0 oy
39 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (558 puan) tarafından
Kızım sürekli böyle bende öyleyim kaç defa gittik doktora neden böyle oluyor yutkunamiyorum antibiyotik içtim bitti 5 gündür iyiydik şimdi tekrar başladı neden böyle anlamadım kaç defa da gittik doktora

4 Cevaplar

0 oy
(1,442 puan) tarafından
Bronşit değil dimi canım. Göğüs hastalıklarına gittiniz mi
(558 puan) tarafından
Bronsit hıc olmadım belirtileri nasıl olur nasıl hissederim onu bilmiyorum
(1,442 puan) tarafından
Ben 2 ay boyunca grip gibiydim. Bogaz ağrısı burun akıntısı halsizlik vardı acil ilaç verip yolluyordu. Kulak burun boğaz yada göğüs hastalıklarına gitmiştim doktor çok kızdı 1 haftadan uzun süren grip olunca randevu alıp gelmen lazım dedi. Zatürree olmuşsun demişti
(558 puan) tarafından
Belirtileriniz nasıldı burun akıntım yok ateşim yok öksürük yok sadece boğazda yutkunurken ağrım var
(104 puan) tarafından
Zatürre olsanız duramazsınız emin olun. En başta nefes alamazsınız :) sizinki viral birşeye benziyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz
(558 puan) tarafından
Viral enfeksiyon bu kadar uzun sürer mi
-Reklam-
0 oy
(1,512 puan) tarafından
Odanız veya eviniz kuru kalıyordur canım özellikle yattığınız odaya buhar makinesi al koy
(558 puan) tarafından
Evet benim oda aklıma geldi kuru kaliyordur diye dusundum
0 oy
(558 puan) tarafından
Nemlendiri mi alsam odamiza
0 oy
(1,640 puan) tarafından
KBB git canım o bişey demezse göğüs hastalıkları benim de aynı haftaya gideceğim inşallah. Annem bizden de fenaydı onda bronşit başlamış bir de tiroidde nodül ama onun ses kısılması ve boğulma hissi de oluyordu yani sende vardır demiyorum. Bronşitte nefes alırken üfürüm ıslık gibi seste olurmuş 
(558 puan) tarafından
Panik oldum ya tamam sıra bulursam gideyim delircem cidden ateşim falan yok oksurmem de yok
(1,640 puan) tarafından
Panik ol diye söylemedim canım sakin ol sadece çok sürmeden gitmeliyiz. Ben hep geciktiririm büyük bir şey yok diye olmasa bile ilerler. idrar yolu enfeksiyonunu da ateşli ağır geçirdim bu yüzden çok sancım yok diye kaale almamıştım
(558 puan) tarafından
Biliyorum ben çok yoruldum bu 1 buçuk aydır sanırım ondan artık psikolojim bozuldu hem kızım hem ben gideyim bı sağlık ocağına belki başka ilaç verir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 214 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Premsesss annesi (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,014 soru

12,000,467 cevap

36,183 kullanıcı

...