+5 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

En güzel özelliğiniz ne? Maşallah demeyi unutmayalım.

Öyle bir özelliğinizi söyleyin ki gerçekten herkeste bulunmayan ve övünmeye layık olsun. İnsan biraz da kendini sevmeli. KİBİR OLSUN DİYE SORMUYORUM, SİZ DE ÖYLE CEVAPLAMAYIN HEE :D

MaşaAllah Rabbim nazardan korusun, ben hakiki manada her ama her konuyu anlayabiliyorum. Algılarım dehşet açık.

Peki siz?

34 Cevaplar

+2 oy
(3,458 puan) tarafından

image

Şu hareketi yapabiliyorım ama ne kadar övgü hak ediyor tartışılır :D

Ve, sezgilerim aşırı kuvvetli ne hissetsem oluyor

(4,134 puan) tarafından
Valla mi kız ay merak ettim şimdi
tarafından
Hahahah kizz içim acıdı gülerken
(3,458 puan) tarafından
Atayım dicem de olmaz itibarım zedelenir :))
(344 puan) tarafından
:))) :D
(4,134 puan) tarafından
Valla at diyecektim zaten de usuluma gelmedi bacı :)
-Reklam-
+1 oy
(502 puan) tarafından
İnsanlara maddı manevî zorluk çıkarmıyorum. Bir şeyi çok istesem ve eşim yapmazsa üstlemem. Evlenirken her şeyin en ucuzunu aldırdım. Altın desen ben istemedim onlar eltime zamanında ne aldiysalar bana da onu takacaklarini soylediler. Çeyiz alışverişinde görümcem zorla bir kaç kıyafet aldırdı bana. Kendime özel hiçbir şey almadım yani gerekli mobilya beyaz eşya ev ihtiyacı dışında gereksiz bir sey talep etmedim evliliği kolaylaştırmak lazım prensibiyle hareket ettim. Düğün dahi istemedim eşim tarafı yaptı. Övünmek gibi oldu belki afbuyrun fakat etrafımda böyle bir insan tanımadım. Evet çok böyle düşünceli insanlar ama etrafımda yok.

Ha bı de tasarruf konusunda çok yetenekliyim bilhassa su konusunda. Bu konuda kimse yarışamaz benle. Bu pasaklı oldugum algısı olusturmasin çevrem de bilir titiz oldugumu
tarafından
Tam olarak bu durumda aynıyız. Zaten en bereketli düğün en masrafsız düğündür. Hadisi var. Maşallah.
(18,376 puan) tarafından
Görüyorum ve arttırıyorum düğün takılarımı ev eşyalarımı bile kendim aldım sıfır masraflı gelinim ama şimdi şimdi çok mütevazı olmanın iyi olmadığını düşünüyorum
0 oy
(43 puan) tarafından
Maşallah öyle sala.gim ki anlatamam
tarafından
Estağfirullah yavrum o ne demek
(43 puan) tarafından
Yok öyleyim.belki de yıllardır olan birşeyi yeni fark ettim
tarafından
Saf kalpli diyelim. Yoksa Allah sa.lak yaratmamıştır bence :)
0 oy
(705 puan) tarafından
Bu özellikmi bilmiyorum ama içimden ne geçirsem yada canım bişi çekse ertesi günü mutalaka gelir nasip olur şükür 
tarafından
Maşallahhh özellik tabi ki
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Saçma sapan kıskançlıkları yok  mesela onda var bende neden yok derdine düşmem daha sonra düşmanımı, bana yapılanı bilirim vakti gelene kadar susarım vakti geldiğinde de kimseye acımam. O yüzden çevremde kimse yok :D
tarafından
Maşallah wksjwjwjj
(4,640 puan) tarafından
Millet korkuyor çünkü neyle geleceğimi onlar bile bilmiyor:D
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Çabuk ogrenirim. Özellikle dilleri öğrenme konusunda diğer arkadaşlarıma göre hep iyi ve hızlı oldum. Ama ilerletmedim hiçbirini hatta şuan unuttum gitti diyebilirim. 
tarafından
Maşallah inşallah devam edersiniz
(20,061 puan) tarafından
Bana arkadaş ortamı lazım. İlla birisi hadi diycek. İçten motorlu değilim. Ama biri de hadi dediği zaman hemen atılırim. İşte o hadi diyen arkadaşlarım da çok uzaklarda artik
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Şu 3 tane münafık hasleti varya. Acayip takığım ona. Onları yapmamayı iyi başarırım. Özellikle de emanetçiyim. 

