0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iyi aksamlar herkese..bir sey sormak istiyorum..kayinvalidemin geceleri burnu kaniyor bazen..yastigi flaan kan oluyor fazla ..bunun sebebi ne ola bilir..lutfen bilgisi olan yaza bilirmi .. cok korkuyorum kötü bir sey olur diye..doktora gidicek ama bir buraya da sormak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Tansiyonu varsa çok yükseliyor olabilir. Kayınvalideminde bir kere aşırı yükselmesinden kanamıştı burnu
-Reklam-
0 oy
(715 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama annemin de öyle başladı mide kanaması geçirdiğini öğrendik 
0 oy
tarafından

Doktormuyuz diyesim geldi :angel: Kuzum herşey olabilir, hiç birşey de olmayabilir . Test yapılmadan MR BT Tomografi çekilmeden birşey söylenmez yani 

tarafından
Gisicek canim ama bilmiyorum bir tedirginim ondan sormak istedim
tarafından
Valla senin nicki okuyunca hep Dilan Polat geliyor aklıma yaaaaa sen misin Dilan Polat :D
Çok geçmiş olsun bu arada canım benim hiç bilgim yok :/
tarafından
İdil inanır mısın hesap açarken ne nick koysam diye düşünürken DP şampuan vardı karşımda ve Dilan Polat ile alakalı post açılmıştı ondan öyle aklıma geldi açtım hesabı :D
Sekerkiz millet kaynana ölsün diye bakar sen tedirgin oluyorsun :)
tarafından
DP@iyi kaynanalar ölmesin kız bana kötülüğü yok .. eşimin annesi ona bir şey olsun istemem☺️

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 24 göst.
+1 oy
5 cevap 163 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,445 soru

23,679,737 cevap

310,178 kullanıcı

...