+1 oy
906 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,469 puan) tarafından
Dünden önceki gün ınstagramini istedim vermedi bende uğraşa uğraşa bir Instagrama girdim fake instagramiymis bir girdim mesajlara bir kadınla konuşmuş kadında yemeğe gittiği yerdeki kadın epey bir konuşma vardı benim girdigimi görünce konuşmaları sildi en son 27 Eylülde konuşmuşlar kafam karmakarışık napcam ben artık konuşmuyorum pişmanım senin bana ilgisiz davranmn yüzünden konuştum dedi 

12 Cevaplar

+13 oy
(4,883 puan) tarafından
Kadınlar neden eşi ilgisiz olunca aldatmiyor ilgisizliği geç şiddete de göz yumuyorlar eşleri için kaynanayi çekiyorlar elti gorumceyi çekiyorlar yine aldatmiyorlar erkeklerin niye bahanesi var aldatmak için sunj yap bunu yap demek bana düşmez Allah kimseye yaşatmasın bir kadin için aldatilmak kadar onur kırıcı birşey yok 
(1,469 puan) tarafından
Sorma çok kötü oldum kendimi degersiz ***** kandırılmış hissediyorum nasıl toparlarim bilmiyorum
(4,883 puan) tarafından
Hiç değersiz değilsin şimdi daha çok güçlü olmanın  zamanı kalk kendine gel giyin kusan suslen puslen dışarı çık kahrolan o olsun sen değil  yüz verme eşine yok gibi davran ilgisizlik neymiş görsun
(1,469 puan) tarafından
Ben ilgisiz davrandım kabul ediyorum ama başka sorunlarımız vardı mesela hep dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmak istiyor evin sorumluluğu yok para isterim para vermez saygı yok bana neler dedi onlari sindirmeye çalışırken bunu görünce yıkıldım
(4,883 puan) tarafından
Aldatan adamın parası vardır kardeşim o.kadin da kaşına gözüne gelmiyor adamın parası olmasa oturur evde
-Reklam-
+4 oy
(4,610 puan) tarafından
Tipik bahane. Affedersen her fırsatta yapar. Kavga ettik konuştum der. Hastaydın konuştum der bitmez yani 
(1,469 puan) tarafından
Haklısın bir kere yapan hep yapar çocuğum olmasa durmam birde gidecek yerim yok onlar düşündürüyor
(4,610 puan) tarafından
O zaman öldürmeyip süründüreksşn
(1,469 puan) tarafından
Bana dediklerini bir duysan onları sindirmeye çalışırken bunu görmek beni yıktı açıkçası
(4,610 puan) tarafından
Maalesef bir kadının arkasında duracak kimse yoksa eşi onu çok eziyor.
(1,469 puan) tarafından
Aynen öyle ailemin sahip çıkmadığını gidecek yerim olmadığını biliyor afedersin bana senden çocuğum olursa dna testi isterim dedi ben yapmadım kendimden eminim dedi
+2 oy
(117 puan) tarafından
Bence karı - koca arasına annelerde olsa hatta çocuklar dahi girmemeli. O ilişkiyi en iyi siz biliyorsunuz. Herhangi bir olayda iki tarafında ruh halini ayrı ayrı düşünün. Kendinizdeki hataları bulun, eşinizdeki hataları bulun. Eğer affedecek kadar çok seviyorsanız bu hataları düzeltmeye çalışın. Evlilikler bir süre sonunda malesef ki rutine biniyor. Bu rutinler arasında ne yaparsanız yapın ama asla iletişimi kaybetmeyin. Her zaman birbirinize ayıracak vaktiniz mutlaka olsun. Uykunuzdan ödün verin ama örneğin o kahve mutlaka her gün içilsin. Telefonlar kenarıya konulsun. Birbirinize gününüzün nasıl geçtiğini, gerçekten nasıl olduğunuzu mutlaka sorun. Eşinizin en iyi arkadaşı olmaya çalışın, o da sizin. Hiç