafından
Ee fena değil.
(4,497 puan) tarafından
İsim fena değil ama büyğklerin sürekli anne veya kaynana diye hitap etmesi can sıkıcı
(7,921 puan) tarafından
Duymamazlıktan gel . Kime ne dicen
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Ne yazık ki bunu insanlara anlatmak çok zor. Kızıma elimde anasının adını koydu ama işte ailelerde bitiyor bu durum. Biz koymasaydık resmen kıyamet kopardı. Sorsan koydum da ne oldu bir kere söylemem ismini, hep ikinci ismini kullanıyorum kızıma
0 oy
(7,907 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum valla o ne öyle 
0 oy
(242 puan) tarafından
Gereksiz ve saçma buluyorum yaşamış işte o isimle bir ömür yetmemiş yepyeni bir ömürüde aynı isme mecbur bırakıyorlar isim bitti sanki 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Ben koymam valla koymadim da eşimde karşı 

Çok saçma geliyor bana 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 300 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asena 28 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy