0 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herkese hayırlı akşamlar kızlar. (Eski)Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyorduk ailesiyle tanıştırdı filan benimle ciddi ve evlilik düşünüyordu. Hatta ona kalsa birkaç haftaya istemeye bile gelirdi. Konuma geleyim biz sosyal mdya yüzünden hep tartisiyorduk. Ben hayatindayken tanımadığı kızları kabul ediyordu. En son bunu güzelce konusup çözmüştük. Ben kendisini takipten cikmistim artık birini eklerse de gözüm gormesin diye eskiden eklemistir yeni kabul etmiştir vs. Tartışma çıkmasın diye. Neyse kizlar birkaç gündür içim hiç rahat değildi ama onla da bir sorun yoktu aksam yine tatlı tatli konusmustuk yine evlilik diyip duruyordu bende icimde bir güvensizlik var diye daha zamanı var evliligin diyordum. Neyse kizlar bunun profile girdim sabah namazdan sonra icimde hala kotu his vardi. Asagida cikiyorya o kisinin hesabindakiler. Bir kız gözüme çarptı. Bu kiza yazdim. Ben ekledim o da hemen kabul etti dedi. Çok sasirdim kabul etmiycem kimseyi diyordu. Neyse kizlar sabahin 7.30u daha bana hiçbir sey yazmadi bakın elin kizina Günaydın yazmasın mi? Kız bana ss atti. Resmen yerin dibine girdim. Kıza çok teşekkür ettim o da erkeklere güven olmaz vs eski iliskisini filan anlattı çok samimi bir kızdı. Ama bir şey dikkatimi cekti bu s.lagi hâlâ çıkartıp engellemiyordu oncs şeye rağmen. Sonra neyse ben bu benimkini arayıp sen beni neden s.lak yerine koyuyosun dedim hosuna mi gidiyor bir insani s.lak yerine koymak dedim insanlara güvenmemeyi öğrettin bana bir kez daha dedim kapattım sonra arayıp durdu engelledim. Saatler sonra bir baktım kiz da bu da beni engellemis başka hesaptan baktım takipleşiyorlar. Bu ne demek oluyo kizlar siz olsaniz ne hissederdiniz Allah aşkına şu rezillere bakın. Yemin ediyorum insanlik karakter bitmiş.

29 Cevaplar

+8 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu duruma üzüleceksin biliyorum ama inan bana Allah sana bir çıkış kapısı gösterdi sakın geri dönüş yapma. Erkek dediğin sevdiğinden başkasına bakmaz. Eklemez. Erkeğin karısından/sevgilisinden başka arkadaşı olmaz. Allah sana hayırlı kapılar açsın inşallah canım ❤️
(2 puan) tarafından
O kadar net ki söyledikleriniz. Kalbimi bırakıyorum bu kalp sancili halime bir nebze iyi geldi:')
tarafından
Canım benim ihanet çok zor ama atlatacaksın inan bana , hiç kırılmasın kalbin ❤️
(2,574 puan) tarafından
Sanki çok mu sınırladın :( Benim eşimin var kadın arkadaşları çok şükür hiç de sıkıntı yok herkes kendini bilir. Benim zaten hiç kadın yok gibi çevremde, arkadaşlarım hep erkek. Şimdi biz tü kaka mıyız :/
(587 puan) tarafından
Indigo merhaba çevrendekiler arkadaşın konuşabilirsiniz ama sosyal medyada tanımadığınız kişiler vs arkadaşınız olamaz ya eklesin kabul ediyim oldu ayriyetten de sevgilimi idare edeyim. Neyi tatmin ediyor acaba
tarafından
Indigo canım o senin tercihin , saygı duyarım ve bir müslüman olarak sadece seni uyarmakla mükellefim , dinimizce haram o yüzden ben din açısından konuştum
-Reklam-
+13 oy
tarafından
Balık baştan kokar 

Gidip perişan olacağına 1 ay git odana ağla sonra kalk oh be bir maldan kurtuldum de şükür niyetine çocuklara cikolata dağıt.