bir şartta hakarete başvurmayın. Duygularınızı gizlemeyin sizin için ne kadar değerli olduğunu, onun için ne kadar üzüldüğünüzü açıkça beyan edin. Erkekler zihin okuyamaz, hareketlerden anlayamaz. Konuşmaktan çekinmeyin. O sizin eşiniz içinizdeki her şeyi bilmeyi hakkediyor. Gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Eşinizi aklamıyorum kesinlikle yaptığını tasdiklemiyorum hatanın sizde olduğunu da asla söylemiyorum. Ama emin olun diğer erkekler eşinizden daha farklı değil. Kimse kocanızdan daha iyi değil. Ayrılık yoluna gitmeden önce kurtarmak için her şeyi yaptığınızdan emin olun derim. Yastık değişiyor ama yazgı değişmiyor. 
(1,550 puan) tarafından
Bir şey sormak istiyorum sizin profil resminiz internette çıkıyor. Acaba eskilerden biri misiniz?
(117 puan) tarafından
Merhaba,
O benim resmi başvurularda kullandığım bol shoplu CV resmimdi ondan mıdır bilmiyorum :D ama uyarınız üzerine doğaçlama gayet naturel bir fotoğraf ile değiştirdim, teşekkür ederim
(1,550 puan) tarafından
Olabilir kuzu :D
tarafından
Bacım sen ne anlatıyorsun adam baskasıyla konuşmuş sonra kadına senin ilgisizliğin yüzünden demiş ve bu yaptiği da iki olmuş ikinci kez yapmiş yani
tarafından
Yastık değişiyor ama yazgı değişmiyor algısındanda bir çıkın artık kimse geleceği bilip tahmin edemez klasik laf herkes diyo bir kötü gidip bir iyi gelmez ama nerden biliceksin belki gelicek  . Ben de bitsin demiyorum da iki kez aynı şeyi yapmiş zor durum. Güvenmek zor artik
(1,469 puan) tarafından
Aynen öyle bazen de biz kadınların erkeğe de ihtiyaci yok aslında ilk zamanlar zorluk çekerim sonra kızımla birlikte yaşarım çevremde çok var ilkinden mutlu olamayıp ikincide mutlu olan yıllardır evli olan
(117 puan) tarafından
Hanımlar sakin olabilir miyiz? :D rahmetli annemle babam ayrıydı. Kayınvalidem ile kayınpederim ayrı. Ablam ikinci kez boşandı, kız kardeşim ikinci evliliğinde. En yakın arkadaşlarım iki ay önce ayrıldı. Yakın çevremde bu hususta sürekli birilerine destek olmak zorunda kaldığım için, baş rol olmamış olsamda süreç hakkında fazlasıyla gözlem bilgisine sahibim. Boşanmak iki taraf içinde çokta matah bir şey değil. Sanıldığı gibi kolay bir süreç hiç değil. Yıkıcı bir ayrılık dönemi sonrası yeni birini tanıma, alışma, her şeyi sil baştan yeniden kurma cesaretinde bulunmadan, neden önce mevcut düzeni daha güzelleştirme çabasına girmeye çalışmamız aptalca görünüyor? Siz bu adamı zamanında sevmediniz mi, aynı yatağı paylaşmadınız mı, sayısız güzel anılarınız ve anlarınız olmadı mı?
Ki metni dikkatli okursanız "Eğer affedecek kadar çok seviyorsanız" diyerek başladım. Yani affetmeyi düşünüyorsanız, niyetiniz bu yönde ise diyerek yorumda bulundum. Bu onların ilişkisi, ilişkinin detaylarını ne yaşadıklarını en iyi kendileri biliyor. Bizimkiler en fazla tavsiye niteliğinde, karar beyanında bulunacak olan kendileri. Şahidi olmadığım, bilgi veya fikir sahibi olmadığım veya ayrılık sürecinde hiç bir faydam ve yardımımın dokunmayacağı bir ilişki için ayrılık güzellemesi yaparak hiç tanımadığım bir insanı yanlış yönlendirmeyi doğru bulmuyorum. Ama hanımefendi soru metninde "Aldatma sonucu ayrılığa karar verdim nasıl bir yol izlemeliyim?" gibi bir soru sormuş olsaydı, ona uygun destekleyici tavsiyelerde bulunabilirdim.
tarafından
İyide siz normalleştirmeye çalısıyosunuz yok sevmedinmi yok ayni yastığa baş koymadınmı vicdan yapmaya gerek yok iki kere başka kadınlarla konuşarak zaten bu evliliği bitirmiş oluyor karısınj gözden çıkarmış ki konuşmuş bundan sonra düzelse de bu evlilik kadın hep şüpheyle yaklaşıcak eminim güven birkere gidince kolay gelmiyor bende bitsin istemem ama bu adam alışmış yine yapar gibi.
(117 puan) tarafından
Hanımefendi bakın siz benim yazdıklarımı anlamıyorsunuz ve çelik bir yargıyla yaklaşıyor, inatla konuyu sabit bir fikirle uzatıyorsunuz. Size anlatabilmek adına örnekliyorum. Ben eşimin beni aldatmayacağından eminim çünkü evvela kendimden eminim. İkimizde evlilik çatısı altında tek hayat yaşamamız gerektiğinin idrakındayız. Eşimin zevklerine, hobilerine önem veriyorum onu değiştirmeye çalışmıyorum veya yargılamıyorum. Evi onun için cazip ve yaşanabilir kılıyorum. Örnek vermek gerekirse ben aktif alkol kullanmam, eşim arada tüketmeyi seviyor. Bu evlenmeden önce edindiği bir alışkanlık. Bu konu hakkında sadece bir kere konuşup dini ve sağlık yönünden sakıncalarından bahsettim ve kararı kendisine bıraktım, istiyor. Ben bu yönde onu yargılayıp evden uzaklaştırmıyorum belirli zamanlarda balkonumuzu süslüyorum, masamı hazırlıyorum, mezesini hazırlıyorum müziğini açıyorum. O alkolünü yudumluyor ben meyve suyumu. Kah gülüyoruz, kah ağlıyoruz bütün bir geceyi sohbet içinde geçiriyoruz. Kimine göre yanlıştır ama bana göre doğrusu bu. O benim eşim benim mutluluğum, onun mutluluğundan geçer. Bu sadece bir örnekti. Mesela ben bunu yaparım ama o da bu anlayışımın karşılığında benimle operaya gider, beni tiyatroya götürür, kitap okumaya çalışır. Bizim ilişkimizde inat yok, gurur yok, gizli saklı yok. İstisnasız her akşam günümün her bir detayını anlatırım ve o da aynısını yapar. Demek istediğim şey şu, ben eşimin en iyi arkadaşı olduğuma eminim. Hayatta en saygı duyduğu kişinin ben olduğunu biliyorum çünkü en saygı duyduğum kişi o.
İnsandır beşer, şaşar. Eşimin en ufak aldatmaya yönelik bir şeyini görsem asla telafisi mümkün olmaz ve işi hiç kavgaya dökmeden o an bitiririm o da bunu adı gibi iyi bilir. Neden? Çünkü baştada dedim BEN EVVELA KENDİMDEN EMİNİM. İmzayı attığım andan beri benlikten çıktım, biz oldum. Onu dışarıya itecek hiç bir sebep mevcut değil. Dışarıda aradığı her şeyin en iyisini evde bulabilir. O noktadan sonra yapabilecek hiç bir şeyim yok çünkü ben zaten her şeyin elimden gelen en iyisini yapmışım.
İlişkiyi yaşayan onlar, bunu onlar bilir derken bunu demek istiyorum. İlişkinin detaylarını bilmeden şahit olmadan ayrılık sonuçlu olamam. O dört duvar arasında ne yaşandığını ancak ikisi biliyor. Bu ikisinin alabileceği bir karar. Yukarıda da dediğim gibi hanımefendi ayrılık üzerine bir post atsaydı, kesinlikle o yönde destekleyici bir yorumda bulunurdum. Ama hanımefendinin kararı net değil acısını sıkıntısını ben çekmeyeceğim o çekecek. O yüzden hiç tanımadığım ve asla reel bir destek sunamayacağım birine karar aşamasında olumsuz yaklaşmak istemiyorum sadece.
