0 oy
640 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar her sabah eşinize kahvaltı hazırlıyor musunuz neler koyuyorsunuz yani özenerek mi yapıyorsunuz böyle bol çeşit. Yoksa tamamen doysun gitsin diye mi 

32 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Ya ben bu konuda kendimi suclu hissediyorum..eşime hic bir sey hazirlamiyorum 
(1,388 puan) tarafından
Bnde:(
(2,125 puan) tarafından
Bende ahshhs
(161 puan) tarafından
Ben de suçlu hissettiğim için sordum hahahaha
-Reklam-
+1 oy
(117 puan) tarafından
Benim eşim kendi izin vermiyor kalkmama ama çok vicdan azabı duyuyorum gerçekten :) çünkü öğlene kadar bir şey yemiyor iş yerinde 
(161 puan) tarafından
Ben de çok vicdan azabı çektiğim için buraya sordum hahahahah
(117 puan) tarafından
Balım sabah uykusuda ayrı bir tatlı oluyor ama :D
(7,431 puan) tarafından
Maalesef bebek olunca imkansız sabah uykusu:D
(5,496 puan) tarafından
Bende calisiyorum oglen arasinda yiyorum anca. Vicdan yapmayin boylesi daha saglikli :))
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Sandviç istiyor sandviç yapıyorum iş yerinde yiyor. Kalkıp kahvaltı yapacak insan değil çünkü izinli gününde bile kahvaltı yapmaz 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Sevdiği şeyler az öz koyuyorum ztn bi çay iki lokma bazen çay tek içip gidiyor kendisi lokantada çalıştığı için yemese orda yapıp yiyor 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Her sabah hazırlarım canı ne isterse onu yaparım kızımda okula gidiyor beraber kahvaltı yaparlar eşim çok nadir yapmadan gider uykusu olunca bazen üşenir uyumayı tercih eder o zamanda yanına hazırlarım bide poğaça börek alır iş yerinde yer 
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Hiç hazırlamadım zaten çocuklardan sabah 5-6 gibi uyuyorum eşimde 6 da kalkıp gidiyor kıyamıyor
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Hiç öyle dertlerim yok ama hazirlasam bile doysun yeter modunda yapardım 
0 oy
(13,559 puan) tarafından

Hazırlıyorum 5 sene pvc işi yaptı bi gun önceden kek börek poğaça bisi yapardım 1 senedir koydeyiz inek bakıyor gene hazırlıyorum  :)

0 oy
(520 puan) tarafından
Ben 4 yıl oluyor evleneli her gün hazırlarım bazen sıradan bazen akşamdan börek poğaça filan yapıyorum bazen omlet ile arada gözleme ile filan illa yaptiriyorum
0 oy
(310 puan) tarafından
Evde olduğu zaman hazırlarım o an aklıma ne geliyorsa yaparım ama ev de olmadığı zaman hazırlamam işe giderken poğaça ile çay alır yolda yer 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
İstesemde yapmıyor, onun yerine 15 dakika daha uyumak istiyor
0 oy
(673 puan) tarafından

Sabah 7 bucukta gidince bişey hazırlamıyorum oda istwniyor zaten iş yerinde yapıyorlaar  iki küçük çocuk var gece sürekli uyanıyolar sabah uyuyorum biraz bazen de 10 da gidiyor ozaman hep beraber yapıyoruz kahvaltıyı  canım klasik kahvaltı oda Allah ne verdiyse :) 

0 oy
tarafından
Kaç kere hazırladım öyle ayak üstü araştırır ise gideceği zaman sevmez pek kahvlti etmeyi hazırlama yorma kendini der varsa bı çay yada süt içerim der 
0 oy
(109 puan) tarafından
Sabah bisey yiyemiyor diye hazırlanıyorm ama hazırlasa sıradan şeyler koyardım birde omlet. Börek falan uğraşamazdim hiç  :)
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Kendime bile hazirlayamiyorum bebegin kahvaltısını bile çok zor hazirliyorum gece zehir gibi uykulardan sonra erken kalkıp mutfağa girmek coo zor geliyor açıkçası 
0 oy
tarafından
Hergun hazırlarım mutlaka ya yumutlrtali patates haslarim ya kizartirim ya sucuklu yumurta yada dut kurusu yaparım yani mutlaka birsen yaparım her kahvaltiya
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Vallahi okullar açılmadan önce kurban olduğum beni kaldırmaz ne bulsa yerdi. Şimdi okullar açıldı oğlan için mecbur kalkıyorum orada aparatif birşeyler hazırlıyorum istemez abartı şeyler çorba varsa çorba içer popaça varsa poğaça yer vs.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Eşimin iş yeri yakın gidip 9 buçuk gibi eve gelir bizde uyanırız normal hazırlarim yeriz beraber bazen 8 de gider beraber hazırlarız 
0 oy
(654 puan) tarafından
hic bir sey hazirlamiyorum kendisi hazirlayip yiyip gidiyor 
0 oy
(743 puan) tarafından
Ben hazırlamıyorum bi kere uyanırsam bidaha uyuyamam denedim daha önce çok zorlandım bıraktım bende

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 671 göst.
0 oy
39 cevap 447 göst.
0 oy
36 cevap 968 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 842 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...