0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Bu saatte matkap mi çalışır. Bebegim uyuyor ve sesten korkuyor. Ay bir sınır geldi. Deli mi bunlar haksız mıyım şimdi ben

13 Cevaplar

+2 oy
(575 puan) tarafından
Bizde buraya ilk taşındığımizda akşam geç saate kadar ugrasmisiz kapı çaldı biri geldi. Komşu eviniz hayırlı olsun ama saat 12 oldu. Acil bir şey varsa hemen yardım edelim bitirelim dedi. Ay nasıl uyandik Yeminle o saat nasıl 12 oldu anlamadik. Eşimle binbir ozuru birden diledik hemen sessizlestik. Vallahi insan farkında bile olmuyor. Bı çıkıp uyarsan belki farkında degiller. 
(5,056 puan) tarafından
Uyarının naifliği, keşke herkes komşularınız gibi olsa :)
Defne13 bu gecelik bebişi diğer odada uyut, aman bacım senin eş değişik sakın çıkma
(575 puan) tarafından
Gerçekten hem kırmadan hem üzmeden uyarmis oldular. Asla saatin o kadar geç olduğunu fark etmemiştik ama smdi ekstra dikkat ediyoruz hala
(1,451 puan) tarafından
Aşkım her odada bisey yapıyorlar şimdilik sustular bakalım
(5,056 puan) tarafından
İnşallah işleri bitmiştir huzurlu geceler
(1,451 puan) tarafından
İyi geceler canım inşallah
-Reklam-
+1 oy
(14,578 puan) tarafından
Yeni taşınmışlar gündüz çalışıyor olabilirler canım hemen parlama biraz halden anlayalım yetişmesi lazımdır veya yatak yapıyorlardı uyumak için mecburlarsa napsınlar 
(1,451 puan) tarafından
Kusura bakmasınlar saat 1e geliyorlar. Küçücük bebeğim var onu düşünüyorum bende. Sesten korkuyor çok ağlıyor
(14,578 puan) tarafından
Ya zaten haklısın canım ama yeni taşınmak nedir sen de bilirsin
(1,451 puan) tarafından
Doğru canım
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Cikin yukari bacim aaa saat kac olmus gunduzlee cuvala mi girmis 
(1,451 puan) tarafından
Eşim işte ya ben gidemem yanlış anlarlar
(9,678 puan) tarafından
Yok yanlizsan cikma o zaman devir kotu cocugu baska odada uyut esin yarin uyarsin ya da telefnlari yokmu arasin esin.
(1,451 puan) tarafından
Bebegim yeni uyudu onlar bir saattir ses yapıyorlar
(9,678 puan) tarafından
Yapacak bisey yok bacim bi gecd idare edecen yonetici falan yok mu haver edin
(1,451 puan) tarafından
Yok maalesef canım
0 oy
(5,455 puan) tarafından
bizim eski evdede gece 1 de calistiriplardi. biz osurmaya korkuyoruz cck uyanacak diye ses olmasin diye tuvalete gidemiyoruZ. polis cagircakdim ben o sinirle. esim sacmalama falan dedi. yani aslinda calismaz onlarin duaunmesi lazim ama sunuda yapalim bitsin hunu da halledelim bitism diye belliki acelw ediyorlar
(1,451 puan) tarafından
Bebek olmasa sorun olmazdı ben korkmasın diye yanında süpürge açmıyorum çok ağlıyor ve 8 aylık daha
(50,411 puan) tarafından
kiz canan bizim ustteki de canı sıkıldikca ev supuruyo gece 12, ye gelirken sabah oglen ha boyna çalışıyor o Süpürge
0 oy
(10,514 puan) tarafından
ya tak tak vur ya da polisi ara
(1,451 puan) tarafından
Az önce sustular inşallah devam etmezler
(10,514 puan) tarafından
inşallah ya saatin farkında değiller ya da saygısızlar
(1,451 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım. Bebek olmasa sorun etmem zaten çok korkuyor sesten
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Polisi ara gece bekçilerini Yolluyorlar 
(1,451 puan) tarafından
Az önce sustular çok şükür
0 oy
(1,176 puan) tarafından
Yani yeni tasinmslar bsy olmaz dicem ama keşke insanlar braz anlayışlı olsa akşam ypsalardi  yani gece bnce çok ayıp 
(1,451 puan) tarafından
Erken saat olsa sorun değil de. Bizde taşındık hep gündüz yaptık
0 oy
(50,411 puan) tarafından
azcik hosgorun kiz bebekte onemli bende zor uyuttugum icin zile bile biri bassa dovesim gelirdi ama tasinmakta cok zor
(1,451 puan) tarafından
Yani bebek var yoksa sorun etmem zaten canım
(50,411 puan) tarafından
anliyorum seni dedim ya biz zor.uyudugu icin neler cektik esime mesaj atardim derin nefes alma bu yana gelme diye☺️ cektim o durumu ama iki hafta önce taşındim.tasinmakta cok zormus☺️
(1,451 puan) tarafından
Anladım canım. Taşınmak çok zor evet bizde kiracıyız
(50,411 puan) tarafından
Allah bize de kendi evimizi nasip etsin inşallah
(1,451 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Kızlar ne polisi iyi misiniz . Hiç mi tasinmadiniz. Gündüzleri çalışmak zorunda olan insanlar var elbet biter işleri . Bu kadar mi anlayışsiz oldunuz.
(1,451 puan) tarafından
Anlayışsız biz miyiz. Haftasonu yapsınlar gündüzler torbaya mı girdi. Bizde taşındık gündüz hallettik. Saat kaç farkında mısın küçücük bebek var zaten korkuyor sesten
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Haklısın ama bıraz hoşgörü olmakta fayda var yeni tasınmışlar öyle polislik bır durumda yok şimdiden kötü olmayın bence.. Onlarda saati fark edip yapmazlar 
(1,451 puan) tarafından
Polisi aramadim tabiki. Bende kızımı düşünüyorum korkuyor sesten çok ağlıyor
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Yönetici yokmu söyle o uyarsın. Taşındı diye bu saatte matkaap calistiramaz üstelik bebek var uyansa vay haline 
(1,451 puan) tarafından
Yönetici yok maalesef canım. Eşim dedi yarın konuşurum bebek var diye
(2,977 puan) tarafından
Kötü olmuş, inşallah uyanmaz canim
(1,451 puan) tarafından
İnşallah canım sustular bitti işleri galiba.
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Güncelleme yapayım saat 01.07 yeniden başladılar matkapla  çalışmaya. İdare et diyenler başınıza gelse çoktan kıyamet koparmıştınız
(10,933 puan) tarafından
Eline zopayı al tıklat gümbür gümbür
0 oy
(142 puan) tarafından
Bende 2 sefer taşındım ama hep dikkat ettim geç satte matkap calistirmamaya çivi çakacak olsa eşim saate bak geçse bırakır yarın yaparız der simdi Bile saat 10 dan sonra acil bisey değilse süpürge çamaşır makinesi calistirmam cocuklar yere ekmek kırıntı bisey dökerse o şekilde hemen calistiririm 5 dk ve üst katta bebek olmamasına rağmen çok dikkat ederim

Ama belki gündüz çalışıyordur mecbur akşama kalıyordur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 254 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Havin06 (2,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 229 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 313 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy