0 oy
311 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (78 puan) tarafından
Şu yenidoşan çenesinden benim doğum yaptığım hastane var Şafak Hastanesi. İlgi sıfırdı zaten bir doktordan memnunum o kadar. Eşime doğum parasının bir kısmını dilekçe verip alalım bırakmayalım k lira dedim. Haberlerde kapatıldığını duydum. Kapanan hastaneden alabilir miyiz parayı. Alacağımız para üç beş kuruş neyse ama ben bebek katillerini beslemek istemiyorum. Ki doğumu yaklaşık iki yıl olacak yapalı 

12 Cevaplar

+11 oy
önce (721 puan) tarafından
Parayı bırakıp bebeğinizin sagsaglim çıktına şükredin.
-Reklam-
+4 oy
önce (950 puan) tarafından
Sende fırsattan istifade paranın derdine düşmüşsun. Çocuğunun yaşadığına şükür et bı sarıl parayı napcan
önce (78 puan) tarafından
Derdim yapanları mağdur etmeye çalışmak olabilir mi?
önce (950 puan) tarafından
Ya he :D senin verdiğin 10-20 neyse onunla mağdur mu olacaklar? Yeterince olayları ortaya çıkmış zaten. Senden önce cezalarını bulmuşlar zaten. Ki sen hizmet almışsın neyin parasını verecekler?
+3 oy
önce (2,840 puan) tarafından
Paranizi alamazsin ki, dua et bebeğinin sağ salim evine götürmüşsun nice mağdur olan aileler var onlar ne yapsın. Sizin ki biraz fırsattan istifade oluyor.
+3 oy
önce (12,210 puan) tarafından
Derdiniz bu halde para kısmı mı? Dr iyiymiş sorun yaşamamışsınız. Şükür namazı kılın bence 
+2 oy
önce (4,265 puan) tarafından
Hiçbir sorun yaşamamışsın, öyle ya da böyle memnun kalmasan da sorunsuz bir hizmet almışsın. Ne sebeple paranı talep edeceksin ki? Böyle bir şey kabul edilemez bence hiçbir kurum tarafından.
+1 oy
önce (15,074 puan) tarafından
Hangi gerekçeyle alacaksınız. Zannetmiyorum alabileceğinizi. Zaten kapatılmış muhattap bulmak zor olur. Eğer kayyum atandıysa bir görüşün yinede ama hiç sanmıyorum vereceklerini. 
+1 oy
önce (782 puan) tarafından
Sizde mi o hastanede doğum yapmışsınız bebeğiniz kıl payı hayatta 12 bebek canileri sırf para için bebek öldürüyorlardı para vereceklerini hiç sanmıyorum bebeğinize bol bol sarılın rabbim korumuş 
+1 oy
önce (883 puan) tarafından
Ay eşim yeni soyledi bende 4 ay önce o hastnede doğum yaptım sarılık için de yatırdılar 6 bin aldılar ay şok gecirdim şuan çok şükür kuvezde kalmadık biz ama eşim diyor bizm verdgimiz o sarilik için parayida vermemiz lazimis normalde Hastne karsiliyormuş boşa verdik ve doğum parasida çok aldilar eşimle şükür kizmizi sağ salim almışız 
+1 oy
önce (19,966 puan) tarafından
Böyle bi hastaneden bebeğini alabilmişsin birine hayır yap boşver 
+1 oy
önce (33 puan) tarafından
Adamlar milyonlar kaçırmış, size vereceği 20-30 bin onlar için çerez bile değil. 

Ayrıca alamazsınız. Doğum yaptığınız hastanede ücret bilgisine imza atıyorsunuz zaten. Neye dayanarak para talep edeceksiniz ? 
+1 oy
önce (578 puan) tarafından
Ah ah bende Avrupa Şafakda doğurmuştum iki sene önce çok paragöz bir hastane idi. Anlaştığımız fiyatın iki katına hastaneden çıktık ama doktorum çok iyidi sağolsun. Zaten baktım hastaneden ayrılmış belki de bu sebeple attılar kadını iş birliği yapmadığı için çünkü zaten ben doğurduğumda yeni gelmişti hastaneye.Çok çok üzüldüm masumlara sizde boşverin zaten alamazsınız o parayı hizmet aldınız sonuçta 
0 oy
önce (3,564 puan) tarafından
Bahsedilen hastanelerin içinde ki beylikdüzü medilife hastanesinde bende 2022 senesinde oğlumu doğurdum hiç bir sıkıntı yaşamadım gerek doktorum gerekse hastane personeli mükemmel ilgiliydi üstelik suyumun bitmesi sebebi ile 37+0 da acil sezaryen alındım doktorum yoğun bakıma alınabilir alınmaması için ciğer geliştirici vuralım 2 doz dedi ve hamd olsun Rabbime yoğun bakıma alınmadı oğlum sağ salim çıktık doktorlarda işin içinde ama benim doktorum mükemmel bir doktordu .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 51 göst.
0 oy
10 cevap 166 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eminekarakas (21 puan) tarafından soruldu

399,850 soru

11,960,131 cevap

36,128 kullanıcı

...