0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,984 puan) tarafından

Günaydın kızlarr. Benim bebekler çok yemek seçiyor doğru düzgün hiçbir şey yemiyorlar ama öyle bir şey var ki silip süpürdüler. Normalde zaten hepimizin yaptığı bir şey tabi ama ben hiç çocukların bu kadar seveceğini düşünmüyordum. 2 yumurta 2 kaşık un 2 kaşık süt biraz tuz bolca kaşar rendesi hepsini karıştırıp pişiriyorum hafif sulu bırakıyorum su böreği gibi oluyor benim bebekler bayıldı size de fikir olsun :kissing:

3 Cevaplar

0 oy
(2,053 puan) tarafından

Oh şifa olsun ben de çok pankek yapardım muz falan ne varsa koyardım ya :D seninkini de krep şeklinde pişirirdim çok şükür şimdi o kadar seçmiyor arada normal kahvaltı yapıyoruz

(1,984 puan) tarafından
Toz krem şanti getirmiş dolaptan parmağını batırıp yiyecekmiş. Çok zor benim bebeler
(2,053 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım kaç yaşındalar
(1,984 puan) tarafından
2.5 ve 1 yaşındalar yemek konusunda çok sorunluyuz onun dışında iyiler şükür
(2,053 puan) tarafından
Maşallah canım muzla pankek de deneyebilirsin üstüne biraz bal pekmez damlatırsın şeker eklememiş olursun
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Kız betan ne oldu
0 oy
(220 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında peynir yumurta patates kızartması canı isterse yiyo 3 gün yiyorsa 2 gün yemiyo 

Oğlum 3 yaşında aynı sekilde yumurta patates TV açık olursa yada önünde tlfon ne verirsek yiyo 

Yemekte ikiside güzel yiyo maşallah makarna pilav çorba yoğurt  secmiyolar yani ıspanak hariç başka vardır ama aklıma gelmiyo suan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 463 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde denizimsi (7,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 767 göst.
0 oy
22 cevap 539 göst.
8 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,082 puan) tarafından soruldu