Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
3 Yaş Sendromu Nedir ve Bu Zor Dönemi Nasıl Atlatabiliriz?
0
oy
222
göst.
17 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
soruldu
2 yaş sendromu diye bir şey yokmuş.. 3 yaş sendromu var bence kesinlikle..2 yaşındayken bir melek olan şiir okuyan şarkı söyleyen izinsiz hiç bir şey yapmayan güzelce evcilik oynayan kızım 3 yasinda berbat bir hal aldı.. akıl saglimizi yitircez Allah aşkına nasıl geçer nasıl davranmak gerekir..çocuktur geçer demeyin vallahi bu hiç normal bir durum değil.. cocuk resmen anırır gibi ağlıyor ama her şeye her şeye.. çevremde kimse böyle mahvolan bir çocuk görmedi ya ne kadar iyiydi..ağzını bi ayırıyor 1 saat insan dışı bir bagirmayla ağlıyor.. eşim duymaz oldu kulağım çınlıyor diyor artık.. alttan alıyoruz olmuyor oyun oynuyoruz olmuyor..ısırıyor vuruyor inanamıyorum nasıl bu hale geldiğine.. sakince uyarıp ilgisini başka şeye çevir falan demeyin..asla ilgisi dağılmıyor.. mesela bi sandalyeye oturuyorum oraya ben oturcaktim diye bi başlıyor 1 saat 2 saat anırıyor..sonra dediğini yapmadım diye vurup ısırmaya başlıyor bu da yeni çıktı.. allahim delircem artık bende vurmamak için zor tutuyorum kendimi..içinde fırtınalar kopuyor çocuğun.. sesi de o kadar gür ki ben böyle bi kız çocuğu ne gördüm ne duydum..sesiyle apartmanı inletiyor..ne yapayım nasıl yaklasayim çözümü var mı geçici mi bi yol gösterin.. internette yazanları uyguluyoruz hiçbir işe yaramiyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
17 Ekim 2024
AyseN.
(
4,475
puan)
tarafından
cevaplandı
Gülerek okuyorum fhhshshs 3 yaş erkek annesi olarak buradan ayrılıyorum.
3 önceki yorum göster
17 Ekim 2024
AyseN.
(
4,475
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendisi bir şeyler daha yazdı geri gizledi sonracevap vermedim stresli tartışmaya yer arıyor diye. Bir çoğumuz yaşıyor bu zorluğu. Ki bende de var 3 yaş ve 7.5 aylık iki tane evlat.
17 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Daha dün sinir krizi geçirmiş bir anne olarak bende grubu terk ediyorum diye ortamı yumuşatayım :D
17 Ekim 2024
AyseN.
(
4,475
puan)
tarafından
yorumlandı
:D zor bacı zorrr bi ara saçımı yoluyordum kafamda saç kalmadı
17 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayy bende kafama vuruyordum cidden nöronlarım geberdi :D tövbe ya
17 Ekim 2024
AyseN.
(
4,475
puan)
tarafından
yorumlandı
Hxhshaha şimdi gülüp 10 dk içinde üüü diye ağlarız jchsh sinirden
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Ekim 2024
Leblebi
(
5,561
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz 2 yasida yasadik. Suan 3 yasi yasiyoruz. Siz bence 2 yas sendromuna gec baslamissiniz.
Ben uyariyorum dogrusunu anlatiyorum sonra da aglarsa aglasin. Zamanla azaliyo. Ara ara yukseliyo.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
Saregulsum
(
41
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz de 3 yaşını geçtik aynı şekilde vurmak ısırmak istediği olmadığı zaman özellikle sürekli bağırmak kendi istediğini onaylatmak hep böyle yani yalnız değilsiniz biz de aynı şeyi yaşıyoruz eskiden vurma huyu falan yoktu ama şu son 6-7 aydır vuruyor ısırıyor bayağı da vuruyor yani bazen gerçekten ben de çok sinirleniyorum uyarıyorum filan ama kesinlikle işe yaramıyor öyle yani İnşallah geçer düzelirler büyüdükçe
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
6 7 ay mı.. ahh biterim vallahi :(( teşekkür ederim cevap için..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
Zelihaanne
(
1,420
puan)
tarafından
cevaplandı
27 aylık şuan sizin anlattiklarinizi yaşıyoruz acaba 2 yaş sendromuna yeni mi girdi
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Aslında gelişimi öndeydi..her şeyi hemen kavradi çabuk konuştu falan ama demekki bu sendrom sonradan olabiliyormuş.. bizi zaten hayal kırıklığına uğratan bu oldu..olgun zeki bir çocukken hiç biseyi bilmeyen sürekli ağlayan bir bebeğe döndü..