MaşAllah BarekAllah diyeyim , kibir değil ama o özelliklerin olmasından korkuyorum
tarafından
MaşaAllah Rabbim daim etsinnn
(2,320 puan) tarafından
Amin, sağolasın
0 oy
(2,780 puan) tarafından

Ortalama bir kadından daha iyi matematik algım ve bilgim var hocam, sayılır mı :D Bir de 3 dil biliyorum :D

tarafından
Maşallahhhhhh ❤️sayılmaz mı be
0 oy
(18,376 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok hazırcevap bir insan olduğumu düşünüyorum arkadaş çevremde hazırcevap ve esprili olarak görülürüm öğrencilerim de hazırcevap olmamdan şikayetçi :) aynı şekilde kayınvalidem ve hafizam çok kuvvetli. Dış görünüş olarakta gamzem var kendimi en sevdiğim özelliğim o.

tarafından
Maşallah yok yok kız
(18,376 puan) tarafından
Birazda kendimi beğenmişlik oldu sanki :) ama fiziksel olarak çok beğenmem sadece kendimi sevmeme sebep o. Ama özellikle hafizamla övünürdüm yalan yok gerçi annelikten sonra eksisi kadar iyi değilim
0 oy
(6,880 puan) tarafından
En sevdiğim bana yapılan hiçbir hatayı asla yüzlerine vurmuyorum 
tarafından
En güzeli, maşallah sana
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Benim mesela hislerim aşırı aşırı güçlüdür karşımdaki insanın içinden geçenleri tahmin edebiliyorum 
tarafından
Maşallaaahhh
(6,880 puan) tarafından
Kız ztn herkes karşısındakinin niyetine göre tahmin yapabiliyor ki ya da sizde 6.his var
(1,758 puan) tarafından
Yok askım niyet degil bu çok farklı bişey bendeki 6. Hissim çok çok kuvvetli ama karşımdaki insanın içinden ne geçiyor bilebiliyorum degişik bişey ya bilmiyorum
(6,880 puan) tarafından
Allah Allah kız vllh özendim SMD keşke bende de öyle bişey olsaymis
0 oy
(3,476 puan) tarafından

Ay Alaska ben rüyamda seni gördüm Allah hayır etsin. :) Sapsarı sacliydin çok güzeldin. Eski üniversite arkadaslariyla sizdeydik ben kendi kendime dedim ki ee bu çarşaf giymiyecek mi acaba kötü anlamda düşünmedim içeride erkekte vardı onun için dedim. Bir masada oturduk senin evinde, biri dedi ki o erkek görebiliyor galiba burayı sen cok az egildin sonra kendini geri çektin, dışarı çıktın eşim gelene kadar bekleyeceğim dedin. Bizde senin tam karşında ileride duruyorduk bastonlu beyaz saçlı bir adam geldi esin sözde. Ama ben yüzüne tam bakamadım orada ki arkadaslarim sen ve eşini aşırı benzetti yani yüzünüz aynı sanki o erkek tek farki o diyorlardı uyandım sonra:D

tarafından
Kız hayrolsun anaaa
Saçım sarı değil, koyu kumral, eşimle de tıpatıp benziyoruz ajsjshahahaha
Bastonla beyaz saçlı adam aksjsjsjssj eşimin ruhu olabilir, yaş olarak benden çıtır ama ruh olarak epey yaşlı benim yârim❤️
(3,476 puan) tarafından
Haha Allah sizi birlikte yaşlandırsin ❤️
0 oy
(3,476 puan) tarafından
Leb demeden leblebiyi anlarım genelde o niyeti çözerim. Bir de merhametliyim hasta ve yaşlılara kıyamam. 7 sene ikizime baktım buraya tasinmadan önce ondan önce 1 sene anneanneme. Yani kıyamıyorum 
tarafından
Maşallahh
0 oy
(867 puan) tarafından
Ben bazı şeyleri başıma gelmeden hissedebiliyorum kalbime ağrı giriyor hissediyorum ve gerçek oluyor 
tarafından
Maşallah ya burada ne çok hisli bacı varmış maşallaahhh

İlgili sorular

+7 oy
42 cevap 720 göst.
0 oy
28 cevap 1,020 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mavimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy