0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (625 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. 2.bebegime hamileyim 9 haftalık. 

İlk kizimda başka bi doktor bdna polikistik över + rahim de perde + rahimde şekil bozukluğu var demişti 9 ay boyunca progestan ve iğne kullanmıştım. Şimdi yine hamileyim bu sefer başka doktora gidiyorum doktoruma bunları söyledim hiç umursamadı ee hamile kalmışsın ya zaten dedi geçiştirdi benimde yani tabiki doktordan iyi bilecek değiliz de anlamadım sorun olur mu böyle başına gelen oldu mu başka doktora mi gitmem gerekli 

3 Cevaplar

0 oy
(4,431 puan) tarafından
Bransi riskli gebelik olan doktora gidebilirsin canim.
-Reklam-
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Onceki doktoruna gitme sansin varsa ona git canim 
(625 puan) tarafından
Medikal Park hastanesinde sigortam yok ve o doktor muayenesi 3 bin TL çok diye buna gittim ama napip ne edip ona gitmem gerek yani mecbur gibi görünüyor zaten bu doktora ısınamadım hiç soru soramiyorum buda özel ama soğuk konuşamıyorum rahat bebeği gösteriyor ekranda tamam bu kadar sadece bi folik asit verdi tamam dedi yolladı
(5,533 puan) tarafından
Doktorlar sitesi var bulundugun ildeki doktorlara bak bir yorum yapiyorlar orda  seninle ayni sorunumuz sadece pko yok bende septum ve rahim sekil bozuklugu bendede var 36 ya kadar progestan kullandim ben agir is yuruyus yasakti dinlenmeli gecti gebeligim
0 oy
(4,508 puan) tarafından
İlk doktoruna gitmelisin, belli ki bu doktorla sorun yaşayacaksin
(625 puan) tarafından
Ya evet buda özel oda özeldi ama onun muayenesi 3 bin TL ama bunda rahat değilim özel değilde böyle normal devlet hastanesi gibi soru soramiyorum çok soğuk bebeği gösteriyor ekranda tamam diyor folik asite devam deyip yolluyor içeride 10 dk bile kalmıyoruz
(4,508 puan) tarafından
Birde para veriyorsunu ilgi sıfır, çevrende araştır daha uygun ilgili bir doktor varsa ona git 3 binde çok fazla yaa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (5,517 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 208 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde moms tiger (2,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 235 göst.
0 oy
7 cevap 207 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde 1995 (1,423 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,522 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...