0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (2,218 puan) tarafından

İlla aranızda vardır yay burcu kadını :D

O özgürlükçü ruhunuzla nasıl baş ediyorsunuz ben evin içinde kafayı yiyorum illa dışarı çıkmam lazım ya siz peki :angel: yay burcunun bütün özelliklerini taşıyorum bu arada 

8 Cevaplar

0 oy
(3,507 puan) tarafından
Yay burcu degilimde..niye millet cevaplamiyor gıı..postlar hepsi cevapsiz kalmıs ..nerdesiniz millet?
(2,218 puan) tarafından
Ay evet bende farettim bi biz boşuz herhalde:)
-Reklam-
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Yay burcuyum evde durdugum gün başım ağrıyor 
(2,218 puan) tarafından
Valla ya dert sahibi oluyorum evde oturunca :)
0 oy
(119 puan) tarafından
Asan burcuyum Evde durdugumda  delirecek gibi oluyorum 
0 oy
(564 puan) tarafından
Ben yay burcuyum asla duramam evde kar kış olsa bile cikiyorum iki gün üst üste kalamam mesela evde bugünde dolaşmaya çıktım annemlere geldim Aralık'ta doğum var lohusayken nasil evde durucam onu düşünüyorum:D
(2,218 puan) tarafından
Ya işin çok zor Allah kolaylık versin valla ben yay eşim başak adam tam evcimen çıktı ikimiz o kadar tersiz ki artık kavgadan bıktım o evde yatmak ben gezmek istiyorum:(
(564 puan) tarafından
Amin canım eşimde kova benim gibi Allah'tan yoksa asla tahammül edemezdim. O evde yatsın o zmn sen çık keyfine bak boşver
(2,218 puan) tarafından
Bu sefer harcadığım paranın hesabını sorar :/
(564 puan) tarafından
Hem cimri hemde evcimen yani
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Baş edemiyorum eve tikilip kalıyorum zjsjnzbzb
(2,218 puan) tarafından
Hahahah kafayı yememek elde değil işte:)
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Yay burcuyum   Köy'de kendimi dağlara vuruyom 
(2,218 puan) tarafından
Eskiden bende öyleydim evlendim evde oturuyorum eşim tam bir ev adamı kahvesi çayı evinde içmek ister bende tam tersi evde o yüzden hep tartışma var şimdi ki aklım olsa benimle birlikte gezip eğlenen bir adam isterdim ama ne yapım çok geç:)
0 oy
(704 puan) tarafından
Özgürlüğüne en düşkün burç yay ve kovadır.Yükselen kovayım özgürlüğüm bi başkası tarafından kısıtlanınca cinnet geçiriyorum zaten gitmiceğim yapmicağım bişeye yapma gitme denince tepem atabiliyo
(2,218 puan) tarafından
Çok temiz Allah var daha bir gün olsun tırnağında leke görmedimAllah var hatta şöyle deyim o çok düzenli ben çok dağınığim onun cekmecelerini onun istediği gibi koyarım bnmkileri atarım düzen sevmiyorum desem :))))
(704 puan) tarafından
10 numaralar o konuda ama temizlik yüzünden de zorluyabiliyolar gerçekten kardeşim aslan yükselen başak şu nevresimini çarşafını değiştirmekten illallah ediyorux sürekli değiştirin diyo ahahah ama yengeç gibi hiçbi burç zorlayamax kocam yengeç böyle bişi yok hem anneci hem manipuleci duygu sömürüsü bi yandan evde sanki aslan Burcu gibi oluyolar hakimiyet söz sahibi onlarda olmalı gerçekten çok zorlar nefret ettim yengeçlerden
(2,218 puan) tarafından
Ala ala bilmiyorum kuzu açıkçası ya :) ama şu kesin yay ve başak yanyana olmuyor insan evlenirken gerçekten burcuna göre seçmeli partnerini eşim iyi bir adam ama ben mutlu değilim çocuk ruhlu insanlar çok kırılgan oluyor eşim de biraz gerçekçi ve realist biri
(704 puan) tarafından
Bnde güneş balığım dediğin gib çok kırılgan ve bi yanım hep çocuk anlıyorum seni ve burçlar kesinlikle doğru koca adayı daha ortada yokken bn evleneceğimi biliyodum bu sene hamile olacağımi biliyodum ve daha bisürü şey kesinlikle analiz etmeyi bilirsin astroloji doğru
(2,218 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(73 puan) tarafından
Bende yay burcuyum küçüklüğümden beri özgürlüğüm hep kısıtlandığı için alışığım evlendim gene aynı. Ama hep gezen tozanları ozenmisimdir ne yalan söyleyeyim 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 362 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
18 Eylül 2021 Aile kategorisinde Zeybet (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
0 oy
25 cevap 889 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu