0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (11,935 puan) tarafından
Gizlar gizlar ....

Yarın dostumuz olan bir aile ile yemeğe çıkacağız.oncelikle kişilik olarak çok ama çok iyi ,asla kendilerini yüksek görmeyen ağır başlı bir aileler.gel gelelim ki maddi durumları çok iyi.ne zamandır beraber yemek yiyelim diyorlardı.bende hep çocuklardan erteledim ama artık ayıp olacak.cok lux bir restorandan yer ayirtmislar.bana da saati ve yeri haber verdiler orada buluşacağız.benim giyecek bir haltim yok. ben ne giycem.kizlar .bu arada öğle yemeğine gidiyoruz ben çocuklarla gece dışarıda olmak istemedigim için.ufak tefek iş te konuşacağız gibi duruyor

9 Cevaplar

+1 oy
(1,449 puan) tarafından
Secenek sunsan şu olur bu olmaz derdim ama ne olabilir öğle yemeği olduğu için daha relax giyinebilirsin kumas pantolon ceket olabilir mesela. blazer ceketin varsa onu bir şeyle kombinleyebilirsin
-Reklam-
+1 oy
(988 puan) tarafından
Bir gömlek bir pantolon yeterli cnm
+1 oy
(4,850 puan) tarafından
Fotoğraf atsan ona göre yorum yapsak benim hayal gücüme bırakırsan oooo:)
0 oy
(739 puan) tarafından
Kapalimisin acikmison canım ona göre fikir verelm
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Klasik bi elbise giy git bence. Duz siyan falan
0 oy
(117 puan) tarafından
Çok kasmayın kendinizi, belli ki sizi sevip sayıyorlar ♥️
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Normalde nasılsan öyle giyin. Tarzını bilmiyoruz açık misin kapalı mısın bilmiyoruz ne diyebiliriz ki 
0 oy
(19,822 puan) tarafından
Normal kıyafetlerini giy git dostum. Zaten öğle yemeği . Kot pantolon üzerine havaya uygun birsey kazak ya da gömlek falan filan .
0 oy
(957 puan) tarafından
Açıksan deri yüksek bel pantolon üstüne açık kahve tonları balıkçı yaka badi saçlarıni dalgalı yap doğal dursun akşam yemeği değil sonuçta elbise olmaz. Kapalı isen yüksek bel geniş paça kemerli siyah pantolon altına siyah kadife bir badi üstüne renkli şık bir hırka pantolon altına fazla yüksek olmayan yarım bot şal yada eşarp orteceksen hırkanın içindeki renkten yada siyah şal ortebilirsin kutu mini çanta 
(957 puan) tarafından
Pardon yüksel bel deri etek kahve tonları badi klavye pantolon yazmış

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
13 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecrin sena (82 puan) tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,612 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...