0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşlarında. Tek başıma olacağım, nasıl bakacağım,neler yapmam gerek . İyileşme süreci ne kadar olur acaba? Çok korkuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ben 40ı çıkmadan yaptırmıştım bezli küçük bebek daha kolay olmuştu o yaşlarda nasıl olur bilemiyorum geçmiş olsun şimdiden canım bilen anneler yazar ☺️
(2,095 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. ;)
-Reklam-
0 oy
(129,596 puan) tarafından
genelmi olcak lokalmi
o nasi hastaneymis evde yaptirmaya nasi cesaret ettin baci nasi uyutcaklar evde
(2,095 puan) tarafından
İğne ile uyuşturacaklar . Komşum iki oğlunu götürdü öyle dediler . Küçüklüğünde benim oğluma da 1 yaşından önce prensip olarak yapmıyorum demişti şimdi 6 yaş olmuş
kac para alicak eve gelen kisi bilmiyom ama ben eve birini getirip yaptiramazdim korkarim ben yaa eskiden yaparlsrmis ama o eskide kaldi sunnet cocuk icin en onemli sey yaa hastane ortami olmali bana gore
(2,095 puan) tarafından
500 alacakmış Bende öyle isterdim ama doktorlar 6 yaşından önce yaptırmıyor bende daha küçükken yaptırmak istiyorum büyüdüğünde daha zor olur
(340 puan) tarafından
Özel hastaneler yapıyor diye biliyorum iki sene önce devlette bana da dediler 3 yaş mi 6 yaştan önce yapmıyoruz özelde yaptırdım daha 30 günlüktu çok kolay geçmişti   arkadaşım ve eltisi evde yaptılar mesela. Onunda bebeği 40 günlüktu oğlu 3 yaşındaydı
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Kağıt bardak kesip koy canım korumaya al. Allah kolaylık versin.  3 yaş zor dönemler ya 
(2,095 puan) tarafından
Allah razı olsun. Öyle yapacağım teşekkür ederim
0 oy
(572 puan) tarafından
Bende 3 yaşında yaptırdım oyuncak arabalarını hastaneye götürdüm 2 poşet abur cubur aldım güle oynaya girdi kucağımda aldılar iğneyi de yanımda yaptılar sonra sakinleşince beni çıkardılar çıkınca baygındı narkozun etkisi geçince 1 saat bağırdı ağladı 2 kişi zor tuttuk kıyameti kopardı sünnet kilodu aldım takmadı bütün pijamaların pipi kısımlarını açtım iyileşene kadar öyle açık gezdi her çiş yaptığında kıyamet koptu 2 haftaya ancak iyileşti telefonda çizgi film açtık kumandalı tır aldık sussun diye canımız çıktı şükür iyileşti geçti gitti çok zor bir süreç çok yıprandık
(2,095 puan) tarafından
Eyvah eyvah ben ne yapacağım bu dönemi nasıl tek başıma atlatacağim onu düşünüyorum:(
(572 puan) tarafından
Benim eşim şehir dışında çalışıyor ben ve kaynanam ilgilendik
(572 puan) tarafından
Gitmeden ağ kısmını aç çünkü hiç bir şey deymesin yoksa çok canları acıyor bide ne seviyorsa onu al onu götür yanında ben öyle oldu artık aldım kucağıma çıktım koridorlarda gezdirirdim Allah'tan havalimanı karşıdaydı ha oğlum uçak geldi ha otobüs geçti diye diye oyaladık
(2,095 puan) tarafından
Evde yaptıracağız hastane 6 yaş tan önce artık sünnet ettirmeyeceğiz dedi 6 dan önce bilinçaltın da kalıyormuş bence tam tersi 6 dan sonra bilinçaltı n da kalıyor çocuklar unutmuyor
(572 puan) tarafından
Evet kardeşim 5 yaşında oldu utanıyordu pansuman yaptırmıyordu evde daha kolay olur Allah kolaylık versin damatlığını da görürsün inş
(2,095 puan) tarafından
Allah razı olsun. Aminn inşallah
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Sünnet kilodu çok kurtarıcı cnm benim oğlum hiç zorluk çekmedi çok şükür 
(2,095 puan) tarafından
Maşallah. Benim oğlumun tuvalet eğitimi yok yine de faydası olur mu acaba?
0 oy
(730 puan) tarafından
Ben sünnet kilodunu giydiriyordum ustunede bezini takip iyice sapitliyordum sıkıca hem pipisi biryere degmuyordu hem rahat hareket ediyordu bardak koyma kayınca yare yerine değiyor çok canı yanar direk sünnet kılıfı tak ilk çişini tapinca ağladı birde pansuman yapınca biraz sizlandi başka hiç eziyeti olmamıştı şükür ucgunde iylesti öyle ağlama sızlama ilk uyanınca bı ağrısı çok oluyor inada gemn ağrı kesici ver ihmal etme ağrı kesicisini amn bol bol sunnet kilodu al dediğim gibi yaparsn sende taht edersin benimkide tam üç yaşında öldü bezliyli çok geçmiş olsn şimdiden 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bende büyük oğlumu 3 yasinda sünnet ettirdim çok rahat geçti çabuk toparladı sünnet sayesinde tuvaletide öğrendi ikisi aradan çıktı yani :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 118 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,197 cevap

37,573 kullanıcı