0 oy
469 göst.
önce Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Şubat ayinda esimin beni isyerindeki çalışan biriyle aldattığını ögrendim. Yeni instagram acip konusmuslar. Kavga kiyamet neyse herkes 2. Sansi hakeder diyip affettim. Suana kadar aramiz iyiydi. Ama dün öyle telefonuna baktim tekrardan instagram hesabi açmış. Ama kimse ekli degil msj yok hiçbir şey yok.  İçim içimi yiyor tekrar yapacakmi diye. Uyuyamadim o halimle. Acaba geldiginde sorayimmi niye actin diye yoksa bekleyeyimmi. Herkes linclemeden 3 yasinda oglum var. Babasina çok düşkün hemen ayrilmak istemedim. Ama hala icinde kırgınlık var her an yapacak seyleri varmış gibiyim.

17 Cevaplar

+7 oy
önce (51,149 puan) tarafından
akillanmayacak gibi duruyo yuzsuzluk hala instagram açıyor 
-Reklam-
+4 oy
önce (626 puan) tarafından
Bir yapan affedilecegini bilerek ikinciyide yapar. Yine hesap açmış yine sinyalini de vermiş. Ben senin gibi affedecek olsam Instagram tıktok Facebook hepsini kapattırırım o işten çıkartırım. Kadında ailesi Koca kimse bulurum iş yerine de afişini yaptırıp el broşürü şeklinde dağıtırım dikkat kocalara diye. Böyle rezil insanları bir kez de sizin rezil etmeniz lazım. Affetme derdim de çocuk için diyosun. O zaman bir ömür bu kuşkuyla yaşayacaksın malesef
önce (24 puan) tarafından
İsten cikararam baska is yokki
önce (626 puan) tarafından
Bulsun onda senin sorunun değil. Birde utanmadan aynı kadınla aynı iş yerinde çalışmaya devam mı ediyor. Arsizlik yani. Her yer iş arayana
Okadar zordayim ko
+3 oy
önce (2,433 puan) tarafından
Yuvani kurtarmak istemen cok dogal, kimse karisamaz buna. Ama fake hesap bir insan ya birini takip etmeye acar ya da mesajlasmaya. Bence takipte kal, zor ama bikac gun sabret ve izle. Mesajlasirsa en azindan elinde delil olur. Simdi dersen kapatir birsey yakalayamazsin varsa birsey
+3 oy
önce (1,695 puan) tarafından
Çok düşünüp kendini yıpratma akışına bırak sen ne yaparsan yap aldatacak adam bir yolunu bulur aldatır aldatmayacak adam da aldatmaz, ama şunu da bil ki aldatırsa o senin karşına bir şekilde çıkar emin ol yine öğrenirsin bir şekilde o yüzden bırak için rahat olsun
Zaten ilk ogrendigimdede karşıma cikti dogru haklisin
+1 oy
önce (682 puan) tarafından
Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var canım bilemedim. 1 defa yapan bidaha yapmaya çok müsait, senin içindeki şüphe de asla geçmez Allah yardımcın olsun 
Ben asla 1 erkege bakmazken korkarken gunaha girerim diye. Hep sanki gözü disarda biriymiste gormemisim dibi geliyor
+1 oy
önce (12,238 puan) tarafından
işte güven kırıldı mı yerine kolay kolay gelmiyor. açık açık konuş, artık her şey şeffaf olmalı 
Ama onlara diyince sürekli ayni seyleri tekrarliyorsun ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun
önce (12,238 puan) tarafından
buna hem suçlu hem güçlü denir. yaptığı şeyi unutmak o kadar kolay mı?
+1 oy
önce (4,133 puan) tarafından
Birincisi instagram neden acmis demek ki yapacak uzgunum. Tabiki hesap soracaksin. Ikincisi mutsuz ve tedirgin bi anneyle buyumektense babasiz buyusun daha iyi der affetmezdim. Herseye cocuk bahane edilmez.
0 oy
önce (1,023 puan) tarafından
Ben sana soyliyim kardeşim huylu huyundan vazgeçmez bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur 
0 oy
önce (505 puan) tarafından
İhanetin affı olmaz 
0 oy
önce (4,061 puan) tarafından
Affetmedin şansta vermedin ama şimdi bekleyerek ona gerçek bir şans verebilirsin

Geçen bunca süre içinde kurtlarla (mecaz ) yaşamayı göze aldın.Kendinden ödun verdin Belki gidecek daha iyi bir yerin olmadığından belki çok sevdiğinden ...

Iste simdi bu zaman ona bir şans verme zamanı geldi.

Bakalim kendinden verdiğin ödünun karsiliginda ne yapacak 

Sessizce hiç sorun yok gibi bekleyeceksin. Verdiğin şansı nasıl kullanacak gözlerinle şahit olacaksın bırak Verdiğin şansı kullansın olumsuz birsey yapmazsa kurtların bir kısmından kurtulacaksın hemde yine aynı sessizlikte ama olumsuz kullanirsa da kendi bu durumun bedelini ödeyecek.Sende tüm sorularının cevabını almış olacaksın.

Cesaretim yok dayanamam böyle birsey olursa yıkılırım dersen kontrol etme engelleme duyguların depresecek daha şansını kullanamdan presleyeceksin işte o zaman malesef ilerde daha büyüğü ile tekrar önüne gelecek.

Al sana bir eşik kendin için doğru olanı yapmanı tavsiye ederim hayatındaki zamanı verimli kullan..
Ne kadar güzel anlatmissin tsk ederim
önce (4,061 puan) tarafından
Rica ederim umarım bir faydası olur ,kolaylıklar dilerim yazması kolay uygulaması zor malesef
0 oy
önce (3,829 puan) tarafından
Sen affetmişsin ama güvenin artik asla olmaz buda senin içini Kurt gibi yiyer bitirir.. Sana burda kimse birşey demeye hakkı yok çünkü herkesin ne çektiğini kendi bilir acısınıda sen çekiyosun.. Şimdilik takipte kal canım bır oğlun varmış Allah bagışlasın sakın ikinciyi düşünme bile sorma çünkü gerçekleri hiç bır zaman demıcek çünkü sen çaktırmadan takip ediceksin yanlışını buluncada eminim o şansı bır dahada vermezsin.. 
Asla sonu ne olursa olsun asla affetmem
önce (3,829 puan) tarafından
Rabbim hakkın hayırlısını versin canım o yüzden dikkatli ol kanıt almaya bak
0 oy
önce (3,156 puan) tarafından
Bence hemen hesap sorma haklı iken haksız duruma düşme, Bir müddet takip et onu ama dikkat çekmeden inşallah beklediğin gibi bir durum olmaz 
Valla yüzüm asik diyor noldu niye boylesin
önce (3,156 puan) tarafından
Yansıtma çıktığını fark ederse işi gizliye vurabilir dediğim gibi bir hafta boyunca takip et inşallah düşündüğün gibi olmazda için rahat eder
0 oy
önce (3,056 puan) tarafından
Valla sen şans vermişsin ama.sanki adam akillanmiyor yeni bi hesab neden açılır 
0 oy
önce (64 puan) tarafından
Allah bağışlasın evladını hakkında hayırlısı olsun Allahın cezaları erkekler niye gül gibi eşleri çocukları varken böyle harama yöneliyorlar anlayamıyorum yani zaman geçmiş üstünden şubat ayı dediğine göre 1 sene olacak neredeyse demi sen unutmuşsun zannetmiş olabilir günahı kendine de belki bi daha yapmak için açmıştır bilemem takipte kal gizli gizli
0 oy
önce (20,414 puan) tarafından

Bı kere yapan tekrar yapar bana göre:(

Umarım yapmamıştır konuşup msjlari silmemjstir

0 oy
önce (757 puan) tarafından
Belliki tekrar o yolun yolcusu maalesef. Bence boşver parasını ye bı daha çocukta verme bırakma yaninada yaklaşsin kendi keyfine bak. Çocuğun buyudugundede baş tekmeyi gitsin. Ben olsam öyle yapardım. Gidecek yerim yoksa kendimi perişan edeceğime icimde onu bitirip zamanının gelmesini beklerdim 
0 oy
önce (17,468 puan) tarafından
Hiç aldatmasını yakalamadığım kocama bile aldatmaz diyemem ki bunu yapmış olana hiç güvenmem tekrar da yapabilir sadece daha dikkatli olur daha zor yakalanır. 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 2,249 göst.
19 Ekim 2023 Aile kategorisinde Ben anne (3,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,674 göst.
2 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 915 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ciceklerinsesi (2 puan) tarafından soruldu

407,122 soru

12,219,267 cevap