Hayatını karartma bacım.

Balık baştan kokar
(2 puan) tarafından
Vallahi ya ne kadar dogru ama şuan icim aciyor
+4 oy
(655 puan) tarafından

Eski erkek arkadaşım ? :angel:

(2 puan) tarafından
Evet evet eski. Allah belasını versin
+3 oy
(10,070 puan) tarafından
Üzgünüm ama artık onlar sevgili sende üzülme dua et yolun başında anladın ne  mall olduğunu
(2 puan) tarafından
Ay nasıl olabilir böyle bir şey o onun ne mal olduğunu bizzat gordu bir kadin bunu kendine nasıl yapıyor o da onun bana ss attigini bile bile öyle biriyle nasıl olabiliuo çok garip değil mi:)
(2,129 puan) tarafından
Çok çok garip aka o Kizin başı yansın otursun salakligina yansın sen akıllı davran ve geri dönmeye çalışsa bile kabul etme sen görmüşsün onun gerçek yüzünü kendine yazık etme
(1,710 puan) tarafından
Çünkü o kızda senin eski erkek arkadaşın gibi aynı b.k
+3 oy
(19,879 puan) tarafından
Şükür namazı kıl. Arkasını arama. Bu ne demek oluyor diye sorman bile hata. Bu bildigin şerefsizlik oluyor. Başka bişey değil 
(2 puan) tarafından
Evet. Gerçekten. Şuan çok uzgunum kalbim darmadağın
(78 puan) tarafından
Bak o tekrar senden ozur diler affettirmeye calisir. Aman diyim duygularina yenik düşme. Simdi bunlari yapan evlenince daha fazlasini yapar. Ki evlilikte bu sekilde pat diye kestirip atamazsin. Şükret allah simdiden gosterdi sana
+3 oy
tarafından
Sen onuda bunuda birak kendi yoluna bak derim iki pislik birbirini bulmuslar iste kurtulduguna sukret sevgiliyken butun erkekler evlilik icin baski kurar ama bu huylari degismiyo malesef o olgunluga erismesi icin yillar yillar lazim ne gerek var bi okuzun yontulmasini beklmeye belki gul gibi biri var nasibinde de o okuzu bekleyim derken gulden olacaksin daha bekarsin colugun yok cocugun yok hayat senin hatatin inan kimse icin degmez bekarliginda cok seylercyasamis biri olarak soyluyorum bunu emin ol evlenince kafandaki hersey cok degisiyo deli gibi asik oldugun takintilisi oldugun insan icin bile iyiki olmamis diyosun 
(2 puan) tarafından
Ya ikisi de olayın icinde ve ne mal olduklarini gorduler nasil devam edebiliyorlar bu nasil mide ki ya igrenc
tarafından
Iste dusun nasil bi ortamdan kurtulmussun siyah incilerin icine karismis tek bi tane inci tanesi gibisin kurtulmussun ordan cok sukret rabbime
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu soz kalbime iyi geldi :')
tarafından
Rica ederim canim bende iyi olmana sevindim seni cok iyi anliyorum çünkü
+3 oy
tarafından
2 rekat şükür namazı kılmak için daha ne bekliyorsun?
(2 puan) tarafından
Gerçekten kurtuldum ama şöyle ki zoruma gidiyor bu durum
tarafından
Gitmesin hayatım, hayatın altüst olmuş gibi hissediyor olabilirsin ama şemsi tebrizi ne demiş? "Nereden biliyorsun belki hayatının altı üstünden daha iyidir?"
+1 oy
(992 puan) tarafından
Yasin kaç merak ettim ilkokul aşkı gibi canım şu sosyal medyayı bı bırakın ya. Sosyal medyadan seni bulan başkasını da bulur. Çevrenizde hiç mi yok arkadaslik kuracaginjz adam gibi adamlar. Yok o onu eklemis yok bu bunu eklemiş. Bı kere herkesi ekleyenden koca olurmu  gözünü seveyim?  Taa o zaman ilişkini bitirecektin. Elin kızını ekleyipte kendinizi niye böyle yoruyorsunuz cidden.
(2 puan) tarafından
İlk başta bitirdim bu huyu yüzünden ve köpekler gibi yalvardı peşimde koştu. O zaman kkabul ederek yapmışım ben hatayı şimdi anlıyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim canım o seni oyaliyormus zaten demek ki daha önce de başkalarıyla konuşmuş zararın neresinden dönersek kardır diyecez artik 
