0 oy
152 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (564 puan) tarafından

Oğlum yürümeyi öğrendiğinden beri koşarak yürüyor bu durum normal mi bilemedim. Ayağından da çok ses çıkıyor halıların ince ve küçük alt komşumuzu düşünüyorum ben de eşim de. Allah razı olsun hiç ses etmediler şuana dek oğlumun o kadar yaramazlıklarına gürültüsüne. Niye koşarak yürüyor bu çocuk 🤔 

9 Cevaplar

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Bence  normal benim kızım da öyle 🤣13 aylık yürüdü h p koşuyor bizde peşinden ben çok korkuyorum Allâh korusun düşse 😰

önce (564 puan) tarafından

Öyle valla dışarda bi de koşunca çekirge gibi zıplıyor 😅 yüreğim ağzıma geliyor ha düştü ha düşecek diye

önce (163 puan) tarafından

Bende öyle canım dikkat et bi'de artık kucağa gelmiyor sürekli yürümek istiyor

-Reklam-
0 oy
önce (3,696 puan) tarafından

Benekken çok tembeldi adım atmaya başlayınca tutamaz oldum.koşmayı bırak akşama kadar ayakta 

0 oy
önce (3,649 puan) tarafından

Özellikle erkek çocuğu yürümeyi bilmez koşar derler gerçekten öyle ya benim oğlum da öyle 🤦🏼‍♀️

0 oy
önce (14,971 puan) tarafından

3:30 yaşında kızım iki yaşında oğlum var koşuyorlar Sürekli

0 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Erkek çocukları hep öyle oluyor sanırım bugün parka bi kadın 1 buçuk yaşında oğlunu getirmiş benim 4 yaşındaki kızımdan çok çok hareketli  Allah yardımcınız olsun valla 

0 oy
önce (1,561 puan) tarafından

Bence dengeyi sağlayamadığı için ileri atılıyordur. O yüzden de hızlı yürüyodur. 

O dediğin daha çok yürümeye yeni başlayan bebeklerde oluyor. Öne atılmıyor ayakları sağlam basıyor 1 senedır yürüyor pardon koşuyor😅

önce (1,561 puan) tarafından

He ben yeni başladı sandım 😅 o zaman koşsun bırak acelesi vardır 🤣

0 oy
önce (856 puan) tarafından

Benim oğlum 4 yaşına girecek hala yürümez koşar evin içinde bile 4 adımlık yolu koşarak gidiyor:)))

İşte bu da tam olarak öyle. Adımlık yeri koşar 😅 seninki bi de 4 yaşında eyvah eyvah o kadar sürebilir yani biz bile rahatsız oluyoruz artık millet sağolsun bişi demiyor pat pat seslere 

önce (856 puan) tarafından

Zamanla durulur diye bekliyorum ama zor erkeğin doğası zaten hareket etmek beni benim şimdi ikinci oğlum da yürümeyi öğrendi iyice yandık:))

0 oy
önce (65 puan) tarafından

3 yaşındaki oğlumun hâlâ kosmamasi peki:) ağır abi gibi yürür durur. Bazen ben koş derim bakayım onuda beceremez:)) komik bı görüntü oluyor:)

Genel olarak tembel bı bebekti. Anne karnında maksimum 3 4 kez hissettim hareketlerini. Hamileliğim sürekli aciller de kalp atışı dinlemeyle geçti.  En son doktorun biri hayatımda ilk kez bu kadar tembel bı bebek görüyorum yeri baya rahat heralde demişti. :) 17 aylık yürüdü. Gelişimi konuşması falan herşeyi çok çok iyi maşallah.  Ama oda benim gibi tembel:) yatmayı seviyor 

Tahmın etmiştim. Öyle oluyor gelişimi geciken bebeler çok hareketli olmuyor. Sevmiyorlar üşengeçlik daha doğmadan var demek ki onlarda 😅 

O değil de gerçekten hamileliğin boyunca o kadar az mı hissettın kız

Yemin ediyorum bak topla 9 ayda son haftalar dahil 3- 4 kez taş çatlasın 5 kez hissetmisimdir. Oda videolar da falan gördüğümüz gibi hareket değil. Dışardan asla gözükmüyordu. Sadece bi kıpırtı oluyodu. Oda yanlışlıkla falan hareket ediyodu sanırım:)  hareket etmesi için neler yaptım ne kadar dokunup okşadım, ne tatlılar yedim ama nafile. Sürekli haftada bı gider kalp atışını dinlerdik bı sıkıntı mı var diye. Doktorlarla arkadaş olmuştuk artık:) hepsi tanıyordu. Öylede tembel bı çocuktu. :) gerçi bende çok hareketsizdim. İlk çocuktu evi döken eden de yoktu. Yalnızdım.bi temizlik beni bı hafta götürürdü.. Sabah eşimi işe gönderir akşam o gelene kadar yatar uzanirdim. Yeme içme dışında kalkmazdim ayağa. Cocuk da bana çekti:) ama şuan inanılmaz hareketli saniye oturduğu yok. Sürekli kıpır kıpır hareket halinde.  Şimdi de ayağım altıma gelmiyor 

O zaman biz rahatsız ettiğimiz için mi bu kadar hareket ediyorlar ben de çok harektlıydım 😅 dediğin gıbı sen hareketsiz kaldıgın için olabılır. Oğlum çok hareketliydi karnımda bazen dakikalarca tekmeler yumruklardı rahatsız olurdum artık düşün ki biri seni dakikalarca dürtüyor ayy ne sinir bozucu 😅 

Hiç o duyguyu tadamadim walla bilemiyorum:) ama anısı olmuş bak size ne güzel. Sanırım sizin hareketlerden oda nasibini almış;)

0 oy
önce (971 puan) tarafından

Ayy benim kızımda öyle hep koşuyor düşüyor burnu yara oldu. Ben de peşinde koşuyorum. Allahtan bizim Alt kat yok müstakil ev ama dışarıda da çok koşuyor 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 634 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 551 göst.
26 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 409 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.