Kızlar ben yaklaşık 4 yıl önce küçük kaynim ve eltimle tartıştık küstük numaralar silindi düğünümüze bile gelmediler 2 yıl küs kaldık 3. Yil büyük kaynim onu çok severdim onun sayesinde bi düğünde karşılaşıp barıştık benim hattım varsa dedi bende kiramadim 1 buçuk yıldır konuşuyoruz başlarda çok sık gidip gelirdik sonradan tekrar laf söz çıktı diğer elitinden 3 eltiyuz gorumcemlaf söz çıkardı araya bir soğukluk girdi tekrar 1 aydır da laf vuruyorlar eşime mesaj atıp bana karşı dolduruyorlar ama eşim her zaman onların yanında oldu şimdi ise laflarını verip beni savunuyor onlara uymuyor büyük Kaynım da numaramı silmiş engellemiş tek sorun eşimin beni paylaşması bizim sürekli tatile gitmemiz vs görümcem de aynı sildim numarasını sinirden delirmek üzereyim asla hiç kimseye sesim çıkmadı bugüne kadar hakarete bile maruz kaldım eşimin hatrı var değip sustum onların tek sorunu eşimin beni tutması ve beni ezdirmemesi başlarda hep onları tutardı çünkü şimdi be yapmalıyım bilmiyorum bizde onlari mı silelim yoksa bırakalım da bizi izleyip kudursunlar mu bilemedim ?