0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından

Hayırlı cumalar kızlar Instagram da gezerken gördüm valilik izinleri de bitmek üzereymiş vicdanım izin vermedi görüp geçmeme belki burdan yardım etmek isteyen olur diye düşündüm bende yardım da bulunacağım hesabın ismi İlknuranefesol 

image

2 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Şifa bulsun insallah yavrum. 
(384 puan) tarafından
Amin canım inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Benimde evladım kas hastası daha valilik onaylı kampanya bile başlatamadım. Kampanya başlayana kadar hesabımı büyütmem gerek kampanya başlayınca daha çok kişiye ulaşmam gerek. Bana da yardım eder misiniz ?

https://www.instagram.com/sesimiziduyun12/profilecard/?igsh=ZTQwbnc3OGV2NWgy
(384 puan) tarafından
Kampanyanız ne zaman baslayacak
(361 puan) tarafından
Daha belli değil bebek 11 aylık doktor 4 yaşında ilacı alırsa maksimum verim alabileceğimizi söyledi. İlaç 3.2 milyon dolar. Yani 100 milyon civarı. Valilik bildiğim kadarıyla iki yıl izin veriyor sadece, erken başlatsak kur farkı ne olur bilemiyoruz. Hoş o para toplanabilecek mi onu da bilmiyorum. Benim bebeğim DMD ölümcül kas hastası o da sma nin bir versiyonu ilacı yeni bulundu ama şuan sma ilacından daha pahalı. Dünyanın en pahalı ilacı seçildi maalesef. Belki o zamana kadar fiyatı biraz düşer. Dua edin destek olun elimden bir şey gelmiyor...
(384 puan) tarafından
Toplanacak inşaAllah o para çok zor bir durum ben elimden geleni yapmaya çalışacağım keşke devlet bu duruma bir çözüm bulsa o kadar çok üzülüyorum ki o bebekleri gördükçe çoğu benim gönderdiğim 20 TL den 5 TL den ne olacak diye düşünüyor en kısa zamanda insaAllah ilacına kavuşacak Rabbim şifasını versin bu internet fenomenleri ne yazın görene kadar onların sayfaları daha büyük olduğu için faydası olacaktır
(361 puan) tarafından
Bende şuan öyle yapmaya çalışıyorum ama şuana kadar sesimi pek duyuramadım. Zaten hastalığı öğreneli çok olmadı tanı alana kadar baya zor bir süreç yaşadık yoğun bakımda kaldı ordan çıktı normal servise alındı benimle kaldı ekg eko emar derken baya kendimize gelemedik
(384 puan) tarafından
Sen sesini duyana kadar yaz evlat bir başka çok zordur biliyorum tırnağı kırılsa canımız yanar ama ilacına kavuşacak bol bol dua edeceğiz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız
(361 puan) tarafından
İnşAllah... Allah razı olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (300 puan) tarafından soruldu
0 oy