0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (282 puan) tarafından
Ya kızlar çok kilo aldım psikolojikmen iyi hissetmiyorum kendimi diyete başlamak istiyorum neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyaçım var her sabah sirkeli su içşem bi sorun yaşar mıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,231 puan) tarafından
Doğal olması lazım hazırları tavsiye etmem. Tek başına bir etken değil ama biraz iştahını kesebilir. Az yiyerek ve aralıklı oruçla başla hazır yiyecekleri kes. Sağlıklı şeyler yemeye odaklan. 
(282 puan) tarafından
Hadi insllah canım hepsini denerim
-Reklam-
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Sirkeli suyun bi işe yaramadığını söylüyorlar. Ben denemedim açıkçası. Zaten sabah aç karnına benim içebileceğim birsey değil. Yediklerine dikkat ederek spor yaparak daha iyi sonuc alırsın . bende kilo verme sürecindeyim 18 kilo verdim bu şekilde
(282 puan) tarafından
Nasıl verdin kuzum neler yedin
(1,241 puan) tarafından
az karbonhidrat, daha çok protein ve sebze ağırlıklı beslendim günlük spor yaptım. Spor dışında günlük hareket halindeyim asansör yerine merdiven kullandım. Yürüyebilceğim mesafelere araç kullanmak yerine yürümeyi tercih ettim. Günlük 6 bin adımın altına düşmemeye çalıştım. Günlük en az 2 litre su içtim bazen bunun üzerine de çıktım. Tatlı isteğim varsa sabah kahvaltıma tatlı yulaf kaseleri yaptım. Ama sosyal hayattanda kendimi asla kısıtlamadım. Heryere de gittim zaman zaman yemeğimi yanımda götürdüm bazen yiyip öyle gittim. Aralıklı oruc yaptım. Günlük 2 ana bir ara öğün beslendim. Protein ağırlıklı beslenmek çok önemli bu dönemde. Birde yağdan kilo verebilmek için spor şart. Evde kendim spor yapıyorum dambıl spor matım direnç lastiklerim var. Bu şekilde hala devam ediyorum. 95 kiloyla başladım şuan 76 kiloyum hedefim 60lara düşmek inşallah :)
0 oy
(3,914 puan) tarafından
Tek basina sirkeli su hic bi ise yaramaz. Yani yag yakma ozelligi yok. Ben 3 ay diyetisyene gittim sadece hazimsizlik oldugunda sabah ac karnina 1 tatli kasigi sirkeli su ic demisti. Gerisi bogazi tutmak. 1 hafta iciyosam 1 hafta icmiyodum. Alirkende organik al, market sirkesi degil.
0 oy
(4,451 puan) tarafından
Sirkeli su sabah sabah mideye iyi gelmez. Yeşil çay iç ama hazır alma bitkisini al, ya da ödem attırıcı sabah detoks çayı hazırla kendine netten tarif bakıp. 40 dk leslie yap. Ekmek,hamurişi, pilav, makarna, patates vb. ve şekeri komple hayatından çıkart. 67.2 den 64.5 a düştüm bu şekilde 1 haftada. Boyum 1.74 öyle fazla kilom olmamasına rağmen.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 333 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde D. 65 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 323 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.