tarafından
Bu kadar uzun uzun açiklama yan yapmaya ne gerek var cidden özet  yazabilirdin okumaya üşendim valla k.bakma herkesin fikir ayrılıkları olabilir buna bişey diyemem benim fikrim bu boşanabilirse boşansın. Valla istersen eşinin önüne dünyaları ser o içte varsa her türlü yapar bunuda söyliyim kimseye de kesin aldatamaz gözüyle bakmam.
(1,550 puan) tarafından
Ahahah kız gerçekten nasıl yazıyorsun böyle
+1 oy
(141 puan) tarafından
Kayıt al konuşun bkton olmuyor bosan 
(1,469 puan) tarafından
Konuştum da içimde hep bir güvensizlik var
(141 puan) tarafından
Kuzum ne deyim ama ailenle konuş aile herzman yanında olur
0 oy
(291 puan) tarafından
Aynısını sen söyleseydin sen yapsaydın ne olurdu acaba 
(1,469 puan) tarafından
Ben yapsaydım affetmez mis öyle diyor
(291 puan) tarafından
Bide arsiz gibi konuşuyor aldatmanın seni beni mi var
(1,469 puan) tarafından
Öyle valla çok kötüyüm:(
(291 puan) tarafından
Sen bunu ya hiç gormeyecektin yada görüpte soylemeycktin şimdi iyice yüz aldı ve gene devam edecek nede olsa sustu yuttu diyecek canim
(1,469 puan) tarafından
Bunu asabilirsem devam etsin ama her baktığımda aklıma geliyor
0 oy
(962 puan) tarafından
Klasik erkek davranışı deseydin ya sende, sende bana karşı ilgisiz sin benimde mi bulmam lazım birini bulmam lazım. Sen eğer ki evliliğine devam edeceksen iyice bir ders ver buna terk etmiş gibi yap boşanacam de kalk git annelere burnu sürtsün sessiz kalırsan aynısını tekrarlar. 
(1,469 puan) tarafından
Haklısın bu zaten ikinci yapışı ve soğudum bakınca midem bulanıyor artık
(962 puan) tarafından
İkinci yapısı işe egwrki arkanda ailen duruyorsa yada ayaklarının üstünde duran Bi kadınsa Bi dk durma değmez
(962 puan) tarafından
Tabi illa bunlar olması gerekmiyor hayatına tek başında yön verebilirsin aile es dost olmadan
(1,469 puan) tarafından
Ailem durmaz onlara göre o evden gelinlikle çıktım kefenle dönerim ancak kafaları o şekilde iş bulup ayaklarım üzerinde durmam gerek
(962 puan) tarafından
Hepimizde oln şey desene işte bizde salaklık ilk önce ayaklarımızın üstüne sağlam basıp öyle evlenecektik
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Direk boşanamayacaksan gormeyecektin gözüne bdai soksa kör taklidi yapacaktın görüyorsanda aldatma durumunda affetmeyeceksin yoksa aşikar yapar ve çekinmez devam eder nasılsa affediyor diye 
(1,469 puan) tarafından
Eskisi gibi olamam artık ayaklarımın üzerinde durayım bosanacagim midem kaldırmaz
(2,200 puan) tarafından
Direk iş ara ama bu süreçte affetmis gibi yap benim kafamı dağıtmak lazım dört duvar arasında kafama takıyorum herseyi de iki üç ay çalış deneme süresini geçir boşanba celbini gönder direk m*l gibi kalsın herşey düzeldi derken
(1,469 puan) tarafından
Aynen öyle canım yapabilirim sağol
(2,200 puan) tarafından
Bağıra bağıra alınan intikam zevk vermez ama şoka ugratiraan sana yaptığı gibi varya ne zevk alırsın anlatamam
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Erkeğe bahane mi yok 

Kadınlardan herseyi bekliyorlar ama kendileri hiç bisey yapmıyorlar nedense 

Sakın affedeyim demi 1 kez yapan hep yapar
(1,469 puan) tarafından
Bu zaten ikinci yapışı 5 yılda iki kez yakaladım yani
(3,605 puan) tarafından
O zaman devami gelir
Bi insanda karakter bozuklugu olmayacak
Bazi erkeklerin genetigi bozuk
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Sadece kendinle yuzleşmelisin esin adına düşüneceğin yüzleşecegin birsey yok önce bunu farkına varmalisin

Ne yaptın kendine ,kendini çok mu arka plana attın, hep karşımdaki mutlu olsun mu dedin kendi i hep yok mu saydın, yada sadece onun gözüne biraz daha gireyim diye kendini mi paraladin, kendine ne yaptın neden bu duygulara düştün bunu düşünmelisin.Karsindaki adamın sana yaptığı birsey yok onun kendi aidiyetsizligi, yetersizliği, benciligi degersizligi ile alakalı bir durum bu senin değil ama neden bu duyguları şuan sen taşıyorsun o taşımalı, bunu dusunmelisin kendine ne haksızlıklar yaptinda fark etmedin anlamadinda bu adamın yaptığı önüne kadar geldi gözün açılsın diye...Artık bir olanlara yaşananlar bakma zamanı...

Sen birseyler yapıyorsun ki o yazgı dediğin tekrar önüne aynı şeyleri getiriyor bir de böyle düşün.

Zaman kendini değersiz,yetersiz sevilmiyormus gibi hissetme zamanı değil girme o kuyulara çık. Aile kıymetini evlat sorumluluğunu guvenin kiymetini bilmeyen yada anlık unutan herseyi yıkma pahasına kaybetme pahasına bu durumu 2. Kez reva gören adam sevse değer verse ne olur sevmese ne olur.

Sen kendini sevmelisin ,değer vermelisin (bencillik değil yazdığım şey umarım anlarsın) ve ona uygun hareket etmelisin.Sakin unutma.. unutursan da yada yapamasanda hayat sana öyle yada böyle öğretir bunu.
(1,469 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım anladım düşüneceğim
0 oy
tarafından
Aynı durumu yaşıyorum bir yol varsa banada şöyle 2 aydır kafayı yiyorum 
(1,469 puan) tarafından
Seninki de mi böyle yakaladın mi
0 oy
(4,951 puan) tarafından
Ağzına afedersin ama s*ç onun bahaneye gel yaa o seni ilgisiz bıraktı o yelloz ile konuşurken sende onu aldatsaydin yaa ben olsam evi ayağa kaldirirdim bence affetme kardeşim yapan bı daha yapıyor ne yazık ki 
(1,469 puan) tarafından
Aynen öyle bu ikinci yapışı zaten napacagimi bilmiyorum birde konuşmak aldatmak mi diyo
(4,951 puan) tarafından
Sende deseydin o zaman bende biriyle konuşayım nede olsa aldatmak değildir diyorsun tövbe yarabbim tövbe yaa
0 oy
(49 puan) tarafından
konuşmuyorum diyor ya inanma bir yapan bir daha yapar
(1,469 puan) tarafından
Aynen katılıyorum bu ikinci yapışı zaten

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 948 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 69 göst.
0 oy