0 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herkese hayırlı akşamlar kızlar. (Eski)Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyorduk ailesiyle tanıştırdı filan benimle ciddi ve evlilik düşünüyordu. Hatta ona kalsa birkaç haftaya istemeye bile gelirdi. Konuma geleyim biz sosyal mdya yüzünden hep tartisiyorduk. Ben hayatindayken tanımadığı kızları kabul ediyordu. En son bunu güzelce konusup çözmüştük. Ben kendisini takipten cikmistim artık birini eklerse de gözüm gormesin diye eskiden eklemistir yeni kabul etmiştir vs. Tartışma çıkmasın diye. Neyse kizlar birkaç gündür içim hiç rahat değildi ama onla da bir sorun yoktu aksam yine tatlı tatli konusmustuk yine evlilik diyip duruyordu bende icimde bir güvensizlik var diye daha zamanı var evliligin diyordum. Neyse kizlar bunun profile girdim sabah namazdan sonra icimde hala kotu his vardi. Asagida cikiyorya o kisinin hesabindakiler. Bir kız gözüme çarptı. Bu kiza yazdim. Ben ekledim o da hemen kabul etti dedi. Çok sasirdim kabul etmiycem kimseyi diyordu. Neyse kizlar sabahin 7.30u daha bana hiçbir sey yazmadi bakın elin kizina Günaydın yazmasın mi? Kız bana ss atti. Resmen yerin dibine girdim. Kıza çok teşekkür ettim o da erkeklere güven olmaz vs eski iliskisini filan anlattı çok samimi bir kızdı. Ama bir şey dikkatimi cekti bu s.lagi hâlâ çıkartıp engellemiyordu oncs şeye rağmen. Sonra neyse ben bu benimkini arayıp sen beni neden s.lak yerine koyuyosun dedim hosuna mi gidiyor bir insani s.lak yerine koymak dedim insanlara güvenmemeyi öğrettin bana bir kez daha dedim kapattım sonra arayıp durdu engelledim. Saatler sonra bir baktım kiz da bu da beni engellemis başka hesaptan baktım takipleşiyorlar. Bu ne demek oluyo kizlar siz olsaniz ne hissederdiniz Allah aşkına şu rezillere bakın. Yemin ediyorum insanlik karakter bitmiş.

29 Cevaplar

0 oy
(7,719 puan) tarafından
Bundan adam olmaz ayrilmak en doğru karar (evlendi)
-Reklam-
0 oy
(743 puan) tarafından
Allah kurtarmış seni canım evlendiğinde boynuzlanaçağın açık ozmn daha zor olurdu şimdi hiçbşy yokken bitmiş, o  ş.erefsis biriyle evlenip yuvasını kurup herkesle gönül eglendirme peşindeymiş demekki o kıza gelincede kadınlar bi kız sebepsiz yere dikkatini çekmişse bişey vardır altında sen o kadar kızın içinde gitmiş sevgilinle konuşan kızı bulmuşsun kim bilir daha kimlerle de konuşuyor utanmaz. Ağlayıp üzüleceksin ama şunu unutma bu acıyı yaşayıp bitireceksinki kendi hayatına dönebilesin kendine zaman ver yaşa acını bitsin içine atıp geriye atma bu sefer hiç gitmez üzüntün, zor ama güzel bişey yaşamışsın aynı zamanda bunu aradan zaman geçip acını unuttuğunda anlayacaksın belki yada yeni biri hayatına girdiginde ama bu sefer dikkatli ol birini seçerken 
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Birdaha olmayacak diyecek kişiye asla güvenme ben inanıyorum Çünkü burada da çoğu bayan yazıyor eşim özür diledi ama defalarca aldattı özür diledi ama kumar oynadı gibi bir çok şey karakter erkek yada bayan fark etmez hayatında ciddi düşündüğün biri varsa yada evliysen kendine çeki düzen vereceksin  evde eşim kenarda dursun bende istediğimle takılayım olmaz sen bırak bu adamı kendine düzgün birini bul sonra evlenınce daha çok üzülürsün hele bide çocuk oldun mu geri dönüşümü zor oluyor
0 oy
(693 puan) tarafından
Burdaki ablalarimiz kardeşlerimiz evli iki üç çocuklu insanlar ve defalarca şiddet görüyor aldatiliyor sesini edemiyorlar. Gerçekten şükret. Üzüldüğün an aklına ileri gelsin bununla olsaydın ve çocuklu peki nasıl ayrilirdin suanki gibi asla kolay olmazdı. Ölene kadar belki de o pisliği çekmek zorunda kalirdin düşünsene hergun onu gormek zorunda kalıyorsun ama sesini de edemiyorsun. Rabbim seni korudu. Bende bekarken sevdigimin arkamdan neler konuştuğunu gördüm şuan seni çok iyi anliyorum ama iyiki diyorum iyiki bitti. 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Yaşın kaç ?

Başta zaten sen takipten falan çıkıp gözüm görmesin en azından falan demen kısmı da bence saçma evleneceğin adamla öyle olmaz. 

Hakkında hayırlısı bazı tip llerde böyle alışkanlık oluyor vazgeçemiyorlar öncesinde görmen iyi olmuş
0 oy
(577 puan) tarafından
Bence üzülmeye bile değmez cidden kendini neden uzuyorsun ki herkes hak ettiğini yaşar bu hayatta kendinden başkasına asla değer verme 
0 oy
(38 puan) tarafından
Sen Allah'a dua et öyle bir pislikten kurtulduğun için canım
0 oy
(817 puan) tarafından
Hayla bu olaya bir anlam yuklemeye calisiyorsun allah in sevdigi kuluymussun ki onune cikti gonder gitsin dusunmeye bile degmez
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Canım bence şükretmelisin. Burda eşinden dert yanan aldatılan aldatıldığını düşünen o kadar kadın var ki sen evlenmeden bunu görmüşsün. Geri adım.atma derim başka şeyler tamam ama.aldatma ve şiddet asla düzelmeye ve affedilmemesi fereken 2 sey

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 837 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayat_bana_guzel. (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 505 göst.
+3 oy
18 cevap 661 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur Ay (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,849 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,125 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler