0 oy
601 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Bana demediler üstelik eşim hazırlık aşamasında yardımcı oldu ilçeden merkeze gt gel yaptı kimseye değl eşime kızıyorum 

17 Cevaplar

+1 oy
(117 puan) tarafından
Kız istemeye gelin götürülmez mi, niye öyle yaptılar ki 
(732 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler bence de
(1,243 puan) tarafından
Eşim var di tek gelinim bide
-Reklam-
+1 oy
(732 puan) tarafından
Eşin neden demedi mi sana gel hazırlan gidelim hayatım die ya da kaynanan ne değişik insanlar var ya sonrasında neler oldu peki eşin ne tepki verdi 
+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Boşver üzme kendini.kendileri bilir deyip geç.Yerinde de olsam bi iyilikte bi daha yapmam onlara
(1,243 puan) tarafından
Haklısın canım attık ayıp olur demicem ayıp olmuyor demekki
+1 oy
(2,494 puan) tarafından
Daha işim olmaz öyle insanlarla kaynımın düğününe bile gitmem 
(1,243 puan) tarafından
Tatlısi olacak gtmicem zaten
+1 oy
(18,184 puan) tarafından
Burda en büyük suç eşinde eşin gidecekse senide götürecekti 
(1,243 puan) tarafından
Eşim çiçek çikolata falan kaynimla merkez e gittiler yanımda değldi beni annemin yanina getirdi  kiza yakın zaten akraba 2 adımlık yer ben buradan çıkacaktım haber bekliyordum
(18,184 puan) tarafından
Eşinin seni alması gerekiyor olayın sorun kısmı onun seni unutmuş olması en kötü ihtimalle sen kendin gel bile dese demeliydi kayın sözü davete ihtiyacınız zaten yok ama senin aklına bile gelmemiş olması büyük sorun ben olsam inşallah düğünde de unutmayacaksın derdim
(1,243 puan) tarafından
Eşim alacak sandım hatta geldi hadi gidelm bıle demedi sinirli olduğumu da gördü kıyafet de istedim giyerm dıye eşime kziiyorum bilerek istemediler eminim çünkü her detayda beklenti çok yılda sayılı geldim halde
+1 oy
(242 puan) tarafından
35yıl önce babaannem de yengemi götürmemiş diğer yengemi istemeye giderken yengem hesap sorunca da seni sevmiyorum demiş okuyunca aklıma bu olay geldi.
(1,243 puan) tarafından
Kaynanası mi canım her haltta beni ister kaynanam beklenti çok tek gelinm kızı dâ yok ayda yılda gidiyorum akrabaları gezeriz beraber tek hiç bırakmaz
(242 puan) tarafından
Evet kaynanası canım Allah yardımcın olsun yeni gelin geldikten sonra dahada fena oluyor ortam
(1,243 puan) tarafından
Gurbetteyim canım ben kalanlara başarılar ama insan her haltta gelin deyip böyle seyde yok sayilirsa bende yok sayarım olur biter
+1 oy
(826 puan) tarafından
Cnm eltisin eltiler kıskançlıkla harelet ederler diye  :D
+1 oy
(3,466 puan) tarafından
Eşin neden sana hadi beraber gidelim demedi ne kadar garip el gibi ayırmak eşinde hatalı burda
(1,243 puan) tarafından
Eşim kaynımlaydı merkeze gttiler   eşim geleni getirdi götürdü  bende haber bekliyorum bana dıyekcekler diye
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Seninkiler istemeye götürmemis, beni  söz yapıldı oraya bile götürmedi.
(1,243 puan) tarafından
Canım sorunumuz yok hiç birgün önce mevlüt için merkezden annemden geldik  eşim işlerini gördü bende kızın evinn ordayım
0 oy
tarafından
Benimkilerde beni hic kendi akrabalarinin icine katmiyolar anlamis degilim heralde kendilerine felin olarak yakismiyorum 
tarafından
Benim esim ben varken gidebilirsin ven gotururum seni diyo ama gitmiyorum
(1,243 puan) tarafından
Biz akrabayiz bu kızda akraba tanımıyorm ama akraba normalde her halt a olurum bıde akraba olunca eşimle gezerken bıle ailesi akrabası olur hep hanı ondan sinir oldum mevlüt oldu dün gittik konuştuk ailemde vardı akrabayz da uzaktan beni istemeye bile cok kisi geldi tanıdık diye
(698 puan) tarafından
Kız ben 2 yıldır evliyim şimdiye kadar eşimin halası bide teyzesi bı kez davet etti oda eltimle birlikte gelin dediler
Şuan çoğu insan beni tanımıyor desem inanır mısın? Çok tuhaf
tarafından
Bu bi sacmalik iste
(1,243 puan) tarafından
Bi z öyle değl kızın ailesine şimdi gitsem otururum evlerinde  babam buyukleri  uzaktan akraba bi ev var aramızda bekliyorm bende bana diyecekler
0 oy
(4,358 puan) tarafından
Kaynim icin neden bana ozel davet gereksin ki? Esim gidiyosa zaten bende gidicem. Yani gelin kalk gel diyecek halleri yok denmemeli de. Ben olsam arar derim ihtiyac varmi diye. Uzak degil yakin sonucta.he ona ragmen soguk atar istenmiyomusum gibi davranirsa bende eger esim isterse yine gider mesafemi korurum. Esinin goturmemesi kaynananin aramamasindan daha tuhaf.