(2 puan) tarafından
Rezil insan bir de bütün ailesine beni engellettirmiş biliyor musun eklediği kız da kendi de. Hepsi engellemis beni. Dustugum duruma bakin
(213 puan) tarafından
İyiki diyelim o zaman cnm iyi ki bunu fark ettin ve uzaklaştın üzme o güzel kalbini senin için rabbim in Daha güzel planları var demek ki
0 oy
(51,590 puan) tarafından
ee yakalamissin işte uzulmen normal haketmedim niye yasadim duygusu sakin barisma 
(2 puan) tarafından
Bir de ailesine de beni engellettirmiş. Bugünkü kiz ve kendi de hepsi tarafindan engellenmisim:) saka gibi düştüğüm duruma bakin
(51,590 puan) tarafından
ee istenne guzel musallat olmadan cikiyo hayatindan
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Önce biraz üzülür Ağlarsın sonra güçlü olup ayağa kalkarsın. Sonra o M. al pişman olup sana yalvaracak zaten ama sakın inanma zaten senin için soğuduğu için reddedersin zaten. Seni çok arar daha inan üzülmeye kendini yıpratmaya değmez. Biliyorum ağır geliyo kaldıramıyorsun ama boşver gitsin bulunmaz hint kumaşı değil. Böyle bir insanla ömür geçmez ki Allahın sevgili kuluymussunki ne olduğunu sana gösterdi 
(2 puan) tarafından
Ailesine de engelletirmiş beni. Komple hepsi bugünkü kiz da dahil. Sanki karaktersizlik yapan aldatan kandiran bendim. Rezil insanlar ya
(1,817 puan) tarafından
İyi yönden bak ilerde evlensen hep birlikte seni yerdi bunlar. Kurtulduğuna dua et aileside kendi gibi demek
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Allah seni korumuş bak hep içine doğuyormuş Allah'tan evlenmeden bitmiş uzak dur kardeşim hakkında hayırlısı olsun inşallah 
(2 puan) tarafından
Hep hissediyordum vallahi içim hep huzursuzdu varmış rabbimin bir bildiği
(4,592 puan) tarafından
Kurtarmış seni rabbim şükür namazı kılman lazım gülüm
0 oy
(5,524 puan) tarafından
Zamanında sosyal medya hesabım varken çocukluk arkadaşım ilkokul arkadaşım beni ekledi, kabul ettim filan 1 ay sonra eşi ekledi beni mesaj yazmış. Beni hesabına eklemezken seni eklemiş olması zoruma gidiyor diye. Kadına hemen dönüş yaptım sen rahatsız olma ben silerim dedim ve sildim. Kadın sana yazıp ve takipleşmeye devam ediyor ise bence bir an önce uzaklaş. 
(2 puan) tarafından
Belliydi zaten. İğrenç biriymis ikisi de mükemmel oyuncu korkulur bunlardan
0 oy
(43 puan) tarafından
Git şükür namazı kıl.rabbim sana bunun gerçek yüzünü gösteriyor.hemen iletişimi kes her yerden engelle.sakinnevlenince düzelir deme yemin olsun ki karnındaki bebenle aldatıldıni ogrenirsin
(2 puan) tarafından
Bir de tüm ailesine beni engellettirmiş o kıza da kendi de. Çok düşük bir duruma düştüm bomboş karaktersiz bir insan icin
(43 puan) tarafından
Sakın bir daha iletişime geçme yazık edersin gençliğine.
(2 puan) tarafından
Asla geçmem nefret ettim
(43 puan) tarafından
Sen muhtemelen benim kardeşim yaşındasın bak ablacım bir erkeği asla duzeltemezsin ailesinin egitemedi erkeği kimse duzeltemez.demek ki ana babanın üstünde duası varmış ki bunları yaşadın
Karşına emin ol çok iyileri cikacak
0 oy
(144 puan) tarafından
Sakın affetme eğer affedip evlenirsen bi kac ay sonra da kocama güvendim evlendim ama yine beni aldattı diye post açarsın. O zaman lütfen affetme bi insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır hayatta değişmez. 1 ay ağla 2 ay ağla hatta aylarca ağla sonra çok şükür böyle bi adamdan kurtuldum dersin ama eğer tekrardan güvenip affedersen yıllarca ağlarsın  
(2 puan) tarafından
Asla barışmam affetmem asla bitti artık. Ne kadar Rezil pis insanmış
0 oy
(11,497 puan) tarafından

