0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (998 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Normal dogum yapalı 4 ay olacak kanamam 35 gün falan sürdü hala regl olmadım ne zamana kadar olmayabilirim? Ne zamana kadar olmazsam doktora gitmeliyim doğumdan 2 3 hafta sonra kontrolüm vardı gittim her sey normaldi tekrar kontrole gitmek gerekir mi? Bu arada emziriyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,215 puan) tarafından
Doğumdan sonraki kontrole gitmen gerekirdi evet, rahim de düzelme var mı yok mu ona bakıyor doktor ultrason ile. Ayrıca kırkıncı günde de smear testi yapıyor. Adet olmuyorum siye de gitmene gerek yok kuzum. Kişiden kişiye değişiyor. Kimi kırkı çıkınca hemen adet oluyor, mesela ben .d.d kimisi de 1 yıl ya da 1 yılı geçtikten sonra bile adet olamıyor mesela ablam .d.d kızı 16 aylık ve 3 ay önce falan mı ne adet oldu. 
(998 puan) tarafından
Dogumdan sonraki kontrolume gittim her şey yolundaydı smear testim de hamileyken yapıldı sonraki kontrolüm 1 yıl sonra olacak. Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(12,666 puan) tarafından
1 yıla kadar olmamak normal bende ilk çocuğumda hemen oldum hiç aksamadan. Ama 2. Doğumda  9ay sonra oldum 
(998 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,102 puan) tarafından
40 bitince kontrole gitmen gerekirdi. 

Adeti ben 8 ay sonra olmuştum 2 yaşına kadar da emzirdim
(998 puan) tarafından
40 bitince kontrole cagirmadilar 2. 3. Haftamda kontrol vardı onlarda her şey normaldi. Teşekkür ederim
0 oy
(501 puan) tarafından
İlk doğumdan sonra 1.5 sene geçti öyle oldum

2. Doğumdan sonra 9 ay sonra oldum diye hatırlıyorum.

Şimdi yine hamileyim bakalım bunda ne kadar surecek
(998 puan) tarafından
1 buçuk sene sürebilir mi yani hmmm aslında halimden memnunum :) ne güzel ağrısız sancısız kanamasız geçiyor ama normal olup olmadigini bilmiyordum teşekkür ederim
(501 puan) tarafından
Ben de memnunum valla ne kadar geç o kadar iyi benim için :D kardeşim doğum yaptı 40 i bitti hemen adet oldu herkesin bünyesi farklı bence
(998 puan) tarafından
Evet galiba öyle bir de arastirmalarima göre hormonlarla da alakaliymis
0 oy
(410 puan) tarafından
Ilk normal doğum da 41. Gün adet oldum sonrada düzenli oldum.  Ama emziriyordum onunda etkisi olmuştur.      Ikinci dogumum sezeryan onu emziriyorum 5 aydan sonra oldum.  Şuan 7.5 ay oldu  2 gune bekliyorum bakalım olucakmim
(998 puan) tarafından
Hormonlarla alakaliymis sanırım bakalim ne zaman normale dönecek

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 99 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
5 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Ceylin Büşra (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy