0 oy
254 göst.
Aile kategorisinde (2,856 puan) tarafından

Arkadaşlık sitesi sürekli olarak bildirim geliyor telefona hiç internedim bunu nasıl yok edebilirim 

HANIMLAR EŞİNİZİN VEYA SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR DİKKATLİ OLUN 

image

15 Cevaplar

+1 oy
(1,782 puan) tarafından
Evet bi ara benimde dikkatimi geçti eşimin telinde dedim bune  internette  baktım telefon kendi reklam veriyormuş  seninki gibi dedim acaba eşim hani öyle şeyler yapmaz ama bune diye dusundumdu yani  demek telefon kendi yapıyor 
-Reklam-
0 oy
(10,494 puan) tarafından
Chrome bildirimlerini kapatın ve bilmediğiniz hiçbir linke tıklamayın. eğer oldu beceremiyorsanız telefonu sıfırlayın
(2,856 puan) tarafından
Gogle İnternet üzerinden gelmiyor cnm geçen telefonu sıfırladım ondan sonra böyle oldu sabah bi kalkıyorum 5.6 tane tango bildirimi
(10,494 puan) tarafından
maillerine, sms lerine bak virüs girmiş olabilir. telefonundaki her şeyi resimleri vs bir yere kaydet. yedekleme yapmadan sıfırla telefonunu ya da hard reset oluyor. YouTube da nasıl yapıldığını bulabilirsin. telefonun markası hard reset nasıl atılır diye bak öyle sıfırla
(2,856 puan) tarafından
Bi bakayım cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(121,665 puan) tarafından
sjsjsjssjsjsjs ne tur bi arkadaslikmis bu site ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(40 puan) tarafından
Biri reklama yanlışlıkla tıklayıp siteye girmiş olabilirsiniz farkında olmadan da bildirimlere izin vermişsinizdir. Chrome üzerinden bildirimleri ayarlayabilirsiniz 
(40 puan) tarafından
Şu aşağı yukari gösteren ikona bas belki irada da bildirimle alakalı bir sey yazıyor olabilir eğer imkanın varsa da format at kafan rahat olsun
(2,856 puan) tarafından
Format attıktan sonra böyle oldu
0 oy
(112 puan) tarafından
Telefonunuzda yüklü olan GetApps isimli bir uygulamadan geliyor bu bildirimler.

Uygulama ayarlarına girin 

O uygulamayı bulun 

Bildirimler kısmından bildirimi kapalı çentik haline getirin  
(112 puan) tarafından
Veya o bildirimi yukarıdan kaydırdığınızda, silmeden üzerine uzunca basın. Altında 3 seçenek görünecek
Kısıtla / Ertele / Daha Fazla

Kısıtlaya tıklayın
"GetApps üzerinden gelen tüm bildirimler kısıtlansın mı?" diye soracak evet butonuna tıklayın, bu kadar
(2,856 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun
(112 puan) tarafından
Sizden de inşallah ♥️
0 oy
(523 puan) tarafından
Canım yanlışlıkla bildirimleri açmışsın ve bu sitelere izin vermişsin, kullandığın tarayıcının ayarlar kısmından izin verdiğin sayfalar gibi bir seçenek olması lazım onların hepsini silmen gerekiyor 
(2,856 puan) tarafından
Bakicam cnm
0 oy
(5,548 puan) tarafından
Banada geliyor canım farklı siteler sürekli ben kısıtla yapıyorum hep. Telefonun redmi ise öyle yap.
(2,856 puan) tarafından
Redmi cnm
(5,548 puan) tarafından
Tamam bildirim gelince üzerine uzun bas kısıtla yazıyor. Öyle yapınca bidaha hiç ekrana gelmiyor.
(2,856 puan) tarafından
Deniycem cnm
0 oy
(5,460 puan) tarafından

Bugün benim başıma da aynı sorun geldi eşimin telefonuna bakınca tango uygulamasından gelen bildirim vardı direkt üstüne basınca tangoyu indir gibi bir şey çıktı karşıma Allah affetsin adamın günahını aldım:)

(2,856 puan) tarafından
İyiki açmışım postu o zaman içinde şüphe kalmaz
0 oy
(1,966 puan) tarafından

Eşime gelmişti kavga etmiştim :O

(2,856 puan) tarafından
Cnm hemen hemen her sabah 10... 15 tane  bildirimi ile uyanıyorum esinlik bir durum degildir
0 oy
(5,548 puan) tarafından

image

Bak bu şekilde canım.
(2,856 puan) tarafından
Yaptım cnm
0 oy
(12,862 puan) tarafından
Onun üzerine uzunca basınca bildirimi kapat sessize al diye yazi çıkar ben uygulamaların bildirimlerini öyle kapatiyorum hep
(2,856 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm yaptım
(12,862 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(827 puan) tarafından
Üstünü tıkla engelle dıyor zaten ordan engelebılırsjn
0 oy
(920 puan) tarafından
Get a positive e gır  bıldırımlerı kapat ayarlardan bende oluyor
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Getapps Google play benzeri bir uygulamadır. Yğkleme yaparsın uygulamalardan getapps i bul bildirimleri kapat. 
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Çocuk kilidi açık bende canim  kafam rahat sende yap istersen

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 749 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 334 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.