0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Arkadaşlar benim çamaşır makinem kapalı balkonda dipte banyoya uzak o kapalı balkon annemde diyor ki çamaşır makinen balkonda kapalı yerde kirli sepetini de makinenin yanına koy diyor ama normalde banyoda olması gerekiyor da annemin dediği de doğru ama karar veremedim siz olsanız nereye koyarsınız makinenin olduğu yere mi yoksa banyoya mi? 

11 Cevaplar

+2 oy
(17,916 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yani her seferinde.bamyodan çıkıp balkona kirli çamaşır götürmektense yıkanacaği zaman sepeti götürmek daha mantıklı bence 
(540 puan) tarafından
Oda doğru
(217 puan) tarafından
Cok dogruu ++++
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Makinenin olduğu yer müsaitse yanına koy derim. 
(540 puan) tarafından
Müsait kapalı balkonum çok geniş rahat
(1,619 puan) tarafından
Gerçi kızların dediği de doğru sürekli balkona kirli çamaşır götürmektense banyoda durması daha mantıklı
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Benim sepet banyoda canım bence daha kullanışlı en azından eşim yada oğlum duştan sonra direk sepete atıyorlar 
(540 puan) tarafından
Bende o dusuncedeyimde kafam karıştı biraz :)
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Makinanın yani müsaitse oraya koy. Benim makina mutfakta maalesef. O yüzden banyoda çamaşır sepeti.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim banyom çok küçük balkonumda Fransız balkon,çamaşır makinemde mutfakta, mutfakta Amerikan mutfak. bnm kirli sepet bazen çocuk odasında bazen yatak odasnda bazen ebeveyn banyosunu kullanmadığım için orda yani ev küçük olduğu için herşey saçma sapan yerde.
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Banyoda olması daha mantıklı gibi 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Benim kirli sepeti yatak odasında orada giyiniyoruz çünkü he üstümü başımı cikardigimda balkona gidemem ki yikanacagi zaman sepetleri goturuyorum
(7,456 puan) tarafından
Bnmkide odamda . Herkesin ki banyodaymis tek ben varım sandım;))
(1,347 puan) tarafından
Benim banyo biraz küçük :)
(7,456 puan) tarafından
Bnmde ebeveyn banyom var yatak odamda küçük;))
(267 puan) tarafından
Ben de varım. Banyoda çamaşırlar nemleniyor gibi o yüzden odama aldım
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Benim çamaşır makinam mutfakta ama banyo daha mantıklı gibi niye dersen kirlileri balkona götürmek zor olmayacak mı sonuçta kirli çamaşırları banyoda çıkartıyoruz ya direk ordan alıp makinaya atsan daha mantıklı gibi
(540 puan) tarafından
Evet öyle yapıcam çoğunluk öyle demiş
0 oy
(252 puan) tarafından
Banyoda olması mantıklı en azından kirli çamaşırları işine atarsın biriknce sepetle makinaya götürürsün benim makina mutfakta bayoda çok küçük mecbur yakak odasında ama yer olsa banyoya koyardim
0 oy
(267 puan) tarafından
Çamaşırlar banyoda nmleniyormuş gibi geliyor bana o yüzden ben banyoya koymam kirli sepetimi. 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Çamaşır makinesinin yanı müsaitse kesinlikle onun yanı. Ama koyacak alan yoksa bence banyo da durmalı, balkon saçma olur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 315 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 356 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oykulku (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 335 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.