0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (1,855 puan) tarafından

image

nasılsıniz kızlar yemek yedik yemekte Menemen çay sjsjjs bugün yapamadım yemek mutfagi temizledim akşama kadar çay sigara içiyorum çocukları banyo yaptırıp yatiricam 8 de siz napiyorsunuz 

14 Cevaplar

0 oy
(4,495 puan) tarafından
Eşim arkadaşlarına gitti haftalık toplantıya, ben de ufaklığı yedirip uyutup sakince kahve eşliğinde keyif yaparım. 
(1,855 puan) tarafından
O zaman hem kolay gelsin hemde afiyet olsun şimdiden:)
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Bugün kızılcık şerbeti var çocukları erken uyutmaya çalışacağım tabi uyurlarsa kahvemi yapıp keyfime bakacağım(hayali bile güzel inşallah gerçekleşir:))))afiyet olsun bu arada 
(802 puan) tarafından
Bende izlemek istiyorum
(1,855 puan) tarafından
Ayy sarmıyor artık ama bende izliyim daha yatıramadim oğlanları:)
(719 puan) tarafından
Bende aynı şekilde uyutamadim daha oğlanları sallıyorum yok inadına yapar gibi
0 oy
(1,614 puan) tarafından
Eşim gececi bugün işe gitti. Bebeğime yemek yedirip 1 saat sonra da uyutcam inşaAllah. Sonra da ne yaparım bilmiyorum, içim sıkılıyor. Rabbim bana ve benim gibilere ferahlık versin. 
(1,855 puan) tarafından
Ahh canım ya bunalmış olabilir misin insan değişiklik istiyor bazen
(1,614 puan) tarafından
Yok canım geçenler de gördüğüm bir rüyadan dolayı
0 oy
(20,453 puan) tarafından
İyi akşamlar canım fotoğraf çok güzel görünüyor her güne rızkı verene çok şükür bin şükür bizde pırasa yedik ama ali ve alparslan yemedi kek yapıcam onu seviyolar çay koycam birazdan bugün oturmalarına izin verdim hafta boyunca yoruluyorlar malum okul ödevler git gel birraz eğlensinler istiyorum :)
(1,855 puan) tarafından
Saol canım sizede afiyet olsun kacra yatıyor çocuklar:)
(20,453 puan) tarafından
Dün bayağı geç yattılar arkadaşıma gittik 12 de geldik o zaman yattılar
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Biz daha yemek yemedik eşim gelmedi henüz görümcem ise götürmek için kurabiye börek istedi onları hazırladık pişiyor sonra eve gidip kendimize yemek hazirlicam 
(1,855 puan) tarafından
Çok kolay gelsin canım:)
(6,896 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Oğlanı uyutmaya çalıştım uyumadı bnde bıraktım sonra yine denicem eşim birazdan işten gelir Bn de kendime kahve yapicam   afiyet olsun 
(1,855 puan) tarafından
Ahh bu bebeler sanada afiyet olsun şimdiden canım
(2,070 puan) tarafından
Teşekkür ederim  canım
0 oy
(4,306 puan) tarafından

Bugün ablamlar sürpriz yaptılar 3 e Kadar oturduk onları yolcu ettim çocuğu aldım cafeye geçtim esim geldi aldi bizi yemeğim var ama tost ayran yaptık şimdi de nar yiyoruz oğlumda 1 e Kadar uyumaz ama ben birazdan uyurum 

(1,855 puan) tarafından
Kız ne çok geç uyuyor maşallah iyi dayanıyor o saate kadar sizede çok afiyet olsun
0 oy
(117 puan) tarafından

Eşim mesaiye kaldı gelemedi daha garibim. Onun yerine çelebim geldi pcden oyun oynuyor, bende aç milaç koca bekliyorum daha :D

0 oy
(4,722 puan) tarafından
Karışık kızartma kızartmıştım tam sofraya oturduk oğlum meyve suyu istedi oğlum içme aç karnına zaten kaç gündür halsiz midesi kötü neyse içti sonra afedersin kustu bidaha öylece sofradan kalktım topladım halıyı değiştir çocuğu banyo yaptır derken iştahım da, gitti şimdi çay yapıyorum eşim gelsin birlikte yerız artık dedim
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Sabah misafir gelecekmiş temizlikkkk var bizde cnhshs
0 oy
(802 puan) tarafından
Mutfağı toparladım şimdi işim bitti oturcam daha ama çamaşır serilcek işler hiç bitmiyor bekarken ne güzeldi zamanlarım yeminle bu 2 aydır anamdan emdigim süt burnumdan geldi kendimi öyle halsiz öyle bitkin hissediyorum ki anlatamam
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Ben bugün sadece bamya yaptım eşimde haşaşlı almış yanına üzüm yoğurt koydum yedik doyduk şükür şimdide çay içiçez dünden supangle yapmıştım o var bide Rabbim olmayana daha fazla versin inşallah
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Manzara efsaneeee
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bulutlar ne güzel duruyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 546 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 354 göst.