17 Ekim 2024
Zelihaanne
(
1,420
puan)
tarafından
yorumlandı
Tıpa tıp aynısını yaşıyoruz resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor şuan olabilir sizde geç göstermiştir belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
&S!DeLyA-Huzurum&
(
5,441
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben bu sendromu kızım bır yaşını geçtikten sonra alasını yaşadım bide hamileydim zehır etmişti hamileliği krize girdi mi asla susmazdı artik oturur bakardım ağlardım bazen de 7 yaşına gırecek ağlama krizi yok ama şimdide ergen gibi davranıyor
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne kadar zor bir şeymiş bu ya benim de 5 buçuk aylık bebegim var bi de..çaresiz kalıyorum ve artık ağlayamıyorum bile..
17 Ekim 2024
&S!DeLyA-Huzurum&
(
5,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni çok iyi anlıyorum öyle bır bağırarak ağlardı ki 2 saat sürerdi sürekli dua okurdum sakınleşsin dıye babasıda çok ılgılenırdı ama krizi tuttumu kafasını yere vururdu kendini atardı yere aglamasıda tuhaftı videoları var iyiki çekmişim şimdi izletiyom anne ben nıye böyle yapmışım senide üzmüşüm diyor cadı☺
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy ben de bi video çekeyim dedim telefonumu kiriyordu az daha..gerçekten folik asitten oldu galiba bu yeni nesil çocuklar böyle
17 Ekim 2024
&S!DeLyA-Huzurum&
(
5,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Onuda yaptı çekme çekme diye bana vuruyordu ayy nasıl atlattım ya çok zor günlerdi yardım edenımde yoktu aynı senın gıbı ıkı küçük bebek zaten gece uykusuz kalıyodum sabah'ta kızımın krizleri bitmiştim.. Şükür yıne büyüdüler de birazda olsa rahatım.. Ben oglumdan hiç cekmedım çok uysaldı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
nurr001
(
2,656
puan)
tarafından
cevaplandı
Bunun bir çözümü daha bulabilen bir anne yok. 20 ay boyunca her yerde bebek arabası ile gezen, lafımdan çıkmaya kızım 6 aydır AVM'lerde tepiniyor, yerlere yatıyor. Artık bir yere gitmeye korkuyorum o derecede
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen ben de hiçbir yere çıkmak istemiyorum çok kötü bir haldeyiz bir anda bambaşka bir insana dönüştü
17 Ekim 2024
nurr001
(
2,656
puan)
tarafından
yorumlandı
Zamanla alışıyorsunuz emin olun. Bazen aşırı güzel geziyoruz ama bazen anlıyoruz sorun çıkacağını tedbir alıyoruz önceden, sinirlenmesin diye. Sonuçta bugünler geçecek, onlarda birey olmaya çalışıyor
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim..inşallah onlar birey olurken ben birey olmaktan çıkmam:/
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
Huniliprenses
(
11,935
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlumda bu şekilde.bir de kızım var büyük fakat küçükten beter .bende akıl sagligimi yitirmek üzereyim
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaslari kaç.. büyüdükçe geçmeyecek daha kötü olacak diye çok korkuyorum..çünkü arsız oluyorlarmis iyice
17 Ekim 2024
Huniliprenses
(
11,935
puan)
tarafından
yorumlandı
Biri 3.5 diğeri 10
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Her yaş zor vallahi Allah yardımcımız olsun
17 Ekim 2024
Huniliprenses
(
11,935
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin .gece. Gün bana bir kadın Allah yardımcın olsun dedi çocukları gorunce
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
Eren&Ruzgar
(
1,891
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yaş ayrı bir sendrom 3 yas ayrı sendrom 13 yaş apayrı sendrom azonce eşimle 13 yaşındaki oğlumuza nasıl davranicaz diyerek konuştuk birbirimize. Çocuk yetiştirmek çok zor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2024
Ayferak
(
2,098
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla benim oğlanı anlatmışsiniz....3.5 yaşında artık dışarda parkta bahçede düğünde orda burda çocuğuna bakinmayan anneleri çok iyi anlıyorum...neden bakmıyorlar diye eleştiriyordum...yok böyle Allah biz annelere yardım etsin
17 Ekim 2024
12345ebe
(
1,002
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle ben de çok elestiriyordum..insan bi sus der dur der diyordum..halbuki kadın bezmiş sus dur yapma etme demekten demekki..simdi simdi anlıyorum çok büyük konuşmuşum
17 Ekim 2024
Ayferak
(
2,098
puan)
tarafından
yorumlandı
Benden öyleyim artık kafamı çevirmekte buldum çareyi:))) eleştirdiğim anneler gözümün önüne geliyor yılgın, bitkin ,yorgun ve tükenmiş...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
107
göst.
Muhabbet Kuşumuzu Kaybettik: Bu Zor Süreci Nasıl Atlatabiliriz?
16 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Ftmh
(
367
puan)
tarafından
soruldu
kuş-muhabbet
tavsiye-fikir
0