0 oy
659 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (169 puan) tarafından
Kızlar her sabah eşinize kahvaltı hazırlıyor musunuz neler koyuyorsunuz yani özenerek mi yapıyorsunuz böyle bol çeşit. Yoksa tamamen doysun gitsin diye mi 

32 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
2 senedir hep hazırladım ama şuan sabah bulantısından hazırlayamıyorum o hazırlıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Bazen hazırlıyorum bazen de erken çıkıyor kalkamıyorum 

Eşim çok çeşit istemez sabahları yapıyorum biseyler
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Hazırlıyorum. Bebek uyutmuyor sabahları erkenciyiz :)

0 oy
tarafından
Istemiyo ya oeynir zeytin domates falan cikariuorum soguk olmasin diyo diye sabah kalikip dogruyorum sadece cay bile icmiyo 
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Hiç özenmiyorum yani nadir diyeyim bebek durmadığı için o hazırlıyor çoğu zaman hamileyken hazırlıyordum ama genelde 1 2 çeşit yer sabah çok yemez
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Hazirlamiyorum. Bende calisiyorum bana da kimse hazirlamiyo. 

Anca haftasonu hazirlarim ozenle cesit cesit yaparim guzel sofra kurarim esim 10 dk da yer kalkar.
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Kalkamıyorum zaten kalkamsamda yemiyor ki 
0 oy
(2,253 puan) tarafından

Kız benim kocam 9 da 10 da kahvaltıyı zor yiyorda sabahın köründemi yiyecek birde sabah sabah kahvaltımı yapılır diyor kahvaltı sanki öğlen yapılıyormuş gibi. :D

0 oy
(78 puan) tarafından
Eşim yemek yemek yerine o vakti uyuyarak geçirmek istediği için yapmıyorum yaşasın uyku seven koca akdjsj
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Herkesin kendi eli ayağı var isteyen hazırlar yer neden ben kalkıp hazırlayayım ki o bana hazırlayıp gitsin illa birisi hazirlayacaksada 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ben hazırlıyorum ama birkaç lokma yiyip kalkıyor. Sevdiği yediği şeyleri koyuyorum ya da yapıyorum. 
0 oy
(817 puan) tarafından
Ben kalkmiyorum ilk sene kalkiyordum çocuktan sonra bıraktım kalkmayi ama kendimi çok da suçlu hissediyorum kendisi kalkıp bir iki lokma bir şeyler yer gider

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 677 göst.
0 oy
39 cevap 456 göst.
0 oy
36 cevap 981 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 849 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,091 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,826 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...