Kizlar burda oglum huzursuz uyumuyo vs diye bir suru post actim benim oglum 10 aylik ve karnimdayken stres yaptim falan sinirim ogluma gecti ustelik kazayla yine hamileyim 5 aylik Allahin isi ne kadar korunduysak olmadi Allah verince ne spiral nede bisiy engel olamiyo
Ama benim oglum beni oldurucek artik kendimde guc bulamiyorum karnimdaki cocugumdan haberim yok ev isi ws hic bisiy yapamiyorum gece saat 2 de 3 te zorla uyuyo gunduz en fazla yarim bir saat uyuyo surekli agliyo sureklii kucaktada agliyo artik napcami sasirdim benim cocugum hasta mi kizlar normal digil dimi bu yaptiklari katiliyo aglamaktan delirmek uzereyim ikinci cocugum oldugunda napcam ben annemi cagirdim hapsettim buraya oda ne kadar kalcak bilmiyorum surekli benle yasiycak digil ya bilyorum etrafta da laf soz oluyo ama artik her seyi gozden cikardim o kadar yorgun hissediyorumki hic bi duzenim.yok ne yemek ne temizlik nr uyku ne gezmek tozmak hic biseyy oglum sadece hizursuz sadexe agliyo alti temiz karni tok uatu basi duzenli ama sacmasapan harelwtler yapiyo anlatmakla olmuyo illa yasamak lazim en son doktoru getirtcem burda kalsin gorsun oglumu goturuyorum bakiyo sinir ilaci falan yaziyo vermiyorum kiyamiyorum ama zulum cekiyorum resmen sorum su sizinde mi bole tum gun full aglayan toplasan 4 5 saat uyuyan 10 aylik bi bebeginiz varmi bana akil verin anneler ne doktoruna goturim ne diyim yemin ediyorum bilsem 1 dakka durmam maddi falan hic sorun digil alirim hastane acil dolasirim yeterki duzelsin dun annem geldi kadin gozumun onunde ayakta uyuyo ben uyudum iki kizkardesimle o bakti sabaha kadar 1 saat uyuduk diyolar bi agliyo bi guluyo zorla uyuyo zorla yiyo bole olan cocugunuz varmi ayni bole surekli aglayim 4 5 saat uyuyan
İki oğlumda gece gündüz uyumazdı küçük oğlum 1 buçuk yaşında ve gece 2 de anca uyuyor yazın komşum bu çocuk gece çok ağlıyor bir hastalığı var sizmi bilmiyorsunuz derdi o kadar şiddetli ağlardı gece uyku zamanı gelince yoğurt yedir üzerine su içir belki faydası olur uyur ilaç sadece gece bir çay kaşığı spraktin verebilirsin diğerleri dahada sinirli akrasif yapar
1,487,592 soru
24,318,223 cevap
345,181 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın