0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Hic uyumuyor sürekli aglıuor sıkıntısı var galiba masajlar yapıyoruz zaten sürekli kucakta. Ama neyi var anlamadım ya

11 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Kız gazi vardır çocuğun daha bebek annesı bı kaç ay 
(61 puan) tarafından
Vardır ama hani nasıl olucak böle hic uyumuyor. Kendi de yoruluyor
(838 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun cnö gaz damlası vardı sütun yetiyor mu gazlı yıyeceklerden uzak dur karnıns masaj yap
(61 puan) tarafından
Karnına masaj yapıyorum hep. Sütüm bence yeterli kusuyor da anlamadım bende. Gaz damlası smdiden verilir mi olmadı saglık ocagına yazdırayım
(838 puan) tarafından
Eczaneden al cnm verılıyor tabı
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Doyduguna emin misiniz 

(61 puan) tarafından
Yani şöyle emerken uyuyup kalıyor bes dakika emip yatagına koydummu uyanıyor. Bide kusuyor doyuyordur
(3,403 puan) tarafından
Kusması doydugu için olmaya bilir reflüsü vardır tarifine göre de çocuk doymuyor gibime geldi
0 oy
tarafından
Gazdan olabilir canım kızım aralıksız 4 5 saat ağlardı 
(61 puan) tarafından
Galiba bana da gaz geliyor. Smdi den veriliyor mu gaz damlası
tarafından
Veriliyor canım doktor yazar bağırsak için olanlar var çok iyi onlar biraz pahalı ama. Nursey Harvey de güzel fiyatı 200 civarı içeriği doğal ve temiz yakın olsak verirdim size
(61 puan) tarafından
Doktora götüreyim olmadı pazartesi baksın bi gaz sa eger verir büyük ihtimal
tarafından
Götür canım
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Muhtemelen sütün gaz yapıyor canım. Yediklerine dikkat et ve ayaklarını sıcak tut. Birde biogia var gaz giderici doktora danış onu al. Ben kızımda kullandım ise yaramıştı. 
(61 puan) tarafından
Tamam canım sağoll. Dediğin gibi ayaklarıma patik dahi giyiyorum. Yediğimde ilk zaman yemiştim gaz oldu ondan oldu die birdaha yemedim gazlı sey o zamand an beridir devam ediyor
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım o bebeğin şuan hep uyuması, beslenme için daha senin uyandırman lazım. Yorumlarını okudum,  ben tam doymadığını düşündüm. Genellikle açlıktan ağlarlar zaten o aylarda
(61 puan) tarafından
Bazen memede de emmek istemiyor kendini sıkıyor ayaklarını kendine  cekiyor. Gaz gibi geliyor bana da ama işte tam herleyden emin olamıyorsun ki
(81 puan) tarafından
Ben olsam mama verip denerdim ama sen bilirsin.
0 oy
(5,526 puan) tarafından
Ya bebek boşuna ağlamaz diye düşünüyorum canım ya açtır ya da gazı vardır sancısı olduğu için uyuyamıyor olabilir geçmiş olsun sağlıklı büyüt bebeğini canım
(61 puan) tarafından
Sağol canım. İnsallah. Galiba sancısı var ben öyle tahmin ediyorum
(5,526 puan) tarafından
Karnını hafiften masaj yap ayaklarını sıcak tut bebek ayakları üşüyünce gaz olurmuş muhakkak çorap giydir üşümesin ayakları
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Canim yorumlardan anladigim kadariyla bebeginde gaz sıkıntısı  var.  Bebegin ilk emdigi süt ön süt oluyor o bebegi doyurmaz . Az emen bi bebekse olmadi önce elinle o ön sütü sağ ondan sonra emzir.

Hastalanmayan cocuk sayfasi var instagramda gaz meselesini annenin beslenmesi ile nasil duzelticegini anlatiyor bi arastir derim 

Benim aklimda kalanlar anne proteinden yüksek karbonhidrattan sekerden düsük beslenmesi gerekiyomuş. 

Seker ve karbonhidrat sutte bebege gaz yapacak bilesenleri cogaltiyomuş.

Sen sabah yumurta peynir ceviz yesillik  tarzi ye. 

Akşamlari ögünlerinde et tavuk tarzi proeinden yuksek beslen. ..

Bu sekilde bi dene eger kusmalar devam ederse  reflü acisindan bi doktora götür. 
0 oy
(18,419 puan) tarafından
Gazi vardır ya da kolik bebektir . 3 4 aylık olana kadar sürüyor gaz. Karnına masaj yap. Kendinizi sikcak tütün. Gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur. Gaz damlası kullanabilirsin. Doktor tavsiye ederse. Rezene ve kimyon çayı ixebilirsin 
0 oy
(6,407 puan) tarafından
Tam gaz zamanı canım gaz derdi çok çektim ben. Damla kullan masaj yap ayakları üşümesin. Gaz damlasını düzenli kullan her gün aynı saatte 

Hemen etki etmez şöyle bir hafta düzenli kullanınca yavaş yavaş etkisini gösterir
0 oy
(13,092 puan) tarafından
Gazı olabilir canım emerken bırakıyorsa kendini sıkıyor bacakları karnına çekiyorsa gazı vardır. Karnına sık sık masaj yap hiç durutamazsan kolunun birine karni asa gelecek şekilde yatir bi yandan karnını ufala bi yandan sağa sola sallan ağır ağır.

Kusmasi yoksa eğer gündüzleri gözetiminde yüz assa yatir biraz gazlı bebekler öyle rahat ediyorlar
0 oy
(5,927 puan) tarafından
Doktor güzelce röntgen çeksin muayene etsin. Belki sıkıntısı vardır 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 174 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.
4 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.

403,404 soru

12,084,378 cevap

36,365 kullanıcı

...