(1,243 puan) tarafından
Canım biz memlekette geldik ben annemin yanına baska koydyim dün beraberdik konuştuk hatta eşime dedım ilçeye gotrrsenz kızı benm gideceğimi şöyle dedım yüzük falan için kıza evim 2 dk mesafede akraba zaten ben haber verr burdan çıkacaktım haber bekliyordm gtmis oturmuşlar. Bide kaynanam herseyde emrivaki yapar bizdeki yoksaydilar eşim merkez e götürdü kaynimi alışveriş flan yanımdan gitmedi ailesini getirdi
(1,243 puan) tarafından
Eşime kziiyorum ben 2 adımlık yerdeyim demedi dedim halde gelmicem demedim ki her halt bensiz olmaz üstelik
(4,358 puan) tarafından
O telasta onu dusunemeyebilir sen arayabilirdin naptiniz diye
(1,243 puan) tarafından
Eşimle konuştuk zaten hazrda bekliyordum benden beklenti normalde çok tek gelinim zaten
0 oy
(167 puan) tarafından
Bu post gorunce ayy benim gibi yasayan birisi var dedim esimde de dugun gunumuze kadar kaynana kayinim sectiler Birlikte esimle hazirliklari kaynim evlenirken hazirliklari soylemediler elden duydum birsey demedm nisan gunu davetiye vermisler el gibi gelin diye bizde gidip kaynanama iki cift laf edip cocugumun yuzune bakmak istediler hic birine gostermedm lafimi soyledm takımı taktim ciktm tum sulalesin neden gelin boyle yapti el gibi geldi gitti demisler gorusmusuyorz suan zaten bnde davetiye verilene icabet edilir ben boyle gordumctakimi el gibi taktim cikiyorm dugun sahibi biz cdegiliz gibisindem cok zoruma gitmisti acikcasi 
(1,243 puan) tarafından
Benimde gitti ağladım eşimin yaptıgı biliyor musun burdan okuyunca tuhafıma giderdi benim de ilk seyde yok sayıldım diğer seylerde ben olmasam ayıp olur  hep  tek gelinim eşim gttı oradaydı bide
(167 puan) tarafından
Bosver değer verene deger verilir unutmuyorsn uc sene oldu hala aklimda ama degmiyor inanki en azindan birsey oldugunda yuzune vurursun birseylerini bm o gunu bekliyorm allaha havale et bn ole yaptim cunku bu belkide vesiledir sana herseyde vardir cnku ayni seyleri yasamisiz bn kemdi tercubem bnde cok seyler yaptim kiymet bilmedm bemi sucladi suan konusmiyorz ama isterdim ki esim ailesi goruseym aile olaym kabullemdirmek icim cok cabaladm bide gorucu usulu oldu bizim oma ragmen sevemediler sonra kullanildigimi anlayinca mesafemi koydm gururum var bnmde sonuçta
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Karnım burnumda her şeylerine gittim, doğum yaptım ev yerleştirmeye gittim sadece alışverişlerde çağırmadılar onda da karnın burnumdaydı o halde yorulursun diye demedik dediler.
0 oy
(105 puan) tarafından
Bizimkiler kına gecesine götürmemislerdi bu da birşey mi şaka gibiler ya tabi ozaman ben yeni gelindim bana laf düşmezdi ve eşimde yoktu aslında bundan pek karısmadim. Diğer eltimin eşi yani kaynim karısını götürmedi kardeşinin kına gecesine. Farklı sehirdeydi ama eşim gidiyorsa bende giderdim. Ben gitmiyorsam eşimi de gondermezdim ki öyle de yaptım eşim kına günü gelirim demişti yurt disindaydi oraya giderim dedi gidersen bende dugune gitmem benim olmadığım yerde senin ne işin var tamam kardeşin olabilir evet ama artık bende bu aile de bir bireyim onlar hiçe sayıp goturmediler sende hiçe sayıp gidersen bende seni sayarım gelmem dugune dedim. Gitmedi eşim kınaya. 
0 oy
tarafından
Senin durumunda ben olsam sevinirdim daha iyi diye niye takıldın 
0 oy
(339 puan) tarafından
Bence ona daha çok altın daha çok mal verecekler diye senin olay çıkartmandan korkmuşlar. Teyzemin bileziklerini alıp ev aldılar ama ev kayinbaba üstüne. Kaynına kız istemeye gitmişler teyzemi cagirmamislar bide üstüne kadının bilezikleriyle aldıkları evi döşeyip yeni gelini oturtacaklarmış. Teyzem karşı çıkınca kayınbabası demiş işinize gelmiyorsa şuan oturduğunuz evde benim üstüme ordan çıkın gidin.
0 oy
(98 puan) tarafından
Valla benimde bi bekar kaynim var aile tanışması olup beni götürmezse yeminle hicbiseyine ayak basmam öyle sacmalikmi olur ilk seni almali 
(1,243 puan) tarafından
Öyle yapacam ztn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
15 cevap 667 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Haddibee (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
13 cevap 2,004 göst.