En güzel özelliğiniz ne? Maşallah demeyi unutmayalım.
Öyle bir özelliğinizi söyleyin ki gerçekten herkeste bulunmayan ve övünmeye layık olsun. İnsan biraz da kendini sevmeli. KİBİR OLSUN DİYE SORMUYORUM, SİZ DE ÖYLE CEVAPLAMAYIN HEE
MaşaAllah Rabbim nazardan korusun, ben hakiki manada her ama her konuyu anlayabiliyorum. Algılarım dehşet açık.
Peki siz?
Şu hareketi yapabiliyorım ama ne kadar övgü hak ediyor tartışılır
Ve, sezgilerim aşırı kuvvetli ne hissetsem oluyor
Ortalama bir kadından daha iyi matematik algım ve bilgim var hocam, sayılır mı Bir de 3 dil biliyorum
Çok hazırcevap bir insan olduğumu düşünüyorum arkadaş çevremde hazırcevap ve esprili olarak görülürüm öğrencilerim de hazırcevap olmamdan şikayetçi aynı şekilde kayınvalidem ve hafizam çok kuvvetli. Dış görünüş olarakta gamzem var kendimi en sevdiğim özelliğim o.
Ay Alaska ben rüyamda seni gördüm Allah hayır etsin. Sapsarı sacliydin çok güzeldin. Eski üniversite arkadaslariyla sizdeydik ben kendi kendime dedim ki ee bu çarşaf giymiyecek mi acaba kötü anlamda düşünmedim içeride erkekte vardı onun için dedim. Bir masada oturduk senin evinde, biri dedi ki o erkek görebiliyor galiba burayı sen cok az egildin sonra kendini geri çektin, dışarı çıktın eşim gelene kadar bekleyeceğim dedin. Bizde senin tam karşında ileride duruyorduk bastonlu beyaz saçlı bir adam geldi esin sözde. Ama ben yüzüne tam bakamadım orada ki arkadaslarim sen ve eşini aşırı benzetti yani yüzünüz aynı sanki o erkek tek farki o diyorlardı uyandım sonra
410,884 soru
12,364,643 cevap
41,881 kullanıcı