0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,856 puan) tarafından
Bizim yanımızda yatıyor uyutup yatağına götürüyorum smra gece bı bakıyorum yanıma geliyor ağlayarak anne salla ayaklarında bazen salliyom bazsen sallamayip yanıma alıp uyuyor kendine bgun de ikidir yanıma geldi şuan uyumadı telefona bakiyo☺️ ne yapabilirim yanıma. Gelmemesi için veya bu yaşta olan anneler bebeğiniz yanınıza geliyor mu 

8 Cevaplar

+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Benim kızım 2.5 yaşında yanımızda yatmamiza izin vermiyorum onu yatağına yatırıp yanına yatiyorum eğer gece uyanır uyuyamazsa.  Ve gece uyumadı diye eline telefon vermek de uykusunu iyice açacaktır doğdu doğalı yanıma almadım bu arada
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
4 yaşında kızım babasıyla aramızda uyuyor temas etmeden uyuyamıyor hiç yalnız uyumaz bizde gelirse birşey demiyoruz büyüyünce geçer diye düşünüyorum.
0 oy
(2,172 puan) tarafından
3 yaşını geçti kızım, gece uyuyunca yerine alıyoruz uyanıp geliyor ortamizda yatıyor bizde çözüm bulamadik henüz :)) zamanla geçer belki 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
5yasina kadar devam etti sonra oda aldik gelmez dedik ama yine devam etti.bosunami aldik dedik o koca odayi.kizima eger yatmicaksan saticaz odayi dedik.ogun bugundur gelmiyor yanimiza sukur olsun.
0 oy
(7,431 puan) tarafından
8 yaşındaki oğlumda geliyor yanımıza.  
0 oy
(2,184 puan) tarafından
3 yaşında yatağı yanımızda bazen üstümüze basa basa gelir begenmezse kendisi gider yada biz yatağa koyarız:D
0 oy
tarafından
Ysni benim ohlumda yapiyo ben kiynuma alip yatiyorum ama sen rahatsizsan yanina alma yerine ystir trkrar gotur bi kac sefer yapinca felmez zaten 
0 oy
(858 puan) tarafından
benimkilerin yatakları hep ayrıydı hiç yanımda uyutmadım. 11 aylıkken odalarımızı da ayırdık. şuan 18 aylıklar. 9 aydır kendi odalarında uyuyorlar. ben ilk uyutmada çocuğu kendi yatağında uyutmak önemli. çünkü uyandığında farklı bi yerde olduğunu fark edince eski ortamına dönmek isteyebilir. ben 3 gündür desteksiz uyutmaya çalışıyorum kızımın birini. diğerini babası kucağında uyutup sonra yatağına bırakıyor. desteksiz uyutmaya çalıştığım bebeğime ninni açıyorum öpüp yatağına bırakıyorum. ben de park yatağın bebek çıkış kapısının oraya kafamı koyup yatıyorum. yaklaşık yarım saat, 40 dk sürüyor ama en sonunda uyuyor.

gece uyanırlarsa ve uykuya döndüremezsem kardeşini uyandırmasın diye mecbur kendi yatağıma götürüyorum dalınca geri bırakıyorum. 

bence herkesin süreci farklı. bizim sürecimizde devamlı kendi yatağında ve desteksiz uyuması sanırım en az 1 yıl daha alacak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 34 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 763 göst.
12 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arzu bayraktar (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...