0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
Arkadaşlar ölümler arttı sebebli sebesiz bebek çocuk hersey katliam dünya ne oluck boyle hayıra gitmiyor icimden dünya kopacak korkuyurum beklerim var

6 Cevaplar

+2 oy
(2,036 puan) tarafından
Ben dün rüyamda ayı gördüm kocamandı tam aldım videoya tutulma olacaktı diye sonra bı baktım ay karardı bir anda ateş topu oldu ve patladı dünyaya doğru geliyordu parçalar bende içimden evet sanırım kıyamet kopacak diyordum Allah bize merhamet etsin amin amin amin 
(1,205 puan) tarafından
Rabbim hepimize layığıyla yaşamayı nasip etsin   inşallah
(2,036 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim
(2,036 puan) tarafından
Allah hayırlara vesile eylesin inşallah kardeşlerim kıyamet yakındır zamanı anca Allah bilir
(778 puan) tarafından
Yasmin inşaallah çok teşekkür ederim <3
(2,036 puan) tarafından
Ne demek rica ederim kardeşim
-Reklam-
0 oy
(11,254 puan) tarafından
valla kopsa iyi yani. her gün daha iğrenç ne duyarız diye bekler olduk. işin kötü yanı artık her şey olur düşüncesiyle bunlara alışıyoruz
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Ne için korkuyorsun ? Allah'tandır geldik Allaha geri döneceğiz sen ben biz bebeklerimiz kainattaki tüm yaşayanlar. Allah hayırlı imanlı ölümler nasip etsin temiz gidebilmeyi sınavı başarıyla geçmeyi layık bir kul olmayı nasip etsin 
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Vende ayni seyi dusunuyorum ya tamam insanlar pisliklesti cok kotu durumdayiz hergun yeni bi haber duyuyoruz biri cocuk katliamlari biri savaslar biri baska bisey ekonomi desen aldi basini gitti ortalik cok bozuldu bunlarla da kalmiyo ama bi yandanda depremler yanginlar neler neler yani hepsi insanlardan gelmiyo bilemedim biseyilerin isareti gibi ama hayirlisi inna lillahi ve inna ilayhi raciun 
0 oy
(766 puan) tarafından
Kıyametten değil amelinden korkmalı insan diye düşünüyorum. 
(2,987 puan) tarafından
Aynen öyle..
0 oy
(1,911 puan) tarafından

Daha kötüsü ne olabilir derken hep dahada kötüsü olması :( Ben artık son zamanlarda akıl sağlığımı korumayı hedef olarak görmeye başladım. 

(143 puan) tarafından
Öyle insanlrdan korkmaya basldm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 630 göst.
+1 oy
9 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.