+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (3,791 puan) tarafından

Ailemden başka ne dost ne arkadaşım varmış bugün doğum günüm ama hiç bı arkadaşım hatırlamadi paylaşım yapmadım bilerek ameliyatta görmüştüm kim var kim yok böyle de görmüş oldum kimsem yokmuş ailemden başka 

Ahh Terazi burcu kadını herkese koşarsın da kimse sana koşmaz 30 a 1 kala buda sana ders olsun herkese sırt dönmen için iyi bir fırsat 8-)

14 Cevaplar

+4 oy
(858 puan) tarafından
olmaz ki zaten. arkadaş bi yere kadar. ailen bile en yakınların dışında yok oluyor bazen. bence anne, abla, eş... gerisi boş
(3,791 puan) tarafından
Ailem kutladı eşim salağa yatıyor arayıp ağız yokluyor habire farkındayım:D en özeli de kızım annem doğum günün kutlu olsun dedi ya gerisi boş
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Teraziler uslanmaz bacım :D tecrübeyle sabit

(3,791 puan) tarafından
Aynen canım:) bazılarına erken geliyor o olgunluk bana bu sene geldi bosvermislik hiç kimse kutlamadi ama kızım kutladı 4 yaşında gerisi boş :)
tarafından
Oyyyy maşallah kurban olsunlar onaaaa
(3,791 puan) tarafından
Bana resim çizmiş çorap almış beni bekliyor:)
tarafından
Oooyyyyyyyyyy ❤️❤️❤️❤️❤️
(3,791 puan) tarafından
♥️♥️ o kutladı ya gerisi boş ♥️♥️
+2 oy
tarafından
Nice senelerin olsun iyi ki doğdun ❤️ ama unutmuslardir hayat çok yoğun Malesef üzme kendini 
(3,791 puan) tarafından
Sağol canım ♥️

Ben o telaş arasında bile ince fikirli olup mesaj atarım ama maalesef
+2 oy
(4,721 puan) tarafından
İyiki doğmuşsun Canım benim Rabbim hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinle beraber

Kız bu kadar takma senı umursamayanı sende salla gitsin boşver gerçekten değmeyen insanlar için kendini harap etme lütfen
(4,721 puan) tarafından
Daha ne kız ailen kutlamış.. Sende kutlama kimsede beklentiye girmez
(3,791 puan) tarafından
Kimse beklentiye girmesin hele ki bu son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra kimse yokmuş gördüm ya kimse de benden beklemesin
(4,721 puan) tarafından
Heh işte böyle insan zor günlerinde dostunu düşmanını anlar sende anlamışsın artik ona göre tavrını koy
(3,791 puan) tarafından
Koydum herkese soğuk davranıyorum içimden gelmiyor herkeste diyor hayırdır
(4,721 puan) tarafından
En iyisi boşver cvp bile verme
+2 oy
tarafından
Ne kötü Duygu o ..bende bu yıl hiç birsey paylasmadim doğum günümde...ailemden  baska hic kimse tebrik etmedi..oysa ki ben benim için degerli olan insanlarin dogum gununu gece tam 12de tebrik ederdim..

Bir arkadasim 10 gun sonra aa senin dogum günün dü diymi unutmusum dedi..halbuki ben onu ne ozenle təbrik etmistim..
(3,791 puan) tarafından
Ahh işte herkese koşarsın da kimse koşmaz kızım kutladı ya gerisi boş
tarafından
Evet önemli olan o ..insanin esinin anne babasinin kutlamasi her seye bedel.. kızımın kutlamasi da eminim ki cok güzel olurdu
(3,791 puan) tarafından
Benim kız resim çizmiş bana kuzum benim
tarafından
Ay ne tatlı ya gercekten.. böyle anne kız görünce hep hayal kurarım benim kızım da öyle olsun diye..nazar degmesin..cok seviyorum boyle iliskileri
(3,791 puan) tarafından
Hazırlık yapıyor beni bekliyor babası gelince gitcez . Hediye almış bana
+2 oy
(591 puan) tarafından
Her zaman derim "az beklenti cok huzur " sende kendinden başka kimseye fazla değer verme .Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah 
(3,553 puan) tarafından
Çok doğru.
(3,791 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️

Ben bu yıl anladım o kadar zor günler geçirdim kimsem yoktu bu saatten sonra da olmasın kimse
tarafından
Bu yıl onu ogrendim bende
+2 oy
(3,164 puan) tarafından
Hayırlı yaşların olsun canım ❤️ 

Boş ver herkes uzakta yerinde iyi olsun 
(3,791 puan) tarafından
Aynen canım bu son zamanlarda öğrenmiş oldum bunu ♥️
+1 oy
(4,606 puan) tarafından
Iyiki dogdun canim 2 gün sonra da benim doğum günüm hatirlayacaklar belli gerisininde canı sağolsun 
(3,791 puan) tarafından
Sağol canım senin de şimdiden kutlu olsun doğum günün
(4,606 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Bnm oğlumda 14 ekim doğumlu 8 yasinda . Terazi burcu

(3,791 puan) tarafından
Geçmiş doğum günü kutlu olsun
(7,431 puan) tarafından
Teşekkürler cnm
+1 oy
(494 puan) tarafından
İyiki doğdun. Arkadaş sırtın kamburudur derler ailen iyi sadakatli olsunda gerisi yalan gelip geçici.
(3,791 puan) tarafından
Evet canım gerçekten öyle görmüş oldum ahh neler yaşadım da kimsem yokmuş
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Benim ailem bile hatirlamadi eşim tek sagolsun kutladı paylaşım yaptım kutlayan gene olmadı artık bende öyle olacam :) bosver bu günler bize bi ders olarak önümüze geliyor 
(3,791 puan) tarafından
Evet canım büyük bir ders
+1 oy
(208 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun canım bizler buradayız hiç üzülme sen :)

Ben de bi yengeç kadını olarak aynısını yaşıyorum ve artık kimseyi takmıyorum benim doğum gününü kutladıklarım beni her sene unutuyor arkadaşım da hiç yok zaten bunun için asla üzülmüyorum. 

Yanımda olan bi şekilde olur, hep ilk adımı biz attığımız için arkadaşımız olmuyor bence :)

(3,791 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️

Bana da bı bosvermislik geldi :D
(208 puan) tarafından
En güzeli ya heh şöyle kız :))
+1 oy
(310 puan) tarafından
Boşver canım takılma benim de doğum günümü eşim ve annemden başka kimse kutlamamıştı o an üzülmüştüm en sevdiğim insanlar hatırlamadı diye şimdi ben de kimsenin doğum gününü kutlamıyorum 
(3,791 puan) tarafından
Bu saatten sonra bende öyleyim canısı prenses kızım hediye almış resim çizmiş bana
(310 puan) tarafından
Oy ne güzel en güzel hediye
(3,791 puan) tarafından
Aynen heyecanla beklemis
(310 puan) tarafından
İnşaAllah bende o günleri görürüm bu arada doğum günün kutlu olsun
+1 oy
(779 puan) tarafından
Aman canım boş ver böyle şeyleri takmaya değmez inan misal kendimden örnek vereyim annem doğum günümü bilmez hep derim anne doğum günüm ne zaman bana diyor ki kar yağdığı zaman ilk kar yağdığı zaman  bu arada nice mutlu yıllara canım önünde upuzun mutlu bir hayat olur inşallah
(3,791 puan) tarafından
Sağol canım benim annem hatırlıyor şükür sabah aradı :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 332 göst.
0 oy
4 cevap 440 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 183 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu