0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Yakın arkadaşımın eşinin kardeşinin nişanlısı, bu evleneceği çocuğa (Yakın arkadaşımın eşinin kardeşine) büyü falan yaptırmaya çalışmış (büyü müyü yalan dolan işler). Sonra bu büyü yapacağım diyen adam "seni ifşa ederim büyü yaptırdığını " diyerek şantaj yapıp para istemiş. 20bin bir almış, sonra 8bin almış. Kız durumu mecbur nişanlısına anlatmış, sana büyü yaptirdim falan demiş. Nişan bozdular bu yüzden. Bana çok garip geldi bu işler, insanlar inaniyor bir de büyü müyü işlerine, yapıyorum diyen de ayrı bir kafa yaşıyor, şizofreni hastası falan oluyor herhalde. Siz hiç denk geldiniz mi böyle garip durumlara :) büyünün konusunu öğreneceğim yarın da, simdi buraya yazarken aklıma geldi merak ettim :) 

9 Cevaplar

+3 oy
(2,481 puan) tarafından
Tutmamis belliki nisan bozulduguna gore :D ahahahah
(2,201 puan) tarafından
Aradığım yorum :)
-Reklam-
+1 oy
(3,068 puan) tarafından
Babaannem dehşet yapar o işi geberik kadın 
(4,091 puan) tarafından
Son cmleye kadar ürkünç geliyordu mxhdhshs orada patladım
(3,068 puan) tarafından
Kız rahmetli anneme bana ne büyüler yaptı halada aynı formunda Allah razı olsun hiç eksilmedi
(4,091 puan) tarafından
Allah korusun bu insanlardan
(3,068 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bağlama büyüsüdğr ne olacak evine eşine bağlı olsun diye yaptıran var. Ben korkarım böyle şeylerden eşimin de travması vardır. Çok korkunç hem yapılana hem yaptırana zararı var niyeti ne olursa olsun
0 oy
tarafından
Şimdi nazar da büyü de hak, ayet hadisle de sabit yani kesindir. Vardır. Yok diyen ayeti inkar ettiğinden kafir olur.

Havas ilmi deniyor bu işlere. Bıçak gibidir, o bıçakla yemek yapan da var adam öldüren de. Neye kullandığına göre değişiyor.

Büyü ancak imanı satınca kabul olur zaten ki adam şarlatanmış baksana. Öyle güçlü büyüler var ki, eğer doğru yapmış olsaydı adama büyü yaptırdığını söylese bile adam ondan istese de vazgeçemezdi. SAKIN YAPMAYIN O YÜZDEN GERİ DÖNÜŞÜ YOK.

TEVBE DE ETSE KİŞİ, YAPTIRDIĞI BÜYÜLER KENDİNE DÖNMEDEN, CİNLER ONA MUSALLAT OLMADAN ÖLMEYECEK.

Siz hiç akıbeti mutlu sonla bitmiş büyücü gördünüz mü? Yapan da, yaptıran da bu hususta birdir. Allah bizi öyle insanlar olmaktan da, öyle insanlarla karşılaşıp yaşamaktan da muhafaza etsin. Amin.
(3,620 puan) tarafından
Çok doğru yorum yapmışsınız Rabbim razı olsun. Babam anlatmıştı köyde bi hoca varmış hem de hafız birisi sonra bu büyü işlerine başlamış. Adamın sonu gerçekten kötü bitti. 3 çocuğu var 2 erkek 1 kız hiç biri evine dahi almadı hasta haliyle sokaklarda otellerde kaldı. Bu arada halk arasında denir ya çarpılmış diye adamın tek kolu tek ayağı falan yamulmuş. Oğullarının çocukları olmuyor kızı da çok mutsuz. İlla ki birilerinin de bedduaları tutmuştur. Sokaklar da yaşarken öldü gitti 2 3 gün öncesi. 5 6 tane de dairesi varmış  o paralarla aldığı ama hiçbirinde huzurlu oturamadı. Hem bu dünyasını hem ahiretini yaktı.
tarafından
Ay çok korkunç ya . Kayinbabam da bana yaptırmış ağzımı bağlamak için onlara evet demem için. Mutlu da olsam yaptığı çok günah. Kaderimi degistirmis olmuyor mu. Belki başka biriyle evlenecektim
tarafından
Kaderini değiştiremez ama müdahale etmiş. Öyle de böyle de eşin aynı kişi olacaktı ama kötü de olsa vesilesi kayınbabanın yaptığı büyü olabiliyor.

Bunu şey gibi düşünebilirsiniz, Mercedes marka bir araç alacaksınız ama siz galeriye giderken araba alacağınızı bilen biri size kendi mercedesini satmak istedi ve sattı da. O arabayı siz her halükarda aldınız ama vesileniz değişti. Kadere müdahale yalnızca yollardan olur. İnsanın varacağı yer birdir ama gidiş yolu daima değişebilir.
tarafından
Öyle mi ben de farklı bı hayatım olurdu diye düşünüyordum
0 oy
(17,884 puan) tarafından
İyi ki büyücü dolandırıcı çıkmış. Nişanlı bir ruh hastasından kurtulmuş:) nasıl kafalar bunlar ? Beni sevdiği için yanımda olması lazım büyü ile adamı kendine bağlasan ne olur bağlamasan ne olur
0 oy
(4,495 puan) tarafından

Yani üzülmedim, kendi düşen ağlamaz. En azından dersini almış :)

0 oy
(32 puan) tarafından
Ben büyü ve nazara inanırım zamanında şahit olduğum çok şey var hatta düğünüme bı kaç gün kala eltim ev görmeye gelip gittikten sonra bulmuslugumda var Rabbim herkesin kalbine göre versin ne diyim ama Allah'tan büyücü dolandırıcı cikmista kurtulmuslar o hasta ruhludan 
(307 puan) tarafından
İnşAllah bir daha eltini evine almamışsındır
İnanamıyorum ya. Daha yeni evlenmiş evini emekle dizmiş bir insana nasıl böyle bir kötülük yaparsın. Bizde annemlerin evinde büyü bulduk çok çok eskiydi yazıları hepsi okunmuyordu. Babamın ve dedemin adını geçirmişler büyüdü huzursuzluk falan yazıyordu bir yerlerinde, ailem o evden taşındı başka bir ev aldılar çok şükür. Kardeşlerimden iki tanesi yanyana gelip konuşamazdı. Abimle arkadaş gibiydik üç yıldır konuşmuyoruz. Bütün aile fertlerimizde bir hastalık var en son benim çocuğum doğdu el kadar yavru neler yaşadı anlatsam oturup benimle beraber ağlarsınız. Şuan maalesef ölümcül kas hastalığı tanısı aldı. Bende bir zamanlat post sahibi gibiydim içten içte hurafe gibi gelirdi bana tabiki imtihan dünyası kaderimiz buymuş ama büyüye de inanıyorum. İki gün önce görümcem doğum yaptı bebeği dün yine kötü oldu yoğun bakımda bundan önce kızı oldu 8 aylık vefat etti. Onunda aile apartmanında evi bir hoca demiş ki senin evin yapılırken eltin duvarın içine büyü koymuş demiş kadının bu vefat eden kaçıncı bebeği. Bu bebeğindede ciddi sorunlar var Allah onlara bağışlasın gerçekten ne diceğimi bilemiyorum.
(32 puan) tarafından
Valla evime bı kaç kere daha geldi yalan yok ama hepsinde göz hapsindeydi eşim ben ve kayınvalidem tarafından o gittikten sonrada dip köşe sirkeli suyla temizlik yapardık eşimle
(307 puan) tarafından
Böyle insanların gözleri büyüden beter. Evine alma bir bahane bul uzak dur
(32 puan) tarafından
Bu ara öyleyiz zaten daha az geliyorlar yaşadığımiz şehire o yüzden içim daha rahat uzaktanda biseylerle ugrasiyorsa eğer Rabbim daha beterini ona versin
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Şarlatanlar işte asla bu muhabbetlere inanmıyorum. Evet büyü var ama gidişte yaparım bozan diyenin kapısına girmem. 
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Saçma.,........

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 285 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ysfpnr (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 730 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.