Aynı durumu gençken yaşadım ve gözlerim doldu okurken :'(

(2 puan) tarafından
:(( ahh beni en iyi siz anlarsiniz uyku da tutmuyor canım acıyor
(11,497 puan) tarafından
Yaşın kaç bilmiyorum ben 17 yaşında yaşadım yıllardır ağladım. Büyüdüm ve acım bitti.  
Aynınsen gibi o kızla iletişim halindeydim beni aradı bana şöyle dedi böyle dedi ss ler falan atıyordu. Kız benden büyüktü onzamanlar beni teselli ediyordu sana erkek mi yok işte yaşın geç daha çok sevgilin olur falan ama bi yandan da beni de idare ediyordu kız ona rağmen  konuşmaya devam esiyordu ben engelledim onları sonra öğrendim ki evlenmişler bile
(2 puan) tarafından
:D abla Allahim affetsin sinirden güldüm. Kesin bunlar da öyle olur b.klarinda bogulsunlar diyorum gerçekten. İçim acıdı ya
(2 puan) tarafından
Gerçekten mutlu olabilir mi böyle insanlar ya Allah izin verir mi gerçekten
(11,497 puan) tarafından
Naparlarsa yapsın şuan çocukları varmış . Bende evliyim çocuklarımla mutluyum sende önüne bak sakın geçmişi kurcalama unut
0 oy
(637 puan) tarafından
Kaç kurtar kendini derim
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Harfi harfine aynı şeyi yasadım. Sonra terk ettim ve eşimle tanıştım. O günden beri her gün şükrediyorum. Eğer o pislikten ayrilmasam eşimle tanisamazdim :) sadaka ver kurtuldugun için...
0 oy
(810 puan) tarafından
Ay biz kızlar yaşayanlar varmışya bende evlenmeden önce yaşadım ortaya çıkartım ya 4 senelik tanıyorum bide benle sevgilide oluyor utanmadan işine gelmeyince engelliyor Allahım şükür ediyorum çok :))) 
(2 puan) tarafından
İşine gelmeyince engelliyor herkese de engellettiriyor. Çok yazik oldu, kendime yanıyorum
(810 puan) tarafından
İnan onları Allah bildiği gibi yapsın inşAllah
(2 puan) tarafından
Amin:(
(810 puan) tarafından
Amin canım :(
0 oy
(213 puan) tarafından
Bende yaşadım hemde beş yilim gitmisti ******** uğruna ama verilmiş sadakam varmış ki kurtuldum 

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 855 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 531 göst.
+3 oy
18 cevap 770 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,861 puan) tarafından soruldu