0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Hiç balık yemem sevmiyorum ve bu yüzden cocuklarimda yemiyolar artık mecbur yemem lazım çocuklarım için ben yemezsem onlarda yemez o yüzden şimdi hangi balık güzel hangisini alayım lütfen nasıl pişirecegimide söyleyin 

Teşekkür ederim 

9 Cevaplar

0 oy
(10,972 puan) tarafından
çocuklar için en faydalı balık hamsi. uğraşamam dersen somon.

bu dönemde palamut da vsr onlardan da verebilirsin 

ama ben çipura ve levrek çok severim 
(995 puan) tarafından
Evet hamsi çok küçük ugraştirir palamut nasıl kılçığı var mı bide nasıl pişirim
(4,122 puan) tarafından
Hamsiyi ayiklattirabilirsin canim.
(10,972 puan) tarafından
hamsiyi her yer ayıklamıyor ya sinir bozucu ama ayıklayan yer bulursan şahane. palamutta kılçık kolay ayıklanıyor hemen çıkıyor iri balık zaten
-Reklam-
0 oy
(809 puan) tarafından
Sevmıyorsan iyice tiksinmemek adına hıc bulaşma alıp evde yapmaya balıkçılarda bazıları hamsi tava pısırme yapıyor hazır söyle eve daha mantıklı 
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Bako mezgit alıp fileto şeklinde temizletin sonra tuz zeytinnyağ sarımsak ez bunları karıştırıp balığın her yerine güzelce yedir yarım saat kadar beklet mısır ununa bula az yağda kızart çok güzel oluyor benim kızım balık yemiyordu böyle alıştı şimdi hamsi hariç bütün balıkları yer
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Balıkla uğraşmak istemiyorsan palamut al canım onun kılcıklari büyük, nefis yemek tariflerine bak orada tarifi var. Ya da somon verebilirsin ama o da çok pahalı 
(995 puan) tarafından
Tadı nasıl hamsi gibi mi
(3,212 puan) tarafından
Hamsi lezzeti, palamut yağlı bir balık, hamsi ile kiyaslayamam :)   ben oğlumla 1 tane alıyorum bize yetiyor
0 oy
(2,823 puan) tarafından
Somon balığı benım çocuklar çok sever ben fırında patatesle birlikte pişiririm çok güzel olur 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Valla biz hamsi cupra levrek alıyoruz ayıklayıp yediriyorum cocuklarima canım 

Doktor haftada 2 kez yesinler dedi
0 oy
(269 puan) tarafından
Kesinlikle en faydalı ve en kolay pişeni somon. İster at fırına 10 dkka ister çevir tavada 6-7 dkka
0 oy
(122,384 puan) tarafından
somon en guzel ve faydalisi
0 oy
(7,672 puan) tarafından
Ben palamut yapıyorum fırında sebzeli çocuklarım bayıla bayıla yiyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
+1 oy
8 cevap 92 göst.
12 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde _Masal0211 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 150 göst.

403,619 soru

12,092,691 cevap

36,386 kullanıcı

...