0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba herkese nasılsınız? Gerçi gündem böyleyken pekte iyi olmak mümkün değil ama her neyse.

Şimdi eşimin iş yerinden bir arkadasi var eşiyle çok samimi değiliz ama senede bir iki görüşüyoruz. 

Küçük çocukları ayağını kırmış bizde geçmiş olsuna gideceğiz fakat, ben bu defa ne götüreceğim kararsızım 

Diğerlerinde ya Meyve ya tatlı vs götürdük bunda aklıma çay ve şeker almak geliyor. 

Belki şaşırdınız bizim Antep'te hasta, taziye yada hac, umre ziyaretine genelde böyle şeyler gider:)

Meyve suyu, süt götüren de var ama bana basit geldi birde belki kek yaparım. 

Siz olsanız ne götürürdünüz

10 Cevaplar

0 oy
(4,331 puan) tarafından

Bana geçmiş olsuna gelen komşu nagil o minik makarnalardan getirmişti postu okuyunca aklıma geldi :D 

Evde kek veya ıslak kek tarzı birşeyler yapıp götüre bilirsin 

tarafından
Haha hadi ya nasıl getirebilmis onu ;)
Kek ve kutu çay iyi olur demi biz kaçak çay kullanıyoruz gerçi kadın da hatayli tam bir kahve sever ekstra kahve de alabilirim bilemedim:)
(4,331 puan) tarafından
Kek kahve yeterli bende hasta olabilirim kaçak çay için
-Reklam-
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Pileli tatlı diye bi tatlı var.Her yaptığımda hazır sanılır halbuki yapımı çok kolay görüntüsü ağır duran bi tatlı.Yengem için bile yapmıştım misafirliğe giderken götürmüştü onu yapmanı tavsiye edebilirim 
tarafından
Hiç duymadım canım bı bakayım
(1,329 puan) tarafından
Pileli perde tatlısı diyede geçer hazır baklava yufkasından yapılır
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(19,640 puan) tarafından
Bence bı kek yap ve çocuk kaç yaşındaydı yasina uygun bir oyuncak ve bir kitap al götür. Evlerine goturdugun çay şekerden çocuğun haberi bile olmaz. Ama bunlar sevindirir 
tarafından
Evet bu da mantıklı aslında teşekkür ederim
Abisi de var çocuk 4 yaşında gerçi biz çocuklar içinde yiyecek alıyoruz da kitap güzel olur
0 oy
tarafından
Meyve alabilirsin sağlıklı sonuçta yerler
tarafından
Meyve yada tatlı hep götürdük bu defa farklı olsun istedim açıkçası
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(288 puan) tarafından
Oyuncak olabilir mi ki
tarafından
Evet bir arkadaşta yazmış o da mantıklı
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Bizde bir bütün tavuk alınır canım ne alakaysa 
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Benimde esimin arkadasinin oglu kolunu kirdi gecen gun

Ben kelle paca yaptim götürdüm hamile kadin bide 
0 oy
(20,519 puan) tarafından
Kek yap bence
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Ben genelde hazir alirim. 

Bilmedigim insan hazir getirirse de daha memnun olurum. 

Kimse kusura bakmasin ama herkesin mutfagi ne halde bilmiyoruz. Gecen birisinde zorla manti yemek zorunda kaldim uzun bi sure gormek istemiyorum. 

Her neyse bizde hasta ziyaretine meyve,meyve suyu,hazir tatli falan goturulur. Muz alabilirsin cocuklar sever. Tatli-tuzlu kurupasta olabilir. Yas pasta olabilir. Cocukta sevinmis olur. Tabi boyle seyler yediriyosa.( ben yedirmiyorum) Acikcasi bize meyve gelince cok iyi oluyo :))
0 oy
(18,067 puan) tarafından
Bizde çay şeker tavsiyeye gider hasta ziyaretine uygun değil bence. Yine tatlı götürün çocuğun yaşı ufaksa oyuncak falan alın maksat eli boş gitmemek 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 405 göst.
0 oy
44 cevap 655 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 516 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zannan (593 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.

408,897 soru