0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok değil ama az çok ta zorlanmadım cok kolay taktı aslında hemen bitiverdi hiç anlatıldığı kadar zor değil hem bilgilendirme hem bilgilenme postu olsun 

Birde bir ay kadar ek yöntem ile korunun sonra bırakabilirsiniz kaymasin dedi 

Cinsel beraberlik hakkında birşey söylemedi taktiranlar ne zaman beraberlik yaşadınız ve ne zaman kesild lekelenme 

7 Cevaplar

0 oy
(737 puan) tarafından
Ben taktırdım fazla bir lekem yokdu zaten lekem de uzun süre devam etmedi yanlış hatırlamıyorsam 3 gün içinde beraberlik oldu Ocak ayında taktırdım ben daha yeni yeni düzene giriyor 3 aydır falan düzenli oluyorum diğer aylar gecikme lekelenme oldu
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(737 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Ben 5 ay oldu taktıralı daha lekelenmem devam ediyor ama bu ay baya azaldı. İlk taktirigim da doktor 10 gün boyunca ilişkiye girme dedi. Bi de sen yine başka korunma yöntemini de kullan çünkü spiralle çok hamile kalan var bn spiral +prezervatif +geri çekilme ile korunuyorum ne olur ne olmaz diye
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(7,012 puan) tarafından
Canım adet görmüş müydün. Bende gideceğim takmak için ama adet görmedim daha 2 buçuk ay oldu doğum yapalı
(111 puan) tarafından
Bebeğim 115 günlük 110 gunlukken taktirdim ilk adetim biter bitmez taktirdim adet olmadan da takıyorlar ama beta hcg bakıyorlar öncesinde
(7,012 puan) tarafından
Acaba ilaç falan vermez mi adet görebilmem için. Adetsiz ağrı yapıyomuş
Peki zor muydu acı var mıydı
(111 puan) tarafından
Benimki çok zordu canım ya normal doğum yapanlarda daha kolay oluyormuş rahimde hiç açıklık olmadığı için zorlandım kanamam da takılırken baya oldu tansiyonum düştü emziriyorsan vermez ilaç
(7,012 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ve emziriyorum öf ya bu gidişle hamile kalacağım
tarafından
Canım edetli değildim taktirirken çokta basit taktı ama şuan kanamam vaf
(7,012 puan) tarafından
Bende adetsiz takarım büyük ihtimal
tarafından
Aynen canım
0 oy
(201 puan) tarafından
Ben çok korkuyorum ya biraz vajinusmus var bende
tarafından
Korkulacak bişey değil ki canım çok basit takılıyor
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Bize 15 gün demisti 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(111 puan) tarafından
Geçen cuma taktirdim yarın tam 1 hafta oluyor ilişki için bana birsey demedi bende sağlık ocağı ebesine yazdım korunmana gerek yok ek korunma yöntemi kullanın bir müddet dedi ama ben korktuğum için halen ilişki yaşamadım sezaryen olduğum için rahim ağzı kapalı olduğu içinmiş çok zorlandım ve takarken kanamam oldu ilk 2 gün adetin ilk günü gibi agri ve kanamam oldu sabah 1 hafta olacak sadece leke şeklinde ara ara geliyor ilk ilişki de acıma hissetme oldu mu? Sana ne zaman gel dedi kontrole 
tarafından
Canım kontorle gel demedi kanamam var ama çok yoğun değil öyle adet gibi
Bir yontem ile korun dedi kanama v.s olur demedi ama
0 oy
(8,063 puan) tarafından
40. Günümde taktım o nedenle kanamam vardı o gün 1 hafta kdr tedbir amaçlı kayma olmasın ve tamamen temiz olduktan snr yani 1 hafta snr birliktelik yaşadım 1 hafta ardından lekelenmem bitti
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
2 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 28 göst.
+1 oy
2 cevap 51 göst.
+1 oy
3 cevap 91 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,514 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,661 soru

23,595,497 cevap

305,775 kullanıcı

...