+2 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (960 puan) tarafından
Selam kızlar hiç yapmadığım birşey yaptım , ben hiç korku filmi yada gerilim tarzı film yada videolar izlemem. İlk defa you tube da bir program izledim" Antik ghost " adında. Bu video yı izlememin nedeni de Semih Çelik cinayetiyle ilgili olduğu için malum herkes gibi benide çok etkiledi. Fakat dün izledikten sonra gece falan bana çok vesvese oldu, hiç korkmazdım uzun zamandır gece bir korku sardı. Bir daha bu tür programlar izlememeye karar verdim tekrardan çünkü beni ciddi anlamda etkiliyor. Sizde etkilenir misiniz bu tür videolardan . 

15 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Evde boş kaldığım her an korku hikayesi dinlerim. Değişik bir zevk alıyorum :D

(4,553 puan) tarafından
Tek psikopa.t olmadığıma sevindim :)
(674 puan) tarafından
Bende sendenim. Eski çözümlenmiş cinayet belgesellerini izliyorum. Ve korku filmi yalnizken daha güzel izleniyor. :D
tarafından
Evet evet çözülmüş cinayetler, paranormal vakalar, açıklanamayan olaylar ve niceleri... Ben bir adrenalin bağımlısıyım alskdkwke
(674 puan) tarafından
Ayyy ewet. Bende. Eşim tam aksim. Senin ki nasıl ?
tarafından
Tam aksime izlemez aslaaaa
-Reklam-
+2 oy
(2,541 puan) tarafından
Benim hoşuma gidiyo korku gerilim sjsjs eşim sevmiyor izin vermiyor izlememe:/
(960 puan) tarafından
Eşinde benim gibi demekki bende evde hiç actırmam
+2 oy
tarafından
Asla izlemedim..1 kere cocukken izledim abimle..etkisinden cikamadim..bunu anlayan abim canavar rolü almaya başladı..o bana ders oldu asla izlemem sjsjsj
(960 puan) tarafından
Bende izlemem hic bu cson zamanlardaki olaylar yüzünden baktım ama bir daha bakmam
+1 oy
tarafından
Ben 13 yaşında 18 yaş ve üzeri korku filmlerini izlerdim hatta yengem alt katta otururdu ya o gelirdi ya bn giderdim sürekli korku filmleri izlerdik.Gecenin 3ünde garezi izlediğimi bilirim ama son bikaç yıldır izliyemiyorum kana bakmaya da dayanamıyorum kötü oluyorum.Normalde cinden karanlıktan evde tek olmaktan asla korkmam iki ay önce ilker buharalı YouTube kanalında cinlerle alakalı bi video izledim çok korktum korkutucu hiçbişey izliyemiyorum artık 
(960 puan) tarafından
Bende aynı dediğin gibi etkileniyorum bana iyi gelmiyor
+1 oy
tarafından
Seviyorum ama korkuyorum .d.d
+1 oy
(5,533 puan) tarafından
Önceden izlerdim ama simdi izlemiyorum bazen evde tek kaliyorum 
(960 puan) tarafından
İzleme boşver ruh sağlığın icin
+1 oy
(117 puan) tarafından
Ya bu antik ghostu biliyorum hatta yorumlara bakın herkes aynı şeyi söylüyor. 

Videoda sık sık kayıp ruhlara sesleniyorlar ve hâliyle izlerken bu ses sizin evinizde de yankılanıyor. Ben bu antik ghost olayını buna bağlıyorum. 
(960 puan) tarafından
Yani bu programı tam anlayamadım gerçekten bağlantı kuruyorlarmı yoksa izlenmek için yaptıkları seylermi gerçekmi anlayamadım. Gerçekae bunu yapan kişiler etkilenmiyou
(117 puan) tarafından
Balım ben bir ara bunları çok araştırdım ama ellerindeki cihazlar gerçek. Benzeri cihazlar ABD de var.
(960 puan) tarafından
Yani gerçekten bağlantı kuruyorlarsa helal olsun, hatta Semih çelik le baglantıda Semih çelik meslek hastalığı diyordu. Yani meslek hastalığı yüzünden yapmış.
(117 puan) tarafından
Evet bir çok temasları var hatta rahibeyle iletişime geçmişlerdi o bayağı bayağı konuşmuştu bunlarla
+1 oy
(5,747 puan) tarafından
Ben genelde gerilim ve korku filmi izlerim hiç etkilemez beni. Çünkü olayların gerçek olmadığının farkındayım. Ama normal bir haberde cinayet görsem etkileniyorum.
+1 oy
(13,858 puan) tarafından
Beni sadece 3 harflilerin filmleri etkiliyor onun dışında seri katil filmleri falan çok severim 
+1 oy
tarafından
Kuzu bu videoya baktım ne anlatıyor ya 
0 oy
tarafından
Bende Türk korku film hayatta izleyemem cinli minli izlediğim an aynaya cama bakamam shsjdb
0 oy
(935 puan) tarafından
Ben çok etkilenirim Semih çelikte de Twitter de karşıma çıktı 1 hafta uyuyamadım eşim bikmisti benden  kafaya çok taktım uzuldum
0 oy
(768 puan) tarafından
Felaket korkvrım hele bide sadece izlediğim gün değil aylarca bi iki kere çevre zoruyla korku filmi izledim kaç sene hala etkisi var o kadar korkak biriyimdir gerilim bile sevmem:)
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Eskiden etkilerdi ama artık etkilemiyo dünya korku filmi gibi oldu zaten daha korkutucu
0 oy
tarafından

Valla artık normal dizilerden filmlerden bile etkileniyorum hele şu TRT1 deki gönül dağı bende izlememeye çalışıyorum  mümkün mertebe

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 460 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Aşk eşittir ben (902 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 106 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 320 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,522 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...