0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Az önce çok kötü sallanti oldu baya baya salladı yine. Acaba başım mi döndü dedim , depremmiş çok korktum oğluma sarıldım hızlanırsa beraber ölürüz dedim :'(

Kahramanmaraş'ta olup his edenler oldu mu. 4.4 büyüklüğünde. Yinee kış geldi başladı deprem korkusu

6 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Bildirim geldi bana gecmis olsun
(767 puan) tarafından
Teşekkürler sağolun ❤
-Reklam-
0 oy
(13,168 puan) tarafından

Hissettim kısa sürdü ama kötüydü Rabbim beterinden korusun Pazarcıkta olmuş 

(767 puan) tarafından
Evet kısa olması bile korkutucu ben ilk deprem gibi yavaş olur sonra hızlanır diye hemen oğluma kostüm sarıldım
(13,168 puan) tarafından
Bende kıza yemek yediriyordum şimdi ne olur ne olmaz diye hazırda bekliyorum aşağı ineriz hemen Rabbim izin verirse
(767 puan) tarafından
Aynen bende arabaya gıda ve üst baş koydum ola ki oldu sağ çıkarsak arabada kalırız çocuk perişan olmasınn dedim
0 oy
(20,664 puan) tarafından
Ay Allahım yine başladı depremler Allah yardımcımız olsun
(767 puan) tarafından
Amin amin vallahi ya insan kendinden değil çocuklarından korkuyor artık. Rabbim Gazze'de olanlara yardım etsin. Nasıl evlat acısına dayanıyorlar ben olsam ölürdüm kahırdan. Ufak birşeyde canım gidiyor oğluma
0 oy
(21 puan) tarafından
Bende depremzedeyim cnm hatay/antakya o günkü korkuyu hala atamiyorum icimden bu depremler durmayacak gibi duruyor rabbim beterinden korusun inşallah
(767 puan) tarafından
Amınn inşallah özellikle kış mevsiminde oluyor artçı ama diyorlar olacak yine deprem tam kırılmamış fay hatları
0 oy
tarafından
Bende aynısı düşündüm Osmaniyedeyim temizlik yapıyordum yoruldum herhalde dedim deprem olmuş 
(767 puan) tarafından
Ay evet herkes öyle sanmış ama depremmiş
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Bu kışında bir haltlar olursa artık emin olabiliriz bazı şeylerden niye yazın olmuyorda kış başlangıcı yada kışın oluyor acaba. Rabbim korusun bizleri. 
(767 puan) tarafından
Ya hiç deme gerçekten kış öldümü resmen ölüm korkusu ile yaşıyor insan kaçışta yok. Allah büyük
(2,252 puan) tarafından
Bu kışında olursa ölmez sağ kalırsam artık emin olucam bazı şeylerin kasıtlı tetiklendiğine.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 321 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 932 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Busra2345 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
9 cevap 229 göst.

412